Ασφάλεια Jet Ski

Ασφάλεια

Jet Ski

Διαμόρφωσε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σου, διασφαλίζοντας εσένα και το σκάφος σου, επιλέγοντας συνδυασμό καλύψεων και προσιτών τιμών που διαθέτουν τα ασφαλιστήρια των jet ski.

 • Σωματικές Βλάβες
  Κάλυψε την αστική ευθύνη έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες που μπορεί να προκληθούν κατά τη χρήση του jet ski.
 • Πρόκληση Θαλάσσιας ρύπανσης
  Εξασφάλισε την δαπάνη καθαρισμού της θαλάσσιας περιοχής σε περίπτωση που ρυπάνθηκε.
 • Υλικές Ζημιές
  Κάλυψε την αστική ευθύνη έναντι τρίτων για υλικές ζημιές που μπορεί να προκληθούν κατά τη χρήση του jet ski.
Το πρόγραμμα αστικής ευθύνης σκαφών jet ski αποτελεί υποχρεωτικό πρόγραμμα ασφάλισης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και περιλαμβάνει τις καλύψεις αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές και αποκατάστασης της θαλάσσιας περιοχής σε περίπτωση πρόκλησης ρύπανσης.
Στα προγράμματα σκαφών μπορείς να προσθέσεις την κάλυψη νομικής προστασίας προκειμένου να εξασφαλίσεις την κάλυψη νομικών εξόδων σε περίπτωση που χρειαστεί.

Ασφάλεια σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Σχεδίασε το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, συμπεριλαμβάνοντας τις καλύψεις που χρειάζεσαι και διαμόρφωσε το ασφαλιστήριο σου όπως εσύ το θες.

Έγκυρη σύγκριση τιμών

Σύγκρινε δωρεάν την ασφαλιστική αγορά εύκολα και γρήγορα. Βρες τις καλύτερες προσφορές για το jet ski σου και δες αναλυτικά τι σου προσφέρει η κάθε εταιρεία και πως μπορείς να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου.

Η Ασφάλεια στο mail σου

Στο email σου θα λάβεις αναλυτική σύγκριση των διαθέσιμων πακέτων ασφάλισης, διάλεξε και αγόρασε την ασφάλεια που σου ταιριάζει και θα λάβεις το ασφαλιστήριο ηλεκτρονικά με τον πιο γρήγορο τρόπο της αγοράς.

myΑσφάλεια Online

Ασφάλεια jet ski, πιο εύκολα από ποτέ.

Ασφαλιστικά Προϊόντα Σκάφους

placeholder image

Οδηγός Ασφάλισης

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία κάθε σκάφος είναι υπόχρεο σε ασφάλιση για αστική ευθύνη. Πέραν όμως του υποχρεωτικού προγράμματος ασφάλισης, τα σκάφη κινδυνεύουν από πληθώρα κινδύνων τους οποίους μπορείτε να προβλέψετε με την ασφάλιση του σκάφους σας για ίδιες ζημιές.
Τα ασφάλιστρα του σκάφους σας μπορούν να μειωθούν με τη χρήση εκπτώσεων που παρέχονται από τις ασφαλιστικές εταιρείες όπως:
 • Έκπτωση παροπλισμού: Αν το σκάφος σας παροπλίζεται για τους χειμερινούς μήνες δηλώνοντας το στην ασφαλιστική εταιρεία ενδέχεται τα ασφάλιστρα σας να είναι λιγότερα
 • Έκπτωση gps
 • Έκπτωση αντικλεπτικού συστήματος
Η κάθε ασφαλιστική εταιρεία διαθέτει τη δική της τιμολογιακή πολιτική, οι εκπτώσεις που αναφέρονται ανωτέρω είναι ενδεικτικές.
Η μικτή ασφάλιση σκάφους αφορά ζημίες που μπορεί να υποστεί το ίδιος το σκάφος σας από πυρκαγιά, κλοπή, ζημίες από σύγκρουση ή πρόσκρουση, καθώς και άλλους κινδύνους θαλάσσης.
Ανάλογα τη χρήση του σκάφους θα ζητηθούν διαφορετικά δικαιολογητικά.
 • Αν είναι προσωπικής αναψυχής θα χρειαστεί Αίτηση Ασφάλισης και άδεια σκάφους
 • Αν είναι επαγγελματικό θα χρειαστούν Αίτηση Ασφάλισης, Γενικό Πρωτόκολλο Επιθεώρησης και Έγγραφο Εθνικότητας.
 • Σε όλες τις περιπτώσεις εφόσον υπάρχει μόνιμος χειριστής θα απαιτηθεί και το δίπλωμα του.
Η υποχρεωτική ασφάλιση σκάφους παρέχει την κάλυψη της αστικής ευθύνης σε περιπτώσεις σωματικών βλαβών και υλικών ζημιών τρίτων.
Ανάλογα το πρόγραμμα και την ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε, η διάρκεια μπορεί να είναι τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια και σε κάποιες περιπτώσεις μηναία με χρήση πιστωτικής κάρτας.
Πριν τη λήξη του συμβολαίου σας θα σας ενημερώσουμε για την ανανέωση του και για τυχόν οικονομικότερα προγράμματα ασφάλισης. Σε περίπτωση που δεν έχετε ετήσιο συμβόλαιο και επιθυμείτε να σας ενημερώσουμε όταν πάλι σκοπεύετε να ασφαλίσετε το σκάφος σας, θα φροντίσουμε να σας αποστείλουμε σχετικό email με ολοκληρωμένες προσφορές ασφάλισης την περίοδο που θα μας ζητήσετε εσείς.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το σκάφος σας για θαλάσσια σπορ τότε θα πρέπει να το δηλώσουμε στην ασφαλιστική εταιρεία προκειμένου να προστεθεί σαν κάλυψη και να υπολογιστεί το ανάλογο επασφάλιστρο για να σας καλύψει σε περίπτωση ατυχήματος.

Επιπλέον παροχές με την ασφάλιση σου

 • Προσωπική Εξυπηρέτηση
  Άμεση, υπεύθυνη και προσωπική εξυπηρέτηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
 • Υποστήριξη
  Συνεχής συμβουλευτική και υποστήριξη σε κάθε περιστατικό.
 • Γρήγορη Αποζημίωση
  Υπηρεσία διεκπεραίωσης ζημιάς για εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.
 • Αποστολή συμβολαίου
  Αποστολή των εγγράφων σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 • Εκπτωτικά προνόμια
  Επωφελήσου από συνεχής εκπτώσεις όλο το χρόνο.
 • Προνομιακές τιμές
  Περαιτέρω εκπτώσεις έως 20% και προνόμια στις λοιπές ασφαλίσεις.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.

has been added to your cart.
Checkout