Ζωής

Ασφάλεια

Ζωής

Κάνε το παρόν και το μέλλον σου ασφαλές. Λίγα πράγματα στη ζωή είναι πιο σημαντικά από την προστασία των αγαπημένων σου. Γιατί το να φροντίΖω για το μέλλον όλων μας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στο παρόν μας.

 • Καταβολή Κεφαλαίου
  Επίλεξε το κεφάλαιο που θες να καταβληθεί στους οικείους σου σε περίπτωση απρόσμενου γεγονότος, ώστε να τους έχεις πάντα εξασφαλισμένους.
 • Επιπρόσθετα οφέλη
  Επένδυσε σε ένα πρόγραμμα ζωής και απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στην απόδοση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας που ασφαλίζεσαι.
 • Δυνατότητα Εξαγοράς
  Εξασφάλισε τα χρήματα σου έχοντας δικαίωμα εξαγοράς του συμβολαίου πριν τη λήξη του προγράμματος.
Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν οικονομική προστασία των δικών τους ανθρώπων σε περίπτωση απώλειας της ζωής τους. Με το πρόγραμμα αυτό και ανάλογα τους όρους της κάθε εταιρείας, οι δικαιούχοι θα λάβουν το ποσό που έχει οριστεί σύμφωνα με το συμβόλαιο τους προσαυξημένο με το δικαίωμα συμμετοχής στα κέρδη της εταιρείας.
Απευθύνεται όσους θέλουν να εξασφαλίσουν οικονομική προστασία των δικών τους ανθρώπων σε περίπτωση απώλειας της ζωής τους ή την αποπληρωμή του δανείου τους κατά τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος. Η καταβολή του κεφαλαίου μπορεί να είναι εφάπαξ ή με περιοδικές καταβολές ανάλογα τις ανάγκες σου.
Τα παραπάνω προγράμματα μπορούν να επεκταθούν με προαιρετικές καλύψεις όπως η κάλυψη από θάνατο και μόνιμη ολική ανικανότητα από ατύχημα, προσωπικό ατύχημα, απώλεια εισοδήματος και απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων.
Στα προγράμματα ζωής μπορεί να συμπληρωθεί κάλυψη νοσοκομειακού επιδόματος ή να συνδυαστεί με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης για πλήρη κάλυψη σε όλες τις περιπτώσεις.

Έγκυρη σύγκριση τιμών

Σύγκρινε δωρεάν την ασφαλιστική αγορά εύκολα και γρήγορα. Βρες τις καλύτερες προσφορές για την υγεία σου και δες αναλυτικά τι σου προσφέρει η κάθε εταιρεία και πως μπορείς να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου.

Πακέτο ασφάλισης για τις ανάγκες σου

Σχεδίασε το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, συμπεριλαμβάνοντας τις καλύψεις που χρειάζεσαι και διαμόρφωσε το ασφαλιστήριο σου όπως εσύ το θες.

Η Ασφάλεια στο mail σου

Στο email σου θα λάβεις αναλυτική σύγκριση των διαθέσιμων πακέτων ασφάλισης, διάλεξε και αγόρασε την ασφάλεια που σου ταιριάζει και θα λάβεις το ασφαλιστήριο ηλεκτρονικά με τον πιο γρήγορο τρόπο της αγοράς.

myΑσφάλεια Online

Ασφάλεια ζωής, πιο εύκολα από ποτέ.

Ασφαλιστικά Πακέτα

Οδηγός Ασφάλισης

Ένα ασφαλιστήριο υγείας μπορεί να καλύψει εσένα αλλά και κάθε μέλος της οικογένειας σου, σε περίπτωση νοσηλείας, για απλές διαγνωστικές εξετάσεις, τα έξοδα της νοσηλείας και τις αμοιβές των θεράποντων ιατρών σε συμβεβλημένα ιδιωτικά θεραπευτήρια και διαγνωστικά κέντρα άμεσα και χωρίς αναμονές.
Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κατανοήσει σε τι σε καλύπτει το ασφαλιστήριο σου και σε τι όχι καθώς και να έχεις σκεφτεί τις ανάγκες που έχεις τόσο στο παρόν αλλά και τις ανάγκες που ίσως θα σου έχουν δημιουργηθεί στο μέλλον.
Μπορεί όσο είμαστε νέοι να νιώθουμε δυνατοί και υγιείς, γι’ αυτό και τα ασφαλιστήρια που συνάπτονται σε μικρή ηλικία είναι πιο οικονομικά με λιγότερες εξαιρέσεις καθώς δεν προϋπάρχουν προβλήματα υγείας που μπορεί να εμφανιστούν σε μεγαλύτερη ηλικία. Οι περισσότερες εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα ασφάλισης ατόμων έως 65 ετών. Αν έχεις ξεπεράσει αυτή την ηλικία μπορείς να αποκτήσεις ένα πρόγραμμα με διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς χωρίς ερωτήσεις για το ιατρικό ιστορικό σου.
Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας διακρίνονται σε ισόβια και σε ετησίως ανανεωμένα. Τα ισόβια προγράμματα έχουν το πλεονέκτημα πως η ασφαλιστική εταιρεία που το παρέχει δεν μπορεί να το καταργήσει ή να τροποποιήσει τους όρους που συμφωνήθηκαν στο αρχικό συμβόλαιο. Αντίθετα στα ετησίως ανανεωνόμενα η ασφαλιστική διατηρεί το δικαίωμα της να καταργήσει το συμβόλαιο ή να τροποποιήσει τους όρους για το σύνολο των ασφαλισμένων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ασφάλισης και όχι ατομικά για τον κάθε ασφαλισμένο. Το πλεονέκτημα των ετησίως ανανεωνόμενων είναι ότι προσφέρουν χαμηλότερα ασφάλιστρα από τα ισόβια προγράμματα.
Το ποσό το οποίο με βάση την ασφαλιστική σύμβαση που έχει συναφθεί υποχρεούται να καταβάλλει ο ασφαλισμένος από μόνος του σε κάθε περίπτωση και όπως αυτό έχει συμφωνηθεί από τη σύμβαση. Αρκετές φορές το ποσό αυτό συμψηφίζεται με το ποσό που καλύπτεται από το δημόσιο φορέα ασφάλισης του ασφαλισμένου. Σε κάθε περίπτωση ο προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας έχει ενημερώσει πριν την κατάρτιση του συμβολαίου για το αν και πόσο είναι το ποσό απαλλαγής.
Μπορείτε να πληρώνετε με το μήνα, ανά τρίμηνο, εξάμηνο ή με το έτος.
Τα ασφάλιστρα στην ασφάλεια υγείας εξαρτώνται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Σημαντικό ρόλο έχουν το κεφάλαιο κάλυψης, η θέση νοσηλείας και το ποσό απαλλαγής. Το προϋπάρχουν ιατρικό ιστορικό δεν μεταβάλει τα ασφάλιστρα, μπορεί όμως να θέσει κάποιες αναμονές ή εξαιρέσεις για συγκεκριμένες παθήσεις.
Για να συνάψετε ένα ασφαλιστήριο υγείας πρέπει αρχικά να μας περιγράψετε με ειλικρίνεια την κατάσταση της υγείας σας έτσι ώστε να μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε με ορθότητα και σαφήνεια. Εάν η εταιρεία κρίνει απαραίτητο από το ιατρικό ιστορικό σας να πραγματοποιήσει προ ασφαλιστικό έλεγχο τότε ναι ίσως χρειαστεί να υποβληθείτε σε ιατρικές εξετάσεις, το κόστος των οποίων βαραίνει την ασφαλιστική εταιρεία.

Επιπλέον παροχές με την ασφάλιση σου

 • Προσωπική Εξυπηρέτηση
  Άμεση, υπεύθυνη και προσωπική εξυπηρέτηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
 • Υποστήριξη
  Συνεχής συμβουλευτική και υποστήριξη σε κάθε περιστατικό.
 • Γρήγορη Αποζημίωση
  Υπηρεσία διεκπεραίωσης ζημιάς για εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.
 • Αποστολή συμβολαίου
  Αποστολή των εγγράφων σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 • Εκπτωτικά προνόμια
  Επωφελήσου από συνεχής εκπτώσεις όλο το χρόνο.
 • Προνομιακές τιμές
  Περαιτέρω εκπτώσεις έως 20% και προνόμια στις λοιπές ασφαλίσεις.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.