Ασφάλεια Επαγγελματικού Σκάφους

Ασφάλεια Σκάφους

Επαγγελματικής Χρήσης

Διαμόρφωσε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σου, διασφαλίζοντας εσένα και το σκάφος σου, επιλέγοντας συνδυασμό καλύψεων και προσιτών τιμών που διαθέτουν τα ασφαλιστήρια επαγγελματικών σκαφών.

 • Αστική Ευθύνη
  Κάλυψε την αστική ευθύνη έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που μπορεί να προκληθούν κατά τη χρήση του σκάφους.
 • Πρόκληση Θαλάσσιας ρύπανσης
  Εξασφάλισε την δαπάνη καθαρισμού της θαλάσσιας περιοχής σε περίπτωση που ρυπάνθηκε.
 • Ίδιες Ζημιές 
  Φρόντισε για την πλήρη κάλυψη του σκάφους σου καλύπτοντας το για όλες τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε αυτό.
Το πρόγραμμα αστικής ευθύνης σκαφών αποτελεί υποχρεωτικό πρόγραμμα ασφάλισης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και περιλαμβάνει τις καλύψεις αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές και αποκατάστασης της θαλάσσιας περιοχής σε περίπτωση πρόκλησης ρύπανσης.
Το πρόγραμμα ιδίων ζημιών σκαφών παρέχεται σύμφωνα με τις ρήτρες του ινστιτούτου ασφαλιστών του Λονδίνου και περιλαμβάνει ενδεικτικά τις εξής καλύψεις: Ζημιές από Κακοκαιρία, Κινδύνους Θάλασσας, Πυρκαγιά ,Πειρατεία, Πρόσκρουση, Έκρηξη, Κακόβουλες Πράξεις, Σεισμό, Κεραυνός, Ηφαιστειακή Έκρηξη, Κλοπή και Ζημίες στο ίδιο το Σκάφος.
Το βασικό πρόγραμμα μπορεί να επεκταθεί με την προσθήκη προαιρετικών καλύψεων όπως Κάλυψη Αστικής ευθύνης από και προς σκιέρ, oλική κλοπή σκάφους κατόπιν διαρρήξεως και κάλυψη ολικής κλοπής τρέιλερ μαζί με το σκάφος.
Η νομική προστασία αποτελεί προαιρετική κάλυψη των προγραμμάτων σκαφών, η οποία εξασφαλίζει την κάλυψη νομικών εξόδων σε περίπτωση διεκδίκησης αποζημιώσεων.

Ασφάλεια σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Σχεδίασε το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, συμπεριλαμβάνοντας τις καλύψεις που χρειάζεσαι και διαμόρφωσε το ασφαλιστήριο σου όπως εσύ το θες.

Έγκυρη σύγκριση τιμών

Σύγκρινε δωρεάν την ασφαλιστική αγορά εύκολα και γρήγορα. Βρες τις καλύτερες προσφορές για το σκάφος σου και δες αναλυτικά τι σου προσφέρει η κάθε εταιρεία και πως μπορείς να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου.

Η Ασφάλεια στο mail σου

Στο email σου θα λάβεις αναλυτική σύγκριση των διαθέσιμων πακέτων ασφάλισης, διάλεξε και αγόρασε την ασφάλεια που σου ταιριάζει και θα λάβεις το ασφαλιστήριο ηλεκτρονικά με τον πιο γρήγορο τρόπο της αγοράς.

myΑσφάλεια Online

Ασφάλεια επαγγελματικού σκάφους, πιο εύκολα από ποτέ.

Ασφαλιστικά Προϊόντα Σκάφους

placeholder image

Οδηγός Ασφάλισης

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία κάθε σκάφος είναι υπόχρεο σε ασφάλιση για αστική ευθύνη. Πέραν όμως του υποχρεωτικού προγράμματος ασφάλισης, τα σκάφη κινδυνεύουν από πληθώρα κινδύνων τους οποίους μπορείτε να προβλέψετε με την ασφάλιση του σκάφους σας για ίδιες ζημιές.
Τα ασφάλιστρα του σκάφους σας μπορούν να μειωθούν με τη χρήση εκπτώσεων που παρέχονται από τις ασφαλιστικές εταιρείες όπως:
 • Έκπτωση παροπλισμού: Αν το σκάφος σας παροπλίζεται για τους χειμερινούς μήνες δηλώνοντας το στην ασφαλιστική εταιρεία ενδέχεται τα ασφάλιστρα σας να είναι λιγότερα
 • Έκπτωση gps
 • Έκπτωση αντικλεπτικού συστήματος
Η κάθε ασφαλιστική εταιρεία διαθέτει τη δική της τιμολογιακή πολιτική, οι εκπτώσεις που αναφέρονται ανωτέρω είναι ενδεικτικές.
Η μικτή ασφάλιση σκάφους αφορά ζημίες που μπορεί να υποστεί το ίδιος το σκάφος σας από πυρκαγιά, κλοπή, ζημίες από σύγκρουση ή πρόσκρουση, καθώς και άλλους κινδύνους θαλάσσης.
Ανάλογα τη χρήση του σκάφους θα ζητηθούν διαφορετικά δικαιολογητικά.
 • Αν είναι προσωπικής αναψυχής θα χρειαστεί Αίτηση Ασφάλισης και άδεια σκάφους
 • Αν είναι επαγγελματικό θα χρειαστούν Αίτηση Ασφάλισης, Γενικό Πρωτόκολλο Επιθεώρησης και Έγγραφο Εθνικότητας.
 • Σε όλες τις περιπτώσεις εφόσον υπάρχει μόνιμος χειριστής θα απαιτηθεί και το δίπλωμα του.
Η υποχρεωτική ασφάλιση σκάφους παρέχει την κάλυψη της αστικής ευθύνης σε περιπτώσεις σωματικών βλαβών και υλικών ζημιών τρίτων.
Ανάλογα το πρόγραμμα και την ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε, η διάρκεια μπορεί να είναι τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια και σε κάποιες περιπτώσεις μηναία με χρήση πιστωτικής κάρτας.
Πριν τη λήξη του συμβολαίου σας θα σας ενημερώσουμε για την ανανέωση του και για τυχόν οικονομικότερα προγράμματα ασφάλισης. Σε περίπτωση που δεν έχετε ετήσιο συμβόλαιο και επιθυμείτε να σας ενημερώσουμε όταν πάλι σκοπεύετε να ασφαλίσετε το σκάφος σας, θα φροντίσουμε να σας αποστείλουμε σχετικό email με ολοκληρωμένες προσφορές ασφάλισης την περίοδο που θα μας ζητήσετε εσείς.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το σκάφος σας για θαλάσσια σπορ τότε θα πρέπει να το δηλώσουμε στην ασφαλιστική εταιρεία προκειμένου να προστεθεί σαν κάλυψη και να υπολογιστεί το ανάλογο επασφάλιστρο για να σας καλύψει σε περίπτωση ατυχήματος.

Επιπλέον παροχές με την ασφάλιση σου

 • Υποστήριξη
  Συνεχής συμβουλευτική και υποστήριξη σε κάθε περιστατικό.
 • Υποστήριξη
  Συμβουλές και υποστήριξη σε περίπτωση ατυχήματος.
 • Γρήγορη Αποζημίωση
  Υπηρεσία διεκπεραίωσης ζημιάς για εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.
 • Αποστολή συμβολαίου
  Αποστολή των εγγράφων σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 • Εκπτωτικά προνόμια
  Επωφελήσου από συνεχής εκπτώσεις όλο το χρόνο.
 • Προνομιακές τιμές
  Περαιτέρω εκπτώσεις έως 20% και προνόμια στις λοιπές ασφαλίσεις.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.

has been added to your cart.
Checkout