Αποταμιευτικό πρόγραμμα

Διασφάλισε το οικονομικό μέλλον της οικογένειας σου με ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα.

Ζήσε τα όνειρα σου, εξασφάλισε μια ποιοτική καθημερινότητα όταν δεν θα εργάζεσαι πια διαχειρίζοντας τα χρήματα σου όπως εσύ επιθυμείς επιλέγοντας μηνιαίο εισόδημα ή εφάπαξ καταβολή.

Αποταμιεύεις αρκετά χρήματα για να έχεις τη σύνταξη που ονειρεύεσαι;

Εξασφάλισε σήμερα, σε σένα και την οικογένεια σου το επίπεδο ζωής που θες να έχεις όταν πλέον δεν θα εργάζεσαι, κάνοντας ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ασφάλισης. Το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ασφάλισης είναι αποταμιευτικό πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε το ποσό της σύνταξης, το χρόνο συνταξιοδότησης και τον τρόπο καταβολής της σύνταξης σας.

Επίλεξε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συστηματικής αποταμίευσης

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα εξασφαλίζει καταβολή εγγυημένης σύνταξης από την ημερομηνία έναρξης συνταξιοδότησης για χρονικό διάστημα 15 ετών ενώ στο διάστημα καταβολής των ασφαλίστρων υπάρχει δυνατότητα μεταβολής αυτών ανάλογα με την οικονομική σας κατάσταση. Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα προσιτά και διαμορφώνονται με βάση το μηνιαίο ποσό σύνταξης που θέλετε να σας καταβάλλεται μετά τη λήξη του συμβολαίου.

Πρόβλεψε το οικονομικό σου μέλλον, χτίσε τη σύνταξη που εσύ επιλέγεις να έχεις!

Όπως σε όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα έτσι και σε αυτό υπάρχουν παραλλαγές για να καλύπτουν και να προσαρμόζονται στις ανάγκες του ασφαλισμένου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συνταξιοδοτικά προγράμματα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενημερώσου για όλα τα προγράμματα ασφάλισης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο προσωπικός σου ασφαλιστικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
online insurance
Για ό,τι ψάχνεις, θα το βρείς εδώ σε 1′

Στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης και της τεχνολογίας, η online ασφάλιση έχει πολλούς λόγους να είναι η επικρατέστερη επιλογή ασφάλισης για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Η αγορά προϊόντων αλλά και…

1
Η επιστροφή στην κανονικότητα

Καθώς διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, όλα τείνουν να επανέλθουν στην κανονικότητα τους. Λίγο η επιστροφή στη δουλειά, λίγο ο χειμώνας που κοντοζυγώνει κι ας μη το λέμε, μας…

niños-en-el-coche
Ταξιδεύοντας ανοίγεις τους ορίζοντες σου!

Πλησιάζοντας στην καρδιά του Αυγούστου, οι εξορμήσεις προς οποιοδήποτε προορισμό έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ η Αθήνα έχει αρχίσει να αδειάζει δίνοντας την ευκαιρία σε όσους μένουν πίσω να θυμηθούν ότι…