Ασφάλεια Ενοικιαζόμενων Αυτοκίνητων

myΑσφάλεια

Διαμόρφωσε την ασφάλεια ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων σου, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και προτεραιότητες.

Ασφάλεια Βασικό Πακέτο

Είναι το πακέτο ασφάλισης που όλα τα οχήματα σε κίνηση υποχρεούνται να έχουν. Περιλαμβάνει την κάλυψη Αστικής Ευθύνης του ιδιοκτήτη και οδηγού σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος που θα προκληθεί.

Ασφάλεια Πυρός – Κλοπής

Tο πακέτο ασφάλισης Πυρός / Κλοπής περιλαμβάνει το βασικό πακέτο ασφάλισης ενισχυμένο με κάλυψη πυρός, κλοπής και φυσικών φαινομένων καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερο εύρος κινδύνων.

Ασφάλεια Μικτή – Ίδιες Ζημιές

Είναι το πιο πλήρες πακέτο ασφάλισης το οποίο καλύπτει και τις υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο δικό σας όχημα σε περίπτωση ατυχήματος που θα προκληθεί με δική σας υπαιτιότητα.

Η ασφάλιση αυτή καλύπτει τυχόν απαιτήσεις τρίτων για σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν συνεπεία τροχαίου ατυχήματος έως το ποσό των 1.300.000 ευρώ όπως ορίζεται από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.
Η ασφάλιση αυτή καλύπτει τυχόν απαιτήσεις τρίτων για υλικές ζημιές που προκλήθηκαν συνεπεία τροχαίου ατυχήματος έως το ποσό των 1.300.000 ευρώ όπως ορίζεται από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.
Καλύπτονται οι ζημιές που θα προκληθούν στο ασφαλισμένο από σύγκρουση με ανασφάλιστο όχημα το οποίο ευθύνεται εξ ολοκλήρου για την πρόκληση του ατυχήματος.
Μέσω της κάλυψης της φροντίδας σε περίπτωση ατυχήματος σας καθοδηγούν μέσω τηλεφώνου για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ καλύπτει και τη μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο συνεργείο χωρίς επιπλέον έξοδα.
Αν υπάρξει τροχαίο ατύχημα και το όχημα δεν μπορεί να κινηθεί τότε η ασφαλιστική σας εταιρεία αναλαμβάνει τη ρυμούλκηση του οχήματος σας, στο πλησιέστερο συνεργείο της επιλογής σας.
Είναι κάλυψη προαιρετική αν και κάποιες ασφαλιστικές την έχουν εντάξει στο βασικό πακέτο ασφάλισης και έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς μπορείτε να καλυφθείτε για δικαστικά έξοδα και παροχή συναφών υπηρεσιών που σχετίζονται άμεσα με το ασφαλισμένο όχημα.
Καλύπτονται όλες οι γυάλινες επιφάνειες του αυτοκινήτου, παρμπρίζ, ηλιοροφές και πλαϊνά παράθυρα. Η ασφαλιστική σας αναλαμβάνει σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία να αποκαταστήσει κάθε φθορά που μπορεί να προκληθεί σε αυτές τις επιφάνειες.
Η οδική βοήθεια αναλαμβάνει την επι τόπου επισκευή όταν αυτό είναι εφικτό ή τη ρυμούλκηση του οχήματος σας στο πλησιέστερο συνεργείο της επιλογής σας είτε λόγω ατυχήματος, είτε λόγω μηχανικής βλάβης.
Με την κάλυψη αυτή αποζημιώνεστε σε περίπτωση θανάτου ή μόνιμης ολικής ανικανότητας του ασφαλισμένου οδηγού.
Σε περίπτωση ολικής κλοπής και εφόσον έχει δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές και δεν έχει βρεθεί εντός 90 ημερών, η ασφαλιστική εταιρεία σας αποζημιώνει βάσει της τρέχουσας αντικειμενικής αξίας. Σε περίπτωση μερικής κλοπής καλύπτονται μόνο τα τμήματα του οχήματος που είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του.
Η κάλυψη αυτή παρέχεται συνδυαστικά με την ολική και μερική κλοπή και σας προφυλάσσει για ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο όχημα σας από τρομοκρατικές ενέργειες, πυρκαγιά ή έκρηξη.
Η κάλυψη αυτή προφυλάσσει από ζημιές που θα προξενηθούν στο όχημα σας από καιρικά φαινόμενα, όπως χαλάζι, πλημμύρα, σεισμό.
Παρέχεται συνδυαστικά με την κάλυψη των ιδίων ζημιών και καλύπτει τις βίαιες και παράνομες πράξεις μεμονωμένων ατόμων που γίνονται με σκοπό τη δολιοφθορά του ασφαλισμένου οχήματος.

Οδηγός Ασφάλισης

Στο insurancemotors.gr παρέχουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες με γνώμονα τις ανάγκες σας. Συγκρίνουμε την ασφαλιστική αγορά, χρησιμοποιώντας καινοτόμα εργαλεία προκειμένου να συνδυάσετε περισσότερες καλύψεις και προσιτά ασφάλιστρα εύκολα και γρήγορα. Στεκόμαστε αρωγοί στην καθημερινότητα και το έργο σας, καθ' όλη τη διάρκεια της ασφάλισης σας πάντα πρόθυμοι να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες ώστε να έχετε την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης.
Ο νόμος Ν.489/76 αναφέρει ότι η ασφάλεια ευθύνης έναντι τρίτου είναι υποχρεωτική για όλα τα οχήματα. Η υποχρεωτική ασφάλεια αυτοκινήτου αποτελεί το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης το οποίο περιλαμβάνει την κάλυψη αστικής ευθύνης του ιδιοκτήτη και οδηγού σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος που θα προκληθεί για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές τρίτων.
Προαιρετικές καλύψεις είναι όλες αυτές που μπορείς να προσθέσεις στο συμβόλαιο σου κατά τη κρίση σου και τις ανάγκες σου και δεν περιλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα ασφάλισης. Τέτοιες καλύψεις είναι η Νομική Προστασία, η Ολική & Μερική Κλοπή, τα Φυσικά Φαινόμενα, οι Τρομοκρατικές Ενέργειες, οι Κακόβουλες Ενέργειες, η Θραύση Κρυστάλλων, το Προσωπικό Ατύχημα του Οδηγού, η Οδική Βοήθεια και τέλος η Μικτή Ασφάλιση (Ίδιες Ζημιές).
Κατά τη διαδικασία σύναψης ασφαλιστηρίου συμβολαίου θα χρειαστούν
 • Άδεια Κυκλοφορίας
 • Δίπλωμα Οδήγησης
Ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει ή / και το είδος του οχήματος μπορεί να ζητηθούν επιπλέον δικαιολογητικά έγγραφα.
Μπορείς να πραγματοποιήσεις αλλαγές ανά πάσα στιγμή, στέλνοντας μας email ή καλώντας μας απευθείας στο 210-9707047 και ενημερώνοντας μας για τις αλλαγές που θες να πραγματοποιήσεις. Σε περίπτωση που θες να αλλάξεις κάποια από τα προσωπικά σου στοιχεία (π.χ τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση κλπ) ακολούθησε την ίδια διαδικασία και θα προβούμε εμείς σε όλες τις απαραίτητες αλλαγές στο ασφαλιστήριο σου.
Στο insurancemotors.gr συνεργαζόμαστε με πολλές ασφαλιστικές εταιρείες όπου η κάθε μια διαθέτει ποικιλία προγραμμάτων ικανοποιώντας τις ανάγκες των ασφαλισμένων. Ανάλογα με τις ανάγκες που θες να καλύψεις και τα χρήματα που θες να διαθέσεις θα βρεις το πρόγραμμα που σου ταιριάζει. Ταυτόχρονα, μπορείς να αξιοποιήσεις εκπτώσεις και ειδικές προσφορές που έχει η κάθε εταιρεία για να πετύχεις ακόμα χαμηλότερα ασφάλιστρα.
Οι ποινές και οι κυρώσεις για τα ανασφάλιστα οχήματα είναι ιδιαίτερα αυστηρές και πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνουν:
 • Αφαίρεση των πινακίδων, της άδειας ικανότητας του οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας για 6 μήνες.
 • Αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια σε περίπτωση ατυχήματος.
 • Χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου, με πράξη της Αστυνομικής Αρχής, 1.000 ευρώ για τα λεωφορεία και τα Φ.Δ.Χ., 500 ευρώ για τα επιβατικά & 250 ευρώ για τα δίκυκλα.
 • Φυλάκιση από 2 μήνες έως 1 χρόνο
 • Χρηματική ποινή έως 3.000 ευρώ.
Η Οδική Βοήθεια αποτελεί προαιρετική κάλυψη στα ασφαλιστήρια συμβόλαια αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμη, καθώς καλύπτει το ασφαλιζόμενο όχημα όχι μόνο σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος όπως η Φροντίδα, αλλά και σε περίπτωση μηχανικής βλάβης.

Επιπλέον παροχές με την ασφάλιση σου

 • Προσωπική Εξυπηρέτηση
  Άμεση, υπεύθυνη και προσωπική εξυπηρέτηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
 • Υποστήριξη
  Συνεχής συμβουλευτική και υποστήριξη σε κάθε περιστατικό.
 • Γρήγορη Αποζημίωση
  Υπηρεσία διεκπεραίωσης ζημιάς για εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.
 • Αποστολή συμβολαίου
  Αποστολή των εγγράφων σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 • Εκπτωτικά προνόμια
  Επωφελήσου από συνεχής εκπτώσεις όλο το χρόνο.
 • Προνομιακές τιμές
  Περαιτέρω εκπτώσεις έως 20% και προνόμια στις λοιπές ασφαλίσεις.

Ασφάλεια σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Σχεδίασε το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, συμπεριλαμβάνοντας τις καλύψεις που χρειάζεσαι και διαμόρφωσε το ασφαλιστήριο σου όπως εσύ το θες.

Έγκυρη σύγκριση τιμών

Σύγκρινε δωρεάν την ασφαλιστική αγορά εύκολα και γρήγορα. Βρες τις καλύτερες προσφορές για τα ενοικιαζόμενα οχήματά σου και δες αναλυτικά τι σου προσφέρει η κάθε εταιρεία και πως μπορείς να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου.

Η Ασφάλεια στο mail σου

Στο email σου θα λάβεις αναλυτική σύγκριση των διαθέσιμων πακέτων ασφάλισης, διάλεξε και αγόρασε την ασφάλεια που σου ταιριάζει και θα λάβεις το ασφαλιστήριο ηλεκτρονικά με τον πιο γρήγορο τρόπο της αγοράς.

myΑσφάλεια Online

Ο πιο εύκολος τρόπος για την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.