Η μαγεία των καλοκαιρινών διακοπών ξεκινάει και μόνο από τη σκέψη

Η μαγεία των καλοκαιρινών διακοπών ξεκινάει και μόνο από τη σκέψη

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει για τα καλά και είναι από τις στιγμές που δεν σε νοιάζει και πολύ αν πάρεις πλεούμενα, δίτροχα ή τετράτροχα, αρκεί να φτάσεις στον προορισμό σου. 

 

Αν δεις ότι έληξε η ασφάλεια σου ή ότι λήγει εν μέσω διακοπών μην αγχωθείς! Βρες την προσφορά που σου ταιριάζει σε 1′ και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα!

 

Όπως και να ‘χει η μαγεία ξεκινάει και μόνο από τη σκέψη.

 

Εδώ συγκεντρώσαμε 5 πράγματα που θα πρέπει να φροντίσεις πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές:

1.Φρόντισε να έχεις κάνει έλεγχο στο όχημα σου αν το πάρεις μαζί. Αυτό περιλαμβάνει, λάδια, φώτα, υγρά, υαλοκαθαριστήρες και λάστιχα. Επίσης, καλό είναι να έχεις ελέγξει και τη ρεζέρβα. Ενώ ένα update στο φαρμακείο του αυτοκινήτου ίσως φανεί χρήσιμο.

 

2. Ακόμα, πρέπει να ελέγξεις ότι πήρες μαζί όλα τα απαραίτητα έγγραφα του αυτοκινήτου σου και ότι το ασφαλιστήριο σου δεν έχει λήξει. Αν έχει λήξει ή αν δεις ότι έληξε εν μέσω διακοπών μην αγχωθείς! Βρες την προσφορά που σου ταιριάζει εδώ και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα.

Extra Tip: Έλεγξε το ασφαλιστήριο σου αν περιλαμβάνει την κάλυψη Αστική Ευθύνη σε πορθμεία και κλειστούς χώρους.

 

3. Πριν φύγεις από το σπίτι έλεγξε ότι έχεις κλειδώσει καλά. Ενημέρωσε για την απουσία σου μόνο εκείνους που πρέπει και μην κάνεις ανακοίνωση για τα σχέδια σου στα social media.

 

4. Μην αφήνεις το γραμματοκιβώτιο να γεμίζει. Είναι ένδειξη απουσίας. Επίσης, ενεργοποίησε φώτα τα οποία δουλεύουν με αισθητήρες. Έρευνες έχουν δείξει ότι είναι αποτρεπτικά για τους επίδοξους διαρρήκτες.

 

5.Φρόντισε να κλείσεις το γενικό του νερού. Για τη φροντίδα των φυτών σου εφάρμοσε άλλες τακτικές όπως ειδικά σακουλάκια ποτίσματος.

 

Αν θες να νιώθεις ακόμα πιο ξέγνοιαστος για ότι αφήνεις πίσω στις διακοπές πάρε προσφορά ασφάλισης περιεχομένου κατοικίας εδώ. Ενημερώσου και προστατεύσου από βραχυκύκλωμα, πλημμύρα, θραύση σωληνώσεων και άλλα πολλά απρόσμενα που μπορεί να συμβούν.

 

Όπως και να ‘χει η Insurance Motors είναι δίπλα σου για να απολαύσεις τις διακοπές σου στο έπακρο! “Πάρε προσφορά” www.insurancemotors.gr “Γνώρισε μας” Αν θες να μας γνωρίσεις επισκέψου μας Λ. Βουλιαγμένης 291, Άγ. Δημήτριος ή στο 210 97 07 047

Share this post