Ασφάλεια Οδικής Βοήθειας

myΑσφάλεια

Ασφάλεια οδικής βοήθειας, πιο εύκολα από ποτέ.

Τροχαίο ατύχημα, τι να κάνω;

Στις μέρες μας, λόγω τις πληθώρας των οχημάτων και της ταχύτητας των ρυθμών ζωής μας η εμπλοκή σε ένα ατύχημα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.

Ακόμα όμως και σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να νιώθουμε ψύχραιμοι και ασφαλής.

Με αποδοχή υπαιτιότητας

Σε αυτή την περίπτωση, καλούμε τη Φροντίδα Ατυχήματος να καταγράψει το συμβάν ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες αναγγελίας της ζημιάς στην ασφαλιστική εταιρεία. Ταυτόχρονα, μπορεί να μεταφέρει το όχημα σε περίπτωση που δεν μπορεί να κινηθεί.

Χωρίς αποδοχή υπαιτιότητας

Εκτός από τη Φροντίδα Ατυχήματος που την καλούμε για να καταγραφεί το συμβάν, καλούμε και την Τροχαία. Την ίδια διαδικασία ακολουθούμε και στην περίπτωση που το άλλο όχημα είναι ανασφάλιστο. Το συμβάν καταγράφεται και από την τροχαία.

Ατύχημα με τραυματισμό

Φροντίζεται άμεσα να κληθούν οι πρώτες βοήθειες- ΕΚΑΒ. Έπειτα καλείτε Τροχαία και Φροντίδα Ατυχήματος χωρίς να μετακινηθείτε εσείς ή τα οχήματα σας από το σημείο του συμβάντος. Θα πρέπει να θυμάστε να τοποθετήσετε τρίγωνο ώστε να προειδοποιεί τα διερχόμενα οχήματα.

Οδηγός Ασφάλισης

Στο insurancemotors.gr παρέχουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες με γνώμονα τις ανάγκες σας. Συγκρίνουμε την ασφαλιστική αγορά, χρησιμοποιώντας καινοτόμα εργαλεία προκειμένου να συνδυάσετε περισσότερες καλύψεις και προσιτά ασφάλιστρα εύκολα και γρήγορα. Στεκόμαστε αρωγοί στην καθημερινότητα και το έργο σας, καθ' όλη τη διάρκεια της ασφάλισης σας πάντα πρόθυμοι να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες ώστε να έχετε την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης.
Ο νόμος Ν.489/76 αναφέρει ότι η ασφάλεια ευθύνης έναντι τρίτου είναι υποχρεωτική για όλα τα οχήματα. Η υποχρεωτική ασφάλεια αυτοκινήτου αποτελεί το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης το οποίο περιλαμβάνει την κάλυψη αστικής ευθύνης του ιδιοκτήτη και οδηγού σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος που θα προκληθεί για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές τρίτων.
Προαιρετικές καλύψεις είναι όλες αυτές που μπορείς να προσθέσεις στο συμβόλαιο σου κατά τη κρίση σου και τις ανάγκες σου και δεν περιλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα ασφάλισης. Τέτοιες καλύψεις είναι η Νομική Προστασία, η Ολική & Μερική Κλοπή, τα Φυσικά Φαινόμενα, οι Τρομοκρατικές Ενέργειες, οι Κακόβουλες Ενέργειες, η Θραύση Κρυστάλλων, το Προσωπικό Ατύχημα του Οδηγού, η Οδική Βοήθεια και τέλος η Μικτή Ασφάλιση (Ίδιες Ζημιές).
Κατά τη διαδικασία σύναψης ασφαλιστηρίου συμβολαίου θα χρειαστούν
 • Άδεια Κυκλοφορίας
 • Δίπλωμα Οδήγησης
Ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει ή / και το είδος του οχήματος μπορεί να ζητηθούν επιπλέον δικαιολογητικά έγγραφα.
Μπορείς να πραγματοποιήσεις αλλαγές ανά πάσα στιγμή, στέλνοντας μας email ή καλώντας μας απευθείας στο 210-9707047 και ενημερώνοντας μας για τις αλλαγές που θες να πραγματοποιήσεις. Σε περίπτωση που θες να αλλάξεις κάποια από τα προσωπικά σου στοιχεία (π.χ τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση κλπ) ακολούθησε την ίδια διαδικασία και θα προβούμε εμείς σε όλες τις απαραίτητες αλλαγές στο ασφαλιστήριο σου.
Στο insurancemotors.gr συνεργαζόμαστε με πολλές ασφαλιστικές εταιρείες όπου η κάθε μια διαθέτει ποικιλία προγραμμάτων ικανοποιώντας τις ανάγκες των ασφαλισμένων. Ανάλογα με τις ανάγκες που θες να καλύψεις και τα χρήματα που θες να διαθέσεις θα βρεις το πρόγραμμα που σου ταιριάζει. Ταυτόχρονα, μπορείς να αξιοποιήσεις εκπτώσεις και ειδικές προσφορές που έχει η κάθε εταιρεία για να πετύχεις ακόμα χαμηλότερα ασφάλιστρα.
Οι ποινές και οι κυρώσεις για τα ανασφάλιστα οχήματα είναι ιδιαίτερα αυστηρές και πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνουν:
 • Αφαίρεση των πινακίδων, της άδειας ικανότητας του οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας για 6 μήνες.
 • Αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια σε περίπτωση ατυχήματος.
 • Χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου, με πράξη της Αστυνομικής Αρχής, 1.000 ευρώ για τα λεωφορεία και τα Φ.Δ.Χ., 500 ευρώ για τα επιβατικά & 250 ευρώ για τα δίκυκλα.
 • Φυλάκιση από 2 μήνες έως 1 χρόνο
 • Χρηματική ποινή έως 3.000 ευρώ.
Η Οδική Βοήθεια αποτελεί προαιρετική κάλυψη στα ασφαλιστήρια συμβόλαια αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμη, καθώς καλύπτει το ασφαλιζόμενο όχημα όχι μόνο σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος όπως η Φροντίδα, αλλά και σε περίπτωση μηχανικής βλάβης.

Επιπλέον παροχές με την ασφάλιση σου

 • Προσωπική Εξυπηρέτηση
  Άμεση, υπεύθυνη και προσωπική εξυπηρέτηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
 • Υποστήριξη
  Συνεχής συμβουλευτική και υποστήριξη σε κάθε περιστατικό.
 • Γρήγορη Αποζημίωση
  Υπηρεσία διεκπεραίωσης ζημιάς για εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.
 • Αποστολή συμβολαίου
  Αποστολή των εγγράφων σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 • Εκπτωτικά προνόμια
  Επωφελήσου από συνεχής εκπτώσεις όλο το χρόνο.
 • Προνομιακές τιμές
  Περαιτέρω εκπτώσεις έως 20% και προνόμια στις λοιπές ασφαλίσεις.

Ασφάλεια σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Σχεδίασε το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, συμπεριλαμβάνοντας τις καλύψεις που χρειάζεσαι και διαμόρφωσε το ασφαλιστήριο σου όπως εσύ το θες.

Έγκυρη σύγκριση τιμών

Σύγκρινε δωρεάν την ασφαλιστική αγορά εύκολα και γρήγορα. Βρες τις καλύτερες προσφορές για το όχημά σου και δες αναλυτικά τι σου προσφέρει η κάθε εταιρεία και πως μπορείς να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου.

Η Ασφάλεια στο mail σου

Στο email σου θα λάβεις αναλυτική σύγκριση των διαθέσιμων πακέτων ασφάλισης, διάλεξε και αγόρασε την ασφάλεια που σου ταιριάζει και θα λάβεις το ασφαλιστήριο ηλεκτρονικά με τον πιο γρήγορο τρόπο της αγοράς.

myΑσφάλεια Online

Ο πιο εύκολος τρόπος για την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.