Πρωτοβάθμια Ασφάλεια Υγείας με 60 ευρώ το χρόνο

Πρωτοβάθμια Ασφάλεια Υγείας με 60 ευρώ το χρόνο

Αν έχετε σκοπό να προστατεύσετε εσάς και την οικογένεια σας με χαμηλό κόστος αλλά υψηλές παροχές , τότε το παρακάτω πρόγραμμα πρωτοβάθμιας ασφάλειας υγείας με 60 ευρώ το χρόνο έχει σχεδιαστεί για εσάς.

Η πρωτοβάθμια περίθαλψη είναι άκρως απαραίτητη για όλους μας καθώς τις παροχές της, τις χρησιμοποιούμε συχνά. Μια επίσκεψη στο γιατρό, ένα πακέτο προληπτικών εξετάσεων, πάντα είναι χρήσιμο και η αμεσότητα και η ταχύτητα με την οποία θα μπορέσουμε να εξυπηρετηθούμε παίζει σημαντικό ρόλο. Ανεξαρτήτου ηλικίας ή σημαντικότητας περιστατικού, η εξωνοσοκομειακή περίθαλψη είναι η πρώτη επιλογή σε κάθε διαφορά που βλέπουμε στην υγεία μας.

Ένα ολοκληρωμένο λοιπόν πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης με πολύ προσιτό κόστος σας παρέχει τα εξής:

Καλύψεις

Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις Δωρεάν σε εφημερεύουσες ειδικότητες εξωτερικών ιατρείων των συμβεβλημένων νοσοκομείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Ιατρικές Επισκέψεις με 10 ευρώ  σε πανελλαδικό δίκτυο πολυϊατρείων και ιδιωτικών ιατρείων

(Αθήνα-Θεσ/κη-Πάτρα-Λάρισα)

Επίσκεψη Ιατρού στο σπίτι

με 30 ευρώ καθημερινές ή 45 ευρώ ΣΚ και Αργίες

Απεριόριστες δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ
20% έκπτωση σε ειδικά διαμορφωμένο κατάλογο χωρίς παραπεμπτικό για διαγνωστικές εξετάσεις Προνομιακό Τιμοκατάλογο σε επεμβατικές και ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές πράξεις
Φυσικοθεραπείες με 15 ευρώ Προνομιακό τιμοκατάλογο για οφθαλμολογικές πράξεις
Απεριόριστες Οδοντιατρικές Πράξεις σε προνομιακό τιμοκατάλογο Επείγοντα Περιστατικά δωρεάν επισκέψεις στις εφημερεύουσες ειδικότητες, διαγνωστικές εξετάσεις έως 200 ευρώ και 50% έκπτωση στο υπερβάλλον

Δωρεάν Ετήσιο Προληπτικό Έλεγχο

 

Με ετήσια ολικά ασφάλιστρα 60 ευρώ από την ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Μπορείτε να συνδυάσετε το ανωτέρω ασφαλιστικό πρόγραμμα με νοσοκομειακό πρόγραμμα ασφάλισης έχοντας πλήρη κάλυψη ή αν διαθέτετε ήδη κάποιο ασφαλιστήριο υγείας να το κάνετε ως επιπλέον για να συμπληρώσετε τις καλύψεις που ήδη σας παρέχονται.

Η ασφάλεια υγείας δεν είναι μια παροχή με ημερομηνία λήξης, ούτε πολυτέλεια. Η υγεία και η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες που προάγουν και βοηθούν τη διατήρηση της είναι αναφέρετο δικαίωμα όλων των ανθρώπων και πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα στις επιλογές μας.

 

Πάρε Προσφορά

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 210 97 07 047 ή να μας επισκεφθείτε στη Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος  (πλησίον σταθμό μετρό Metro Mall)

 

Share this post