Erasmus

Ασφάλεια

Erasmus

Κάνε το παρόν και το μέλλον σου ασφαλές πραγματοποιώντας τα όνειρα σου. Γιατί το να φροντίΖω για το μέλλον όλων μας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στο παρόν μας.

 • Νοσοκομειακή Περίθαλψη
  Απόκτησε πρόσβαση σε νοσηλευτικά ιδρύματα του εξωτερικού κατά τη διάρκεια συμμετοχής σου σε πρόγραμμα ERASMUS.
 • Ιατροφαρμακευτικά Έξοδα
  Κάλυψε τις ανάγκες σου για ιατρούς και φάρμακα από ατύχημα ή ασθένεια όσο παραμένεις στο εξωτερικό.
 • Αστική Ευθύνη
  Εξασφάλισε την αποζημίωση τρίτων για ζημιές που μπορεί να προκαλέσεις άθελα σου στα πλαίσια συνηθισμένων δραστηριοτήτων.
Το πρόγραμμα Erasmus παρέχει καλύψεις για Θάνατο και Ανικανότητα από ατύχημα, ολική ή μερική, κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών εξόδων και των εξόδων νοσοκομειακής περίθαλψης και τέλος αστικής ευθύνη προς τρίτους. Τα προγράμματα Erasmus ζητούνται από το πανεπιστήμιο υποχρεωτικά για να μπορέσει να διεξαχθεί η φοίτηση ομαλά και χωρίς απρόοπτα προβλήματα.
Το πρόγραμμα Erasmus μπορεί να δοθεί και χωρίς την κάλυψη ασθένειας για όσους φοιτητές διαθέτουν Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης από ασθένεια. Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα να τους παρέχεται με το συμβόλαιο τους μόνοι οι καλύψεις για Θάνατο και Ανικανότητα από ατύχημα, ολική ή μερική και Αστική Ευθύνη Τρίτων.

Έγκυρη σύγκριση τιμών

Σύγκρινε δωρεάν την ασφαλιστική αγορά εύκολα και γρήγορα. Βρες τις καλύτερες προσφορές για την υγεία σου και δες αναλυτικά τι σου προσφέρει η κάθε εταιρεία και πως μπορείς να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου.

Πακέτο ασφάλισης για τις ανάγκες σου

Σχεδίασε το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, συμπεριλαμβάνοντας τις καλύψεις που χρειάζεσαι και διαμόρφωσε το ασφαλιστήριο σου όπως εσύ το θες.

Η Ασφάλεια στο mail σου

Στο email σου θα λάβεις αναλυτική σύγκριση των διαθέσιμων πακέτων ασφάλισης, διάλεξε και αγόρασε την ασφάλεια που σου ταιριάζει και θα λάβεις το ασφαλιστήριο ηλεκτρονικά με τον πιο γρήγορο τρόπο της αγοράς.

myΑσφάλεια Online

Ασφάλεια erasmus, πιο εύκολα από ποτέ.

Ασφαλιστικά Πακέτα

Οδηγός Ασφάλισης

Ένα ασφαλιστήριο υγείας μπορεί να καλύψει εσένα αλλά και κάθε μέλος της οικογένειας σου, σε περίπτωση νοσηλείας, για απλές διαγνωστικές εξετάσεις, τα έξοδα της νοσηλείας και τις αμοιβές των θεράποντων ιατρών σε συμβεβλημένα ιδιωτικά θεραπευτήρια και διαγνωστικά κέντρα άμεσα και χωρίς αναμονές.
Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κατανοήσει σε τι σε καλύπτει το ασφαλιστήριο σου και σε τι όχι καθώς και να έχεις σκεφτεί τις ανάγκες που έχεις τόσο στο παρόν αλλά και τις ανάγκες που ίσως θα σου έχουν δημιουργηθεί στο μέλλον.
Μπορεί όσο είμαστε νέοι να νιώθουμε δυνατοί και υγιείς, γι’ αυτό και τα ασφαλιστήρια που συνάπτονται σε μικρή ηλικία είναι πιο οικονομικά με λιγότερες εξαιρέσεις καθώς δεν προϋπάρχουν προβλήματα υγείας που μπορεί να εμφανιστούν σε μεγαλύτερη ηλικία. Οι περισσότερες εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα ασφάλισης ατόμων έως 65 ετών. Αν έχεις ξεπεράσει αυτή την ηλικία μπορείς να αποκτήσεις ένα πρόγραμμα με διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς χωρίς ερωτήσεις για το ιατρικό ιστορικό σου.
Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας διακρίνονται σε ισόβια και σε ετησίως ανανεωμένα. Τα ισόβια προγράμματα έχουν το πλεονέκτημα πως η ασφαλιστική εταιρεία που το παρέχει δεν μπορεί να το καταργήσει ή να τροποποιήσει τους όρους που συμφωνήθηκαν στο αρχικό συμβόλαιο. Αντίθετα στα ετησίως ανανεωνόμενα η ασφαλιστική διατηρεί το δικαίωμα της να καταργήσει το συμβόλαιο ή να τροποποιήσει τους όρους για το σύνολο των ασφαλισμένων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ασφάλισης και όχι ατομικά για τον κάθε ασφαλισμένο. Το πλεονέκτημα των ετησίως ανανεωνόμενων είναι ότι προσφέρουν χαμηλότερα ασφάλιστρα από τα ισόβια προγράμματα.
Το ποσό το οποίο με βάση την ασφαλιστική σύμβαση που έχει συναφθεί υποχρεούται να καταβάλλει ο ασφαλισμένος από μόνος του σε κάθε περίπτωση και όπως αυτό έχει συμφωνηθεί από τη σύμβαση. Αρκετές φορές το ποσό αυτό συμψηφίζεται με το ποσό που καλύπτεται από το δημόσιο φορέα ασφάλισης του ασφαλισμένου. Σε κάθε περίπτωση ο προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας έχει ενημερώσει πριν την κατάρτιση του συμβολαίου για το αν και πόσο είναι το ποσό απαλλαγής.
Μπορείτε να πληρώνετε με το μήνα, ανά τρίμηνο, εξάμηνο ή με το έτος.
Τα ασφάλιστρα στην ασφάλεια υγείας εξαρτώνται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Σημαντικό ρόλο έχουν το κεφάλαιο κάλυψης, η θέση νοσηλείας και το ποσό απαλλαγής. Το προϋπάρχουν ιατρικό ιστορικό δεν μεταβάλει τα ασφάλιστρα, μπορεί όμως να θέσει κάποιες αναμονές ή εξαιρέσεις για συγκεκριμένες παθήσεις.
Για να συνάψετε ένα ασφαλιστήριο υγείας πρέπει αρχικά να μας περιγράψετε με ειλικρίνεια την κατάσταση της υγείας σας έτσι ώστε να μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε με ορθότητα και σαφήνεια. Εάν η εταιρεία κρίνει απαραίτητο από το ιατρικό ιστορικό σας να πραγματοποιήσει προ ασφαλιστικό έλεγχο τότε ναι ίσως χρειαστεί να υποβληθείτε σε ιατρικές εξετάσεις, το κόστος των οποίων βαραίνει την ασφαλιστική εταιρεία.

Επιπλέον παροχές με την ασφάλιση σου

 • Προσωπική Εξυπηρέτηση
  Άμεση, υπεύθυνη και προσωπική εξυπηρέτηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
 • Υποστήριξη
  Συνεχής συμβουλευτική και υποστήριξη σε κάθε περιστατικό.
 • Γρήγορη Αποζημίωση
  Υπηρεσία διεκπεραίωσης ζημιάς για εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.
 • Αποστολή συμβολαίου
  Αποστολή των εγγράφων σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 • Εκπτωτικά προνόμια
  Επωφελήσου από συνεχής εκπτώσεις όλο το χρόνο.
 • Προνομιακές τιμές
  Περαιτέρω εκπτώσεις έως 20% και προνόμια στις λοιπές ασφαλίσεις.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.