Η επιστροφή στην κανονικότητα

Η επιστροφή στην κανονικότητα

Καθώς διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, όλα τείνουν να επανέλθουν στην κανονικότητα τους.

Λίγο η επιστροφή στη δουλειά, λίγο ο χειμώνας που κοντοζυγώνει κι ας μη το λέμε, μας βάζουν τους περισσότερους σε σκέψεις και σε διαπραγμάτευση της μέχρι πρότινος “ρουτίνας” μας. Ο Σεπτέμβρης πάντα είναι ο μήνας των στόχων και των καινούργιων δραστηριοτήτων. Είναι σα να λέμε πως κάθε Αύγουστος κλείνει ένας κύκλος και στο καινούργιο που ξεκινάει κάθε Σεπτέμβρη θέλουμε να εντάξουμε όσα δεν κάναμε τον προηγούμενο χειμώνα ώστε αυτός να είναι καλύτερος, πιο δημιουργικός, πιο μεστός και γενικά πιο… όπως αυτό μπορεί να οριστεί για τον καθένα.

Το καλοκαίρι που περνάει ήταν παράξενο καθώς πολλά ήταν τα γεγονότα που έχουν συνταράξει ολόκληρη τη χώρα και έχουν θέσει γερά θεμέλια στο μυαλό του καθενός μας για προβληματισμό. Ελπίδες και προσδοκίες για θεαματικές αλλαγές στο προσκήνιο της χώρας έχουν εξαγγελθεί, η ανασφάλεια όμως πάρα το λαμπρό μέλλον που διαφαίνεται δεν έχει εκλείψει.

Σημαντικές αλλαγές και συνδυασμοί δημόσιας και ιδιωτικής ασφάλισης πρέπει να σχεδιαστούν με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αλλάξουν σταδιακά οι συνθήκες ανισότητας που οδήγησαν τα δημόσια συστήματα στην σημερινή κατάσταση του. Ας πάρουμε λοιπόν έναν έναν τομέα στη καθημερινότητα μας είτε αυτό είναι της υγείας, είτε της συνταξιοδότησης , είτε της περιουσίας, είτε κάποιον από τους υπόλοιπους τομείς και ας αναρωτηθούμε πόσο χρήσιμη ή μη μπορεί να φανεί μια ιδιωτική ασφάλεια.

Ας μετρήσουμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και ας απαντήσουμε στην ερώτηση που οι περισσότεροι έχουμε κάνει στον εαυτό μας…

Τελικά λες; …

 

Σύγκρινε καλύψεις – διάρκεια – τιμές Online και λάβε την ασφάλεια στο mail σου.

 

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 210 97 07 047 ή να μας επισκεφθείτε στη Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος.

(πλησίον σταθμό μετρό Metro Mall).

 

 

Share this post