Ολοκληρωμένη Ασφάλεια Υγείας για παιδιά

Ολοκληρωμένη Ασφάλεια Υγείας για παιδιά

Η εξασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας, αποτελεί το σημαντικότερο ίσως παράγοντα για την επιλογή της ασφάλειας υγείας που θα καλύπτει όλες μας τις ανάγκες. Ιδιαίτερα για τα παιδιά μας, η ασφάλεια Υγείας τους και η  μέριμνα για την επιλογή ενός προγράμματος υγείας, μας απαλλάσσει από το άγχος, γνωρίζοντας πως ό,τι κι αν συμβεί το παιδί μας θα βρεθεί σε καλά χέρια.

Το πρόγραμμα υγείας καλύπτει νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη για μεγαλύτερη ασφάλεια των μικρών μας φίλων.

Απόκτησε ποιοτικές υπηρεσίες νοσηλείας και διαγνωστικών υπηρεσιών σε συμβεβλημένες κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιλέγοντας μια ολοκληρωμένη ασφάλεια υγείας για παιδιά.

Τα συμβεβλημένα νοσοκομεία είναι:

 

Επιλέγοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας αλλά και δευτεροβάθμιας περίθαλψης για το παιδί σου, το KinderCARE99 της Interlife Ασφαλιστικής , του παρέχεις υψηλής ποιότητας προσωποποιημένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες, με ανθρώπινη εξυπηρέτηση, σε εξειδικευμένους ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του, από σήμερα έως τα 25 έτη του. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει απευθείας έξοδα νοσηλείας σε Β’ Θέση έως 40.000 ευρώ ετησίως.

 

 

Αναλυτικά τα έξοδα νοσηλείας που καλύπτονται:

 

⇒ Αμοιβές Χειρουργού, Αναισθησιολόγου, Βοηθού Αναισθησιολόγου και θεράποντα ιατρού άλλη ειδικότητας

⇒ Δαπάνες Εντατικής Θεραπείας ή Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας

⇒ Δαπάνες για Εξετάσεις που σχετίζονται με τη νοσηλεία

⇒ Δαπάνες για χρήση ιατρικού υλικού

⇒ Δαπάνες για την αγορά και τοποθέτηση ειδικών υλικών

⇒ Δαπάνες για χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες

⇒ Δαπάνες Ασθενοφόρου για μεταφορές εντός του Ν. Αττικής και του Ν. Θεσσαλονίκης

⇒ Ημερήσια Έξοδα για τροφή και δωμάτιο

 

Επίσης παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης για διαγνωστικές εξετάσεις ή επείγοντα περιστατικά σε πληθώρα ιατρικών ειδικοτήτων δωρεάν ή με μικρή συμμετοχή. Συγκεκριμένα σε:

Παιδίατρο Παιδοχειρουργό
Οφθαλμίατρο Ορθοπεδικό
ΩΡΛ Νευροχειρουργό
Αγγειοχειρουργό Ουρολόγο
Γαστρεντερολόγο Πνευμονολόγο
Νευρολόγο Καρδιολόγο
Ενδοκρινολόγο Δερματολόγο
Παθολόγο (για 14 ετών έως 25 ετών)

 

Όλα τα παραπάνω παρέχονται με 99 ευρώ ετησίως. Η ολοκληρωμένη ασφάλεια υγείας για παιδιά είναι ετησίως ανανεούμενο  και έχει απαλλαγή 300 ευρώ ανά νοσηλεία. Ταυτόχρονα λειτουργεί 24ωρο συντονιστικό κέντρο 365 ημέρες το χρόνο για την κάλυτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας, σε κάθε αναπάντεχο γεγονός που μπορεί να προκύψει.

Γιατί το να φροντίΖω για το μέλλον όλων μας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στο παρόν μας.

 

Πάρε Προσφορά

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 210 97 07 047 ή να μας επισκεφθείτε στη Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος  (πλησίον σταθμό μετρό Metro Mall)

 

 

Share this post