Ασφαλιστικά Προϊόντα

Ασφάλεια Σύνταξης

Εξασφάλισε το μέλλον σου, απόλαυσε τους κόπους μιας ζωής έχοντας βγει πλέον σε σύνταξη.

Στις μέρες μας που όλα είναι ρευστά και αμφίβολα, οι κινήσεις που κάνουμε για εμάς και τα παιδιά μας πρέπει να έχουν απώτερο σκοπό και στόχο το μέλλον μας. Δεν είμαστε λίγοι αυτοί που αμφιβάλλουμε για το αν και το πότε θα συνταξιοδοτηθούμε και για το αν θα τα καταφέρουμε όταν πλέον δεν θα μπορούμε να εργαστούμε.

Εξασφάλισε σήμερα, σε σένα και την οικογένεια σου το επίπεδο ζωής που θες να έχεις όταν πλέον δεν θα εργάζεσαι, κάνοντας ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ασφάλισης. Το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ασφάλισης είναι αποταμιευτικό πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε το ποσό της σύνταξης, το χρόνο συνταξιοδότησης και τον τρόπο καταβολής της σύνταξης σας. Το ποσό της σύνταξης μπορεί να καταβληθεί και εφάπαξ αλλά αυτό ταυτόχρονα ορίζει την λήξη του συμβολαίου.  Σε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα η μέγιστη ηλικία εισόδου στο πρόγραμμα είναι το 65ο έτος ηλικίας, η ελάχιστη ηλικία συνταξιοδότησης το 55ο έτος ηλικίας ενώ η μέγιστη ηλικία συνταξιοδότησης το 75ο έτος ηλικίας.

Επέλεξε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συστηματικής αποταμίευσης που με βάση το δικό σου προγραμματισμό θα δημιουργήσεις τη σύνταξη που θες να λαμβάνεις. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα εξασφαλίζει καταβολή εγγυημένης σύνταξης από την ημερομηνία έναρξης συνταξιοδότησης για χρονικό διάστημα 15 ετών ενώ στο διάστημα καταβολής των ασφαλίστρων υπάρχει δυνατότητα μεταβολής αυτών ανάλογα με την οικονομική σας κατάσταση. Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα προσιτά και διαμορφώνονται με βάση το μηνιαίο ποσό σύνταξης που θέλετε να σας καταβάλλεται μετά τη λήξη του συμβολαίου.

O ενδιαφερόμενος που θα ξεκινήσει την ασφάλιση του στα 35 έτη του σκοπεύοντας να καταβάλει 100 ευρώ το μήνα για 30 έτη θα λάβει σύνταξη στα 65 έτη 518 ευρώ το μήνα.

Δηλαδή, θα καταβάλλει από τα 35 χρόνια του έως τα 65 που ξεκινάει η περίοδος συνταξιοδότησης 36.000 ευρώ και από τα 65 του έως τα 80 έτη θα λάβει 93.240 ευρώ. Μήπως να το ξανασκεφτείτε;

 

Όπως σε όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα έτσι και σε αυτό υπάρχουν παραλλαγές για να καλύπτουν και να προσαρμόζονται στις ανάγκες του ασφαλισμένου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συνταξιοδοτικά προγράμματα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενημερώσου για όλα τα προγράμματα ασφάλισης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο προσωπικός σου ασφαλιστικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
online insurance
Για ό,τι ψάχνεις, θα το βρείς εδώ σε 1′

Στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης και της τεχνολογίας, η online ασφάλιση έχει πολλούς λόγους να είναι η επικρατέστερη επιλογή ασφάλισης για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Η αγορά προϊόντων αλλά και…

1
Η επιστροφή στην κανονικότητα

Καθώς διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, όλα τείνουν να επανέλθουν στην κανονικότητα τους. Λίγο η επιστροφή στη δουλειά, λίγο ο χειμώνας που κοντοζυγώνει κι ας μη το λέμε, μας…

niños-en-el-coche
Ταξιδεύοντας ανοίγεις τους ορίζοντες σου!

Πλησιάζοντας στην καρδιά του Αυγούστου, οι εξορμήσεις προς οποιοδήποτε προορισμό έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ η Αθήνα έχει αρχίσει να αδειάζει δίνοντας την ευκαιρία σε όσους μένουν πίσω να θυμηθούν ότι…