Ασφάλεια Προστασία Της Ζωής

Ασφάλεια Αποταμίευσης

Προστασία Της Ζωής

Διαμόρφωσε το πρόγραμμα που θα προστατεύσει όλα όσα θες, συνδυάζοντας τις καλύψεις με τις πολύ προσιτές τιμές των προγραμμάτων προστασίας της ζωής.

 • Προστασία της οικογένειας
  Διασφάλισε αυτούς που αγαπάς σε κάθε περίπτωση.
 • Προστασία της ζωής
  Φρόντισε τους οικείους σου σε κάθε απρόσμενο γεγονός.
 • Προστασία των παιδιών
  Εξασφάλισε τις σπουδές των παιδιών σου.
Το πρόγραμμα προστασίας της οικογένειας απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διασφαλίσουν την καταβολή ενός ποσού στην οικογένεια τους σε περίπτωση απώλειας της ζωής τους είτε με τη μορφή μηναίων καταβολών είτε με εφάπαξ δόση σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου.To να γνωρίζουμε ότι έχουμε κάνει τα πάντα για να προστατεύσουμε την οικογένεια μας αποτελεί πηγή ηρεμίας της οικογενειακής μας ζωής.
Με το πρόγραμμα προστασία της ζωής εξασφαλίζεται την καταβολή κεφαλαίου σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα εγγυώ ντας τους ότι θα μπορούν και θα έχουν την οικονομική ευχέρεια να διαχειριστούν αυτές τις απρόσμενες καταστάσεις.
Το πρόγραμμα προστασίας των παιδιών εξασφαλίζει την καταβολή ποσού για εννιά μήνες το έτος, για πέντε έτη με σκοπό την ολοκλήρωση των σπουδών. Φροντίζοντας για την ομαλή και ασφαλή ολοκλήρωση των σπουδών των παιδιών για να μην μπορέσει κανείς να στερήσει τα όνειρα τους.
Με τα προγράμματα προστασίας μπορείς να εξασφαλίσεις εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα προσφέροντας οικονομική βοήθεια σε περίπτωση αιφνίδιου και απρόσμενου γεγονότος. Μπορείς επίσης, να εξασφαλίσεις το ποσό αποταμίευσης που χρειάζεσαι για να μπορείς να ανταποκριθείς στις ανάγκες του μέλλοντος.

Ασφάλεια σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Σχεδίασε το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, συμπεριλαμβάνοντας τις καλύψεις που χρειάζεσαι και διαμόρφωσε το ασφαλιστήριο σου όπως εσύ το θες..

Έγκυρη σύγκριση τιμών

Σύγκρινε δωρεάν την ασφαλιστική αγορά εύκολα και γρήγορα. Βρες τις καλύτερες προσφορές για την αποταμίευση σου και δες αναλυτικά τι σου προσφέρει η κάθε εταιρεία και πως μπορείς να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου.

Η Ασφάλεια στο mail σου

Στο email σου θα λάβεις αναλυτική σύγκριση των διαθέσιμων πακέτων ασφάλισης, διάλεξε και αγόρασε την ασφάλεια που σου ταιριάζει και θα λάβεις το ασφαλιστήριο ηλεκτρονικά με τον πιο γρήγορο τρόπο της αγοράς.

myΑσφάλεια Online

Ασφάλεια προστασία της ζωής, πιο εύκολα από ποτέ.

Ασφαλιστικά Προϊόντα Αποταμίευσης

placeholder image

Οδηγός Ασφάλισης

Οι συνθήκες στη ζωή μας αλλάζουν συνεχώς, επενδύοντας σε ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα μπορείς να δημιουργήσεις ένα κεφάλαιο που θα καλύπτει τις ανάγκες σου μελλοντικά όποιες και αν είναι αυτές. Ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα είναι αρκετά χρήσιμο στις μέρες μας, καθώς αποτελεί μια μέθοδο συστηματικής αποταμίευσης το ύψος της οπαίας καθορίζεται με βάση τις δικές σου ανάγκες.
 • Προσαρμογή των παραμέτρων ασφάλισης στις δικές μου ανάγκες (Διάρκεια- Ύψος Ασφαλίστρων- Ύψος Σύνταξης)
 • Ελευθερία στην επιλογή των παροχών
 • Εγγύηση καταβολής της σύνταξης μου μετά τη λήξη του συμβολαίου
 • Διατήρηση του επιπέδου ζωής μου κατά τη συνταξιοδότηση.
Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζεις ποιες δυνατότητες εξαγοράς έχεις, αν θα είναι μερική ή ολική, ποιο θα είναι το εγγυημένο κεφάλαιο, μετά από πόσο καιρό θα μπορείτε να κάνετε εξαγορά και ποια η χρονική διάρκεια του προγράμματος. Όλα τα παραπάνω είναι παράγοντες που θα συμβάλλουν στο να αποδώσουν τα χρήματα που επενδύετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς.
Τα επενδυτικά προγράμματα, Unit Linked, αποτελούν μια συνδυαστική λύση επένδυσης και ασφάλισης καθώς αυτά τα προγράμματα είναι συνδεδεμένα με επενδυτικά προϊόντα και προσφέρουν μακροπρόθεσμη σταδιακή επένδυση μέσω ενός οργανωμένου συστήματος τακτικών πληρωμών. Τα προγράμματα Unit Linked αφορούν όλους μας καθώς αποτελούν μια εναλλακτική της απλής αποταμίευσης στην οποία επενδύεις μέρος των χρημάτων σου σε ένα επενδυτικό προϊόν μετρίου ρίσκου και μακροχρόνιου επενδυτικού ορίζοντα.
Ανάλογα με το πρόγραμμα και τους όρους του καθώς και την επενδυτική στρατηγική που θα επιλέξεις, υπάρχουν διαφορετικά όρια ηλικίας.
Υπάρχει δυνατότητα μηνιαίας καταβολής σταθερού ποσού ή εφάπαξ καταβολής ασφαλίστρου.
Το πότε θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται χρήματα σαν μηνιαίο ποσό σύνταξης εξαρτάται από τις επιλογές που θα κάνεις κατά την σύναψη του προγράμματος. Το νωρίτερο που μπορεί να ξεκινήσει η καταβολή είναι στο 55ο έτος ηλικίας. Το ποσό που έχει καθοριστεί στο συμβόλαιο μπορεί να καταβάλλεται μηνιαίως ή και ως συνολικό εφάπαξ ποσό. Το πόσα χρήματα θα καταβληθούν εξαρτάται από το πόσα εσείς επιλέξατε κατά τη σύναψη του προγράμματος.
Τα βήματα είναι πολύ εύκολα και απλά.
 • Καταγράφουμε τις ανάγκες σου και τους στόχους που θες να θέσεις.
 • Ερευνούμε πιο πρόγραμμα θα έχει την μεγαλύτερη απόδοση ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου.
 • Δημιουργούμε το προσωπικό σου χαρτοφυλάκιο με επιλογή συγκεκριμένων αμοιβαίων κεφαλαίων. Οι επιλογές θα πρέπει να συμβαδίζουν με το επενδυτικό σας προφίλ και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές κατηγορίες Αμοιβαίων Κεφαλαίων: Διαθεσίμων, Ομολογιακά και Μετοχικά.
 • Στη συνέχεια θα λαμβάνετε ενημέρωση μέσω statements ώστε να έχετε πάντα ενημέρωση για την πορεία των χρημάτων σας.

Επιπλέον παροχές με την ασφάλιση σου

 • Προσωπική Εξυπηρέτηση
  Άμεση, υπεύθυνη και προσωπική εξυπηρέτηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
 • Υποστήριξη
  Συνεχής συμβουλευτική και υποστήριξη σε κάθε περιστατικό.
 • Γρήγορη Αποζημίωση
  Υπηρεσία διεκπεραίωσης ζημιάς για εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.
 • Αποστολή συμβολαίου
  Αποστολή των εγγράφων σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 • Εκπτωτικά προνόμια
  Επωφελήσου από συνεχής εκπτώσεις όλο το χρόνο.
 • Προνομιακές τιμές
  Περαιτέρω εκπτώσεις έως 20% και προνόμια στις λοιπές ασφαλίσεις.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.