Σχεδίασε τη σύνταξη που θες

Σχεδίασε τη σύνταξη που θες

 

Εξασφάλισε το μέλλον σου, απόλαυσε τους κόπους μιας ζωής έχοντας βγει πλέον σε σύνταξη.

 

 

Επέλεξε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συστηματικής αποταμίευσης που με βάση το δικό σου προγραμματισμό θα δημιουργήσεις τη σύνταξη που θες να λαμβάνεις.  Το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ασφάλισης είναι αποταμιευτικό πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε το ποσό της σύνταξης, το χρόνο συνταξιοδότησης και τον τρόπο καταβολής της σύνταξης σας.  Η ασφαλιστική εταιρεία με αυτή την παροχή αναλαμβάνει να καταβάλλει στον ασφαλιζόμενο στην αρχή κάθε μήνα , το ποσό της μηνιαίας σύνταξης που έχει καθοριστεί μετά τη λήξη καταβολής των ασφαλίστρων.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα εξασφαλίζει καταβολή εγγυημένης σύνταξης από την ημερομηνία έναρξης συνταξιοδότησης για χρονικό διάστημα 15 ετών.

Στο  διάστημα καταβολής των ασφαλίστρων υπάρχει δυνατότητα μεταβολής των ασφαλίστρων ανάλογα με την οικονομική σας κατάσταση.

Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα προσιτά και διαμορφώνονται με βάση το μηνιαίο ποσό σύνταξης που θέλετε να σας καταβάλλεται μετά τη λήξη του συμβολαίου.

 

O ενδιαφερόμενος που θα ξεκινήσει την ασφάλιση του στα 35 έτη του σκοπεύοντας να καταβάλει 100 ευρώ το μήνα για 30 έτη θα λάβει σύνταξη στα 65 έτη 518 ευρώ το μήνα.

Δηλαδή, θα καταβάλλει από τα 35 χρόνια του έως τα 65 που ξεκινάει η περίοδος συνταξιοδότησης 36.000 ευρώ και από τα 65 του έως τα 80 έτη θα λάβει 93.240 ευρώ. Μήπως να το ξανασκεφτείτε;

 

 

Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου κατά τη διάρκεια της 10ετούς περιόδου που αρχίζει από την ημερομηνία έναρξης της συνταξιοδότησης του ασφαλισμένου καταβάλλεται ποσό σύνταξης έως τη λήξη της περιόδου στους δικαιούχους που έχουν οριστεί στο ασφαλιστήριο.

 

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όσο πιο μικροί σε ηλικία ξεκινήσουμε ένα τέτοιο πρόγραμμα τόσο λιγότερα θα είναι τα ασφάλιστρα.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ και λάβετε άμεσα προσφορά ασφάλισης

Μπορείτε για κάθε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 97 07 047 ή να μας επισκεφθείτε Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος

Share this post