Σχετικά με Εμάς

insurancemotors.gr

Ποιοι Είμαστε

Το ασφαλιστικό μας πρακτορείο Insurance Motors – Κλάδης Φ. Γεώργιος ξεκίνησε την πορεία του το 2013 από τον κλάδο Ασφάλισης Οχημάτων ενώ σταδιακά επεκτάθηκε και στον κλάδο των Γενικών Ασφαλειών. Η εμπειρία μας και η συνεργασία μας με πληθώρα ασφαλιστικών εταιρειών έχει ως σκοπό τη σιγουριά και την ικανοποίηση της άμεσης, οικονομικής και αξιόπιστης ασφαλιστικής λύσης.

Στο insurancemotors.gr έχουμε υιοθετήσει μια ανθρώπινη φιλοσοφία προσέγγισης με απλές και γρήγορες διαδικασίες, φιλική και προσωπική εξυπηρέτηση, διαθέτοντας σύγχρονες υπηρεσίες και μέσα διεκπεραίωσης των εργασιών μας.

Στόχος μας η αξιοποίηση της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας μας στο χώρο των ασφαλειών για την παροχή αμερόληπτων και ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων.

Όραμα μας να συμβάλλουμε ενεργά στο χώρο των ασφαλίσεων θεμελιώνοντας το πρότυπο του προσωπικού ασφαλιστικού συμβούλου που ενισχύει, εμπλουτίζει και βελτιώνει τους μηχανισμούς που διευκολύνουν την καθημερινότητα και το έργο σας.

Συνεργαζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες

Ο πιο εύκολος τρόπος για την καλύτερη ασφάλεια!

Ο πιο εύκολος τρόπος για

την καλύτερη Ασφάλεια Online

Στο insurancemotors.gr παρέχουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες με γνώμονα τις ανάγκες σας. Συγκρίνουμε την ασφαλιστική αγορά, χρησιμοποιώντας καινοτόμα εργαλεία προκειμένου να συνδυάσετε περισσότερες καλύψεις και προσιτά ασφάλιστρα εύκολα και γρήγορα. Στεκόμαστε αρωγοί στην καθημερινότητα και το έργο σας, καθ' όλη τη διάρκεια της ασφάλισης σας πάντα πρόθυμοι να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες ώστε να έχετε την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης.
Στο insurancemotors.gr θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις την ασφάλεια σου online σε 4 απλά βήματα.
  • Συμπληρώνεις την πινακίδα σου και μερικά στοιχεία του οχήματος σου που θα ζητηθούν
  • Επιλέγεις πακέτο ασφάλισης, επιθυμητές προαιρετικές καλύψεις και χρονική διάρκεια.
  • Συγκρίνεις τιμές και ασφαλιστικά προγράμματα και επιλέγεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.
  • Επισυνάπτεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά και επιλέγεις τρόπο πληρωμής.
  • Λαμβάνεις άμεσα το συμβόλαιο στο email σου.
Για οποιαδήποτε απορία, βοήθεια, διευκρίνιση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μπορείτε να καλέσετε στο 210 97 07 047 ή να στείλετε email στο info@insurancemotors.gr
Το σπίτι μας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα κομμάτια της περιουσιακής μας κατάστασης. Για να το προστατεύσεις ασφάλισε το σε ένα πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες σου τις ανάγκες και εξασφάλισε πως τα όνειρα σου δεν θα χαθούν.
Τα ασφαλιστήρια υγείας παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος για σένα ή/και την οικογένεια σου, χωρίς αναμονή σε υψηλών προδιαγραφών νοσηλευτικά ιδρύματα και διαγνωστικά κέντρα ενώ ταυτόχρονα αποκτάς πληθώρα προνομίων και επιπλέον καλύψεων για τη φροντίδα της υγείας σου.
Η επιχείρηση είναι όσο σημαντικό είναι και το σπίτι μας και τις περισσότερες φορές είναι εκτεθειμένη σε περισσότερους και απρόβλεπτους κινδύνους. Ένα πλήρες ασφαλιστήριο επαγγελματικών χώρων θα σας εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της σε κάθε περίπτωση.
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία κάθε σκάφος είναι υπόχρεο σε ασφάλιση για αστική ευθύνη. Πέραν όμως του υποχρεωτικού προγράμματος ασφάλισης, τα σκάφη κινδυνεύουν από πληθώρα κινδύνων τους οποίους μπορείτε να προβλέψετε με την ασφάλιση του σκάφους σας για ίδιες ζημιές.
Οι συνθήκες στη ζωή μας αλλάζουν συνεχώς, επενδύοντας σε ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα μπορείς να δημιουργήσεις ένα κεφάλαιο που θα καλύπτει τις ανάγκες σου μελλοντικά όποιες και αν είναι αυτές. Ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα είναι αρκετά χρήσιμο στις μέρες μας, καθώς αποτελεί μια μέθοδο συστηματικής αποταμίευσης το ύψος της οπαίας καθορίζεται με βάση τις δικές σου ανάγκες.
Ένα τεχνικό έργο είναι εκτεθειμένο σε πολλαπλούς κινδύνους κατά την κατασκευή ή συναρμολόγηση του. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκληθούν υλικές ζημιές στο ίδιο το έργο, το μηχανολογικό εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις, ακόμα και σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές σε τρίτους και να μην είναι δυνατή η ασφαλής ολοκλήρωση του έργου.

Ο προσωπικός σου ασφαλιστικός σύμβουλος είναι εδώ για:

  • Nα σε βοηθήσει να μεγιστοποιήσεις το κέρδος σου με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
  • Nα σου εξηγήσει και να εξαλείψει κάθε ενδοιασμό κρατώντας σε συνεχώς ενήμερο σε κάθε αλλαγή.
  • Να σε απαλλάξει από τη γραφειοκρατία κάνοντας όλες τις διαδικασίες για σένα.
  • Να είναι δίπλα σου σε κάθε απρόσμενο γεγονός.

Όση και αν είναι η ευκολία που παρέχει το διαδίκτυο δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάντα σημαντικός.

Γιατί να μας επιλέξετε;

γιατί σας παρέχουμε:

Online Ασφάλεια

Για να βρίσκεις πάντα τις χαμηλότερες προσφορές των καλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών σε 1′.

my Ασφάλεια

Διάλεξε και αγόρασε την ασφάλεια που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σου ανάγκες.

Υπηρεσία Διαχείρισης Ζημιάς

Εξασφάλισε εύκολη και γρήγορη αποζημίωση χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Αποκλειστικές Εκπτώσεις

Επωφελήσου από εκπτώσεις για ακόμα χαμηλότερα ασφάλιστρα.