Ασφάλεια Ποδήλατου

Ασφάλεια

Ποδήλατου

Διαμόρφωσε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σου, διασφαλίζοντας εσένα και το ποδήλατο σου, επιλέγοντας συνδυασμό καλύψεων και προσιτών τιμών που διαθέτουν τα ασφαλιστήρια ποδηλάτων.

 • Αστική Ευθύνη
  Κάλυψε την αστική ευθύνη έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που μπορεί να προκληθούν κατά τη χρήση του ποδηλάτου σου.
 • Ίδιες Ζημιές 
  Φρόντισε για την πλήρη κάλυψη του ποδηλάτου σου καλύπτοντας το για όλες τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε αυτό.
 • Οδική Βοήθεια
  Εξασφάλισε την μεταφορά του σε περίπτωση βλάβης ή οποιασδήποτε ζημιάς καθιστά αδύνατη την μετακίνηση του.
Το ποδήλατο διαχρονικά αποτελεί ένα μέσο μετακίνησης, αλλά και ψυχαγωγίας. Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης ποδηλάτου παρέχει κάλυψη για αστική ευθύνη έναντι τρίτων, φροντίδα ατυχήματος και υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα.
Μπορείς να επεκτείνεις το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης με καλύψεις όπως Ολική κλοπή ποδηλάτου, Κάλυψη ιδίων ζημιών από Πρόσκρουση, Εκτροπή, Ανατροπή, Κατακρήμνιση, Πυρκαγιά, Πτώση Κεραυνού, Έκρηξη, Τρομοκρατικές/Πολιτικές/Κακόβουλες Ενέργειες, Φυσικά και Γεωλογικά Φαινόμενα, Προστασία αξίας ειδικής ενδυμασίας & εξοπλισμού ποδηλάτη, Ενοικίαση υποκατάστατου ποδηλάτου, Νομική προστασία, Προσωπικό Ατύχημα ποδηλάτη και Οδική Βοήθεια.

Έγκυρη σύγκριση τιμών

Σύγκρινε δωρεάν την ασφαλιστική αγορά εύκολα και γρήγορα. Βρες τις καλύτερες προσφορές για το ποδήλατο σου και δες αναλυτικά τι σου προσφέρει η κάθε εταιρεία και πως μπορείς να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου.

Πακέτο ασφάλισης για τις ανάγκες σου

Σχεδίασε το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, συμπεριλαμβάνοντας τις καλύψεις που χρειάζεσαι και διαμόρφωσε το ασφαλιστήριο σου όπως εσύ το θες.

Η Ασφάλεια στο mail σου

Στο email σου θα λάβεις αναλυτική σύγκριση των διαθέσιμων πακέτων ασφάλισης, διάλεξε και αγόρασε την ασφάλεια που σου ταιριάζει και θα λάβεις το ασφαλιστήριο ηλεκτρονικά με τον πιο γρήγορο τρόπο της αγοράς.

myΑσφάλεια Online

Ασφάλεια ποδηλάτου, πιο εύκολα από ποτέ.

Ασφαλιστικά Πακέτα

Οδηγός Ασφάλισης

Γιατί παρέχουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας, συγκρίνοντας την ασφαλιστική αγορά χρησιμοποιώντας καινοτόμα εργαλεία, προτείνοντας οικονομικά και αξιόπιστα προγράμματα εύκολα και γρήγορα.
Ο νόμος Ν.489/76 αναφέρει ότι η ασφάλεια ευθύνης έναντι τρίτου είναι υποχρεωτική για όλα τα οχήματα. Η υποχρεωτική ασφάλεια αυτοκινήτου αποτελεί το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης το οποίο περιλαμβάνει την κάλυψη αστικής ευθύνης του ιδιοκτήτη και οδηγού σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος που θα προκληθεί για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές τρίτων.
Προαιρετικές καλύψεις είναι όλες αυτές που μπορείς να προσθέσεις στο συμβόλαιο σου κατά τη κρίση σου και τις ανάγκες σου και δεν περιλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα ασφάλισης. Τέτοιες καλύψεις είναι η Νομική Προστασία, η Ολική & Μερική Κλοπή, τα Φυσικά Φαινόμενα, οι Τρομοκρατικές Ενέργειες, οι Κακόβουλες Ενέργειες, η Θραύση Κρυστάλλων, το Προσωπικό Ατύχημα του Οδηγού, η Οδική Βοήθεια και τέλος η Μικτή Ασφάλιση (Ίδιες Ζημιές).
Κατά τη διαδικασία σύναψης ασφαλιστηρίου συμβολαίου θα χρειαστούν
 • Άδεια Κυκλοφορίας
 • Δίπλωμα Οδήγησης
Ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει ή / και το είδος του οχήματος μπορεί να ζητηθούν επιπλέον δικαιολογητικά έγγραφα.
Η ασφαλιστική κάλυψη ξεκινάει ανάλογα με τις επιλογές που έχεις πραγματοποιήσει. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αναγράφουν ακριβής ημερομηνία και ώρα έναρξης ισχύος και λήξης τους. Γενικότερα, με την εξόφληση των ασφαλίστρων, η έναρξη κάλυψης είναι άμεση.
Διαθέτουμε όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής για να επιλέξετε όποιον εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε να εξοφλήσετε το ασφαλιστήριο σας με:
 • Online Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα μέσω του site.
 • Μέσω της τράπεζας σας με κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής RF.
 • Κατάθεση μέσω web banking.
 • Με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημα εξυπηρέτησης.
Μπορείς να πραγματοποιήσεις αλλαγές ανά πάσα στιγμή, στέλνοντας μας email ή καλώντας μας απευθείας στο 210-9707047 και ενημερώνοντας μας για τις αλλαγές που θες να πραγματοποιήσεις. Σε περίπτωση που θες να αλλάξεις κάποια από τα προσωπικά σου στοιχεία (π.χ τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση κλπ) ακολούθησε την ίδια διαδικασία και θα προβούμε εμείς σε όλες τις απαραίτητες αλλαγές στο ασφαλιστήριο σου.
Μπορείς να το ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή και να γίνει επιστροφή των μη δεδουλευμένων ασφάλιστρων σε περιπτώσεις που συντρέχει λόγος .(π.χ εναντίωσης, υπαναχώρησης, μεταβίβασης οχήματος κ.α)

Επιπλέον παροχές με την ασφάλιση σου

 • Προσωπική Εξυπηρέτηση
  Άμεση, υπεύθυνη και προσωπική εξυπηρέτηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
 • Υποστήριξη
  Συνεχής συμβουλευτική και υποστήριξη σε κάθε περιστατικό.
 • Γρήγορη Αποζημίωση
  Υπηρεσία διεκπεραίωσης ζημιάς για εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.
 • Αποστολή συμβολαίου
  Αποστολή των εγγράφων σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 • Εκπτωτικά προνόμια
  Επωφελήσου από συνεχής εκπτώσεις όλο το χρόνο.
 • Προνομιακές τιμές
  Περαιτέρω εκπτώσεις έως 20% και προνόμια στις λοιπές ασφαλίσεις.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.