Ασφάλεια Mεταφοράς Εμπορευμάτων

Ασφάλεια

Mεταφοράς Εμπορευμάτων

Διαμόρφωσε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σου, διασφαλίζοντας τα εμπορεύματα σου κατά τη μεταφορά τους, επιλέγοντας συνδυασμό καλύψεων και προσιτών τιμών που διαθέτουν τα ασφαλιστήρια μεταφορών.

 • Γενικού Φορτίου
  Ασφάλισε τις μεταφορές γενικού φορτίου όπως μηχανολογικός εξοπλισμός, δομικές ύλες, τρόφιμα και ποτά, ένδυση και υπόδηση.
 • Ψυγεία 
  Εξασφάλισε την ασφαλή μεταφορά ευπαθών προϊόντων που χρειάζονται για να συντηρηθούν σε φορτηγά ψυγεία.
 • Υγρών Καυσίμων
  Στα πιο εύφλεκτα υλικά όπως τα καύσιμα φρόντισε να έχεις επιλέξει το πρόγραμμα που συνδυάζει τις καλύψεις που χρειάζεσαι.
Τα προγράμματα ασφάλισης μεταφορών βασίζονται στις ρήτρες του Ινστιτούτου Ασφαλιστών του Λονδίνου και περιλαμβάνουν ως βασικές καλύψεις όπως Σύγκρουση ή Πρόσκρουση του Οχήματος, Ναυάγιο, Πρόσκρουση Πλοίου ή Προσάραξη που είναι συνέχεια της Οδικής Μεταφοράς, Αιφνίδια Καθίζηση του Εδάφους, Πτώση Χιονοστιβάδας, Κεραυνού, Υπερχείλιση Ποταμών, Πυρκαγιά, Έκρηξη, Σεισμός, Ηφαιστειακή Έκρηξη και Κατάρρευση Γεφυρών, Σηράγγων ή Κτιρίων.
Οι προαιρετικές καλύψεις που παρέχονται στα προγράμματα μεταφορών είναι Κάλυψη Κινδύνου Ολικής Κλοπής, Κάλυψη Κινδύνου Μερικής Κλοπής και Κάλυψη Κινδύνου Φορτοεκφόρτωσης & Μικροζημιών.

Ασφάλεια σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Σχεδίασε το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, συμπεριλαμβάνοντας τις καλύψεις που χρειάζεσαι και διαμόρφωσε το ασφαλιστήριο σου όπως εσύ το θες.

Έγκυρη σύγκριση τιμών

Σύγκρινε δωρεάν την ασφαλιστική αγορά εύκολα και γρήγορα. Βρες τις καλύτερες προσφορές για την μεταφορά εμπορευμάτων σου, δες αναλυτικά τι σου προσφέρει η κάθε εταιρεία και πως μπορείς να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου.

Η Ασφάλεια στο mail σου

Στο email σου θα λάβεις αναλυτική σύγκριση των διαθέσιμων πακέτων ασφάλισης, διάλεξε και αγόρασε την ασφάλεια που σου ταιριάζει και θα λάβεις το ασφαλιστήριο ηλεκτρονικά με τον πιο γρήγορο τρόπο της αγοράς.

myΑσφάλεια Online

Ασφάλεια μεταφοράς εμπορευμάτων, πιο εύκολα από ποτέ.

Ασφαλιστικά Προϊόντα Mεταφοράς

Οδηγός Ασφάλισης

Το πρόγραμμα καλύπτει την ευθύνη της μεταφοράς των εμπορευμάτων για λογαριασμό τρίτων και ενδεικτικά περιλαμβάνει την αστική ευθύνη του ασφαλιζόμενου μεταφορέα, για απώλεια ή ζημία των μεταφερόμενων ειδών κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, κατά τη μεταφορά τους από αποθήκη σε αποθήκη, κατά την παραμονή των εμπορευμάτων σε τελωνειακούς χώρους και σε ιδιωτικούς χώρους αποθήκευσης και σε ενδεχόμενες στάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης μεταφορέα μπορεί να είναι:
 • Οριστικό: αφορά μια μόνο φόρτωση, συγκεκριμένο ταξίδι και συγκεκριμένο φορτίο
 • Προασφαλιστήριο: είναι ίδιο με το οριστικό όμως δεν αναγράφει ασφάλιστρα γιατί δεν είναι γνωστό πότε και με πόσες φορτώσεις θα γίνει μία εισαγωγή ή μία εξαγωγή.
 • Διαρκές: χρησιμοποιείται όταν γίνονται συνεχής φορτώσεις.
 
Το ασφαλιστήριο ευθύνης μεταφορέα καλύπτει τις αξιώσεις τρίτων για σωματικές βλάβες ή/ και υλικές ζημιές κατά τη διάρκεια μεταφοράς των εμπορευμάτων. Το ασφαλιστήριο μεταφοράς εμπορευμάτων καλύπτει ζημίες που θα υποστούν τα οποιαδήποτε μεταφερόμενα είδη, όπως αυτά περιγράφονται στη φορτωτική.
Είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος, οι πιο βασικοί είναι:
 • Το όριο ευθύνης
 • Το είδος των εμπορευμάτων
 • Τρόπος μεταφοράς
Χρειάζεται αίτηση ασφάλισης που χορηγείται από το γραφείο μας και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή απευθείας με την ασφαλιστική εταιρεία προκειμένου να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία διεκδίκησης αξιώσεων.
Ενδεικτικά οι ασφαλίσεις μεταφορών καλύπτουν εισαγωγές εμπορευμάτων από διάφορες χώρες του κόσμου, εξαγωγές από την Ελλάδα προς άλλες χώρες και εσωτερικές μετακινήσεις.
Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αναγράφει ρητώς που, για ποιο ποσό και ποια διάρκεια καλύπτεται ο ασφαλισμένος.

Επιπλέον παροχές με την ασφάλιση σου

 • Προσωπική Εξυπηρέτηση
  Άμεση, υπεύθυνη και προσωπική εξυπηρέτηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
 • Υποστήριξη
  Συνεχής συμβουλευτική και υποστήριξη σε κάθε περιστατικό.
 • Γρήγορη Αποζημίωση
  Υπηρεσία διεκπεραίωσης ζημιάς για εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.
 • Αποστολή συμβολαίου
  Αποστολή των εγγράφων σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 • Εκπτωτικά προνόμια
  Επωφελήσου από συνεχής εκπτώσεις όλο το χρόνο.
 • Προνομιακές τιμές
  Περαιτέρω εκπτώσεις έως 20% και προνόμια στις λοιπές ασφαλίσεις.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.