Συμπλήρωσε και λάβε στο email σου όλες τις διαθέσιμες προσοφρές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
Στοιχεία Ιδιοκτήτη
Στοιχεία Ακινήτου
ΝαιΌχι
Στοιχεία Συμβολαίου
ΝαιΌχι
ΝαιΌχι
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης

Οδηγός Ασφάλειας Κατοικίας

Γιατί να ασφαλίσω το σπίτι μου;

Το σπίτι μας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα κομμάτια της περιουσιακής μας κατάστασης. Για να το προστατεύσεις ασφάλισε το σε ένα πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες σου τις ανάγκες και εξασφάλισε πως τα όνειρα σου δεν θα χαθούν.

Ποιες καλύψεις περιλαμβάνει ένα ασφαλιστήριο κατοικίας;

-Πυρκαγιά (Οικοδομή & Περιεχόμενο)
-Κλοπή κατ’ όπιν διαρρήξεως – Ληστεία (Οικοδομή & Περιεχόμενο)
-Πτώση Αεροσκαφών (Οικοδομή & Περιεχόμενο)
-Πυρκαγιά από δάσος
-Στάσεις, Απεργίες, Οχλαγωγία, Πολιτικές Ταραχές (Οικοδομή & Περιεχόμενο)
-Ζημιές Πυρός εκ πτώσεως κεραυνού
-Κακόβουλες Ενέργειες (Οικοδομή & Περιεχόμενο)
-Πτώση Δένδρων – Κλαδιών – Στύλων
-Τρομοκρατικές Ενέργειες (Οικοδομή & Περιεχόμενο)
-Βραχυκύκλωμα
-Θύελλα-Καταιγίδα (Οικοδομή & Περιεχόμενο)
-Ευρεία Έκρηξη
-Πλημμύρα (Οικοδομή & Περιεχόμενο)
-Έκρηξη Λεβήτων Κεντρικής Θέρμανσης
-Διάρρηξη Σωληνώσεων (Οικοδομή & Περιεχόμενο)
-Πρόσκρουση Οχήματος
-Καπνός Χιόνι- Βάρος Χιονιού- Παγετός- Χαλάζι
-Θραύση Κρυστάλλων
-Ζημιές εκ της πυρόσβεσης
-Καθίζιση-Κατολίσθηση
-Σεισμός

Οι καλύψεις διαφοροποιούνται ανάλογα με το πακέτο που προσφέρει η κάθε ασφαλιστική.

Μπορώ να ασφαλίσω το σπίτι μου για σεισμό;

Μπορείτε εφόσον η οικοδομή είναι αντισεισμικής κατασκευής μετά το 1955.

Τι έγγραφα χρειάζονται για την ασφάλιση κατοικίας;

Σε όλες τις συνηθισμένες κατασκευές κτιρίων απαιτείται μόνο Αίτηση Ασφάλισης. Σε είδικές κατασκευές ή εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να ζητηθούν επιπλέον δικαιολογητικά.

Τι πρέπει να κάνω αν το σπίτι μου είναι ενυπόθηκο;

Στην περίπτωση των ενυπόθηκων κατοικιών σας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι απαραίτητο. Αρχικά για να πάρετε προσφορά ασφάλισης σχετικά με το ενυπόθηκο πρέπει να γνωρίζετε τι περιλαμβάνει το ασφαλιστήριο που είτε έχει εκδόσει η τράπεζα μαζί με το δάνειο σας, είτε απαιτεί το πιστωτικό ίδρυμα για την ενυπόθηκη κατοικία σας. Για να έχετε γνώση όλων αυτών πρέπει να ζητήσετε ενημέρωση από το τραπεζικό ίδρυμα. Από εκεί θα μάθετε το ποσό που πληρώνεται για την ασφάλεια και τις καλύψεις που περιλαμβάνει.

Τι πρέπει να προσέξω εφόσον το σπίτι μου είναι ενυπόθηκο;

Πολλές φορές το ασφαλιστήριο της ενυπόθηκης κατοικίας σας ενσωματώνεται στο λογαριασμό του δανείου και κρατείται από αυτό. Γι’ αυτό σε περίπτωση που αποφασίσετε να μην ασφαλιστείτε στην ασφαλιστική εταιρεία του πιστωτικού ιδρύματος πρέπει να προσκομίσετε το νέο ασφαλιστήριο τουλάχιστον 20 μέρες πριν τη λήξη του προηγούμενου ασφαλιστηρίου για να μη γίνει αυτόματη ανάληψη του ποσού από το λογαριασμό σας.

Τι χρειάζεται για να γίνει η ασφάλιση του ενυπόθηκου;

Πρέπει το ακίνητο να περιγράφεται ορθά και λεπτομερώς όπως και στην άδεια. Η ασφαλιζόμενη αξία πρέπει να είναι ακριβής και προσεκτικά υπολογισμένη ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ασφάλισης του ακινήτου σε χαμηλότερη αξία που δεν θα δικαιολογεί την υποθήκη του ακινήτου.

Τι έγγραφα πρέπει να προσκομίσω στην τράπεζα για να έχει ισχύ το ασφαλιστήριο μου;

Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο, Βιβλίο όρων συμβολαίου και Απόδειξη Καταβολής των ασφαλίστρων.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που υποστεί ζημιά η κατοικία μου;

Θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα είτε το τμήμα ζημιών της ασφαλιστικής εταιρείας είτε τον προσωπικό σας ασφαλιστικό σύμβουλο που θα σας κατευθύνει για τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για τη διαδικασία αποζημίωσης μου;

Μέσω του αρμόδιου τμήματος της ασφαλιστικής που έχετε συνάψει το συμβόλαιο για την κατοικία σας, θα ενημερωθείτε για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί προκειμένου να σας καταβληθεί η αποζημίωση που σας αναλογεί.

Ποιες κατοικίες μπορούν να ασφαλιστούν;

Μόνιμη Κατοικία, η οποία δηλώνεται στις αρχές ως μόνιμη και δεν μένει ακατοίκητη για περισσότερες από 40 συνεχόμενες ημέρες. Εξοχική Κατοικία, η οποία χρησιμοποιείται για μικρά χρονικά διαστήματα για αναψυχή.

Μπορώ να ασφαλίσω μόνο το κτίριο ή μόνο το περιεχόμενο ή πρέπει και τα δύο;

Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε μπορείτε είτε να ασφαλίσετε μόνο το κτίριο σαν οικοδόμημα χωρίς το περιεχόμενο αυτού, είτε το περιεχόμενο του κτιρίου χωρίς το κτίριο σαν οικοδόμημα είτε το κτίριο και το περιεχόμενο μαζί για πλήρη κάλυψη.

Τι ορίζεται ως περιεχόμενο;

Είναι τα κινητά αντικείμενα που είναι μέσα στον στεγασμένο χώρο της κατοικίας καθώς και αυτά που ενώ είναι σταθερά προσαρτημένα στην οικοδομή, αν χρειαστεί μπορούν να αφαιρεθούν και να επανεγκατασταθούν σε άλλη οικοδομή χωρίς να χάσουν την αξία τους.

Ποια η διαφορά της κύριας κατοικίας από τη δευτερεύουσα ή εξοχική;

Κύρια είναι η κατοικία που δηλώνεται στις Αρχές σαν μόνιμη ενώ δευτερεύουσα ή εξοχική είναι η κατοικία στην οποία ο ασφαλιζόμενος δεν κατοικεί μόνιμα αλλά την επισκέπτεται κατά καιρούς και η οποία συνήθως βρίσκεται έξω από αστικά κέντρα ή σε προάστια ή σε εξοχικές τοποθεσίες.

Πυρκαγιά

Καλύπτεται η ζημιά που θα προκληθεία από φωτιά που συνοδεύεται από φλόγα και προκλήθηκε χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη εστία ή εγκατέλειψε αιφνίδια και απρόβλεπτα την εστία και επεκτάθηκε με δική της δύναμη. Επίσης, καλύπτονται οι ζημιές από πυρκαγία από δάσος, από πτώση κεραυνού ή καπνού. Ταυτόχρονα, καλύπτονται και οι υλικές ζημιες στην ασφαλιζόμενη περιουσία που είναι συνέπεια της προσπάθειας κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Σεισμός

Σεισμός ορίζεται ως το φυσικό φαινόμενο που προκαλείται από ξαφνική απελευθέρωση μηχανικής ενέργειας από το εσωτερικό της γης προς την επιφάνεια της. Με την κάλυψη αυτή, αποζημιώνεται ο ασφαλισμένος για τις υλικές ζημιές που θα προκληθούν στον ασφαλιζόμενο κίνδυνο.

Καιρικά Φαινόμενα

Ζημιές από καταιγίδα, πλημμύρα, θύελλα ή άλλα καιρικά φαινόμενα.

Έκρηξη από κάθε αιτία

Έκρηξη θεωρείτε η ξαφνική διαφυγή ενέργειας που οφείλεται σε απότομη εκτόνωση αερίων ή ατμών. Καλύπτονται οι ζημιές στα ασφαλιζόμετα αντικέμενα αμέσως προερχόμενες από οποιουδήποτε είδους έκρηξη, φυσική ή χημική, έστω κι αν δεν επακολούθησε πυρκαγιά, οφειλόμενη σε αίτιο που βρίσκεται εντός ή εκτός του ασφαλιζόμενου κινδύνου. Καλύπτει ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν από έκρηξη η οποία θα συμβεί είτε εντός είτε εκτός του ασφαλισμένου οικήματος, ανεξάρτητα από το αν θα ακολουθήσει πυρκαγιά. Επίσης καλύπτει την περίπτωση ζημιών που προκλήθηκαν από έκρηξη λέβητα, θερμοσίφωνα ή από εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Κλοπή / Ληστεία

Καλύπτεται η απώλεια ή/και ζημιά των ασφαλιζόμενων αντικειμένων λόγω κλοπή, απόπειρας κλοπής ή ληστείας.

Κακόβουλες Ενέργειες / Τρομοκρατικές Ενέργειες

Καλύπτει τις ζημιές που προκλήθηκαν από κακόβουλες ενέργειες τρίτων & κατά τη διάρκεια τρομοκρατικών ενεργειών ανεξάρτητα από το αν αυτές έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια, στάσεων, απεργιών κλπ.

Πρόσκρουση Οχήματος

Αποζημιώνει τον ασφαλιζόμενο από ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο ή στις περιφράξεις του κτιρίου-εφόσον αυτές περιλαμβάνονται στην ασφαλισμένη αξία του ακινήτου- λόγω πρόσκρουσης οχήματος που όμως δεν οδηγούνταν από τον ασφαλιζόμενο ή μέλη της οικογένειας του ή άτομα που έχουν κάποια σχέση εργασίας με αυτόν.

Πτώση Αεροσκαφών

Καλύπτονται οι υλικές ζημιές των ασφαλιζόμενων αντικειμένων που προκαλούνται από πτώση αεροσκάφους ή/και αντικειμένων που αποσπάστηκαν από αυτά.

Χιόνι- Βάρος Χιονιού- Παγετός- Χαλάζι

Καλύπτονται οι ζημιές που θα προκληθούν από τα ανωτέρω καιρικά φαινόμενα.

Πτώση Δενδρών-Κλαδιών & Στυλών

Καλύπτονται οι υλικές ζημιές που θα προκληθούν από πτώση δένδρων, κλαδιών ή στυλών πάνω στην κατοικία σας.

Βραχυκύκλωμα

Αν αυτό προβλέπεται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας τότε δικαιούστε. Σε διαφορετική περίπτωση όχι.

Διαρροή Σωληνώσεων

Καλύπτονται οι ζημιές που θα προκληθούν λόγω τυχαίου, αιφνίδιου και απρόβλεπτου γεγονότος διαρροής υδάτων λόγω θραύσης σωληνώσεων ή υπερχείλισης δεξαμενών.

Όροι Χρήσης & Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρία μας εργάζεαται για τη συνεχή ενημέρωση της ιστοσελίδας με τους γενικούς ή ειδικούς όρους που διέπουν τις ασφαλιστικές συμβάσεις καθώς και τη γνωστοποίηση των γενικών ή ειδικών όρων, που σας παραδίδονται μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 2 παρ. 4 του Ν. 2496/1997 και διέπουν την εκάστοτε συναφθείσα ασφαλιστική σύμβαση.

Οι Όροι Χρήσης και το Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης περιλαμβάνει πληροφορίες για την εταιρία Insurance Motors και τις υπηρεσίες αυτής, τις οποίες πρέπει να παρέχουμε ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πριν τη σύναψη της ασφαλιστικής σύμβασης, βάσει του άρθρου 11 του Π.Δ. 190/2006 και της Πράξης της Τράπεζας της Ελλάδος 86/05.04.2016.

 

Διάβασε αναλυτικά τους όρους χρήσης εδώ.

 

Δείτε το Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης εδώ.

 

Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας Πατώντας «Ενημερώθηκα και Συμφωνώ» δηλώνεις υπεύθυνα ότι έχεις λάβει γνώση των όρων χρήσης.

Με κάθε online αίτηση ασφάλισης λαμβάνετε στο e-mail σας αναλυτικά τους όρους ασφάλισης του προγράμματος που επιλέξατε.

Τι είναι η άσκηση εναντιώσης;

Ο λήπτης της ασφάλισης σε περίπτωση που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν γνώριζε τους γενικούς και ειδικούς όρους του ασφαλιστηρίου έχει το δικαίωμα της εναντίωσης εντός 14 ημερών από την παραλαβή του συμβολαίου.

Τι είναι το δικαίωμα υπαναχώρησης;

Ο λήπτης της ασφάλισης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του ασφαλιστηρίου.

Τι διαφορά έχει ο ασφαλισμένος με το λήπτη της ασφάλισης;

Ασφαλισμένος είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο δικαιούται να κάνει χρήση των παροχών του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Λήπτης της ασφάλισης είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που συνάπτει την ασφαλιστική σύμβαση.

Τι είναι το ποσό απαλλαγής;

Το ποσό το οποίο με βάση την ασφαλιστική σύμβαση που έχει συναφθεί υποχρεούται να καταβάλλει ο ασφαλισμένος από μόνος του σε κάθε περίπτωση κινδύνου και όπως αυτό έχει συμφωνηθεί από τη σύμβαση. Σε κάθε περίπτωση ο προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας έχει ενημερώσει πριν την κατάρτιση του συμβολαίου για το αν και πόσο είναι το ποσό απαλλαγής.

Πώς μπορώ να πληρώνω το ασφαλιστήριο μου;

Μπορείτε να πληρώνετε σε τριμηνιαία βάση, εξαμηνιαία ή ετήσια. Υπάρχουν ασφαλιστικές βεβαια που με τη χρήση πάγιας εντολής ή πιστωτικής κάρτας δίνουν τη δυνατότητα και μηνιαίων δόσεων.

Μπορώ να ακυρώσω το συμβόλαιο μου;

Μπορείς να το ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή και να γίνει επιστροφή των μη δεδουλευμένων ασφάλιστρων σε περίπτωσεις που συντρέχει λόγος.(π.χ εναντίωσης, υπαναχώρησης, μεταβίβασης οχήματος κ.α)

Η διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων είναι ασφαλής;

Όλα τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε μέσω τις ιστοσελίδας μας διατηρούνται σε αρχείο ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουμε κάθε απαραίτητο μέτρο προκειμένου να διαφυλάξουμε την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών αυτών. Επίσης σας διαβεβαιώνουμε ότι τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται μόνο για την έκδοση, ανανέωση, αλλαγή, ακύρωση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων σας από εμάς και την ασφαλιστική εταιρεία που επιλέξατε κατά την online τιμολόγηση με αποκλειστικό σκοπό τη διαχείριση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μου είναι νόμιμο;

Στο email σας λαμβάνεται το πρωτότυπο νόμιμο ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία της ασφαλιστικής εταιρείας που επιλέξατε. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να το τυπώσετε και  να το έχετε μαζί σας.

Πώς μπορώ να μειώσω τ' ασφάλιστρα του συμβολαίου μου;

Επωφελήσου από προνόμια και εκπτώσεις στα ασφάλιστρα σου. Ενημερώσου γι αυτά από τον προσωπικό σου ασφαλιστικό σύμβουλο της Insurance Motors.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την Insurance Motors;

Είμαστε στη διάθεση σου στην οδό Λ. Βουλιαγμένης 291, Άγιος Δημήτριος, στο 210-9707047, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@insurancemotors.gr, στο Facebook https://www.facebook.com/insurancemotorsgr/ και στο Instagram : insurancemotors.gr

Γιατί να ασφαλιστώ online στην Insurance Motors;

Η Οnline επιλογή ασφάλισης στην Insurance Motors σου προσφέρει ευκολία, καθώς μπορείς να συγκρίνεις άμεσα και γρήγορα τιμή και καλύψεις, επιλέγοντας εσύ την ασφαλιστική εταιρεία που επιθυμείς, μείωνοντας χρόνο και ασφάλιστρα εκτυπώνοντας το συμβόλαιο σου από το σπίτι. Για ό,τι ψάχνεις θα το βρείς εδώ σε 1′ στις καλύτερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με την άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση εξασφαλίζεις προνόμια και περαιτέρω εκπτώσεις.

Τι πρέπει να κάνω για να συγκρίνω τιμές και να πάρω προσφορά ασφάλισης;

Στην αρχική σελίδα συμπλήρωσε Μάρκα Αυτοκινήτου, Μοντέλο, Έτος Κατασκευής και Κυβικά. Έπειτα, πατήστε Online Προσφορά Ασφάλισης. Έχεις εισέλθει στην Online Τιμολόγηση. Ακολούθησε τις οδηγίες που εμφανίζονται για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία και να δεις τις τιμές των ασφαλιστικών για το πακέτο που έχεις επιλέξει.

Πως μαθαίνω τις καλύψεις που περιλαμβάνει το πακέτο που τελικά επέλεξα;

Στο βήμα 2 «Προσφορές» εμφανίζονται οι ασφαλιστικές, τα πακέτα και οι τιμές. Εκεί μπορείς να προσθέσεις ή αφαιρέσεις καλύψεις δημιουργώντας έτσι το πακέτο που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. Αφού επιλέξειςκαι προχωρήσεις σε αίτηση, η αίτηση αποστέλεται στο email σου και περιλαμβάνει αναλυτικά τις καλύψεις του πακέτου της συγκεκριμένης ασφαλιστικής.

Πότε ξεκινάει η κάλυψη μου από τη στιγμή που κάνω αίτηση ασφάλισης;

Από τη στιγμή που πληρώνονται τα ασφάλιστρα, χρειάζεται λίγος χρόνος για την ολοκήρωση της έκδοσης του συμβολαίου. Μόλις εκδοθεί, αυτόματα αρχίζει και η ισχύς του. Προς διευκόλυνση σας τα περισσότερα ασφαλιστήρια γράφουν ακριβή ημερομηνία, ώρα έναρξης και λήξης της ασφαλιστικής ισχύος.

Πώς θα πληρώσω το συμβόλαιο μου;

1. Online Πληρωμή με κάρτα μέσω του site. Πληρώστε με την κάρτα σας πιστωτική ή χρεωστική μέσω ασφαλές περιβάλλοντος της Alpha Bank.
2. Κατάθεση μέσω web banking. Προχωρήστε σε κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς μας, χρησιμοποιώντας ως αιτιολογία τον αριθμό κυκλοφορίας και το ονοματεπώνυμο σας.
3. Στο γραφείο μας με μετρητά ή μέσω μηχανήματος POS.

Πώς θα παραλάβω το ασφαλιστήριο μου;

Με ηλεκτρονικό μήνυμα (email). Αν όμως επιθυμείς να το έχεις και σε έντυπη μορφή, μπορούμε να στο αποστείλουμε μέσω ταχυδρομείου απευθείας στο σπίτι σου ή να το παραλάβεις από το γραφείο μας.

Πώς μπορώ να ανανεώσω το ασφαλιστήριο μου;

Για να ανανεωθεί το ασφαλιστήριο σας δεν χρειάζεται καμία ενέργεια από εσάς. Πριν τη λήξη του, ο προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος θα έχει επικοινωνήσει μαζί σας για να σας υπενθυμίσει την ημερομηνία λήξης του, την τιμή της ανανέωσης καθώς και για το αν υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά για εσάς ή για το αν υπάρχουν ανάγκες που προέκυψαν και πρέπει να συμπεριληφθούν στην ανανέωση του συμβολαίου σας.

Με ποιο τρόπο μπορώ να έχω αντίγραφο του συμβολαίου μου σε περίπτωση που το χάσω;

Με ένα απλό τηλέφωνο στο γραφείο μας θα έχεις το συμβόλαιο σου άμεσα στο email σου.

Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω αλλαγές στο συμβόλαιο μου;

Μπορείς να πραγματοποιήσεις αλλαγές ανά πάσα στιγμή, στέλνοντας μας ένα mail ή καλώντας μας απευθείας στο 210-9707047 και ενημερώνοντας μας για τις αλλαγές που θες να πραγματοποιήσεις.

Μπορώ να ακυρώσω το συμβόλαιο μου;

Μπορείς να το ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή και να γίνει επιστροφή των μη δεδουλευμένων ασφάλιστρων σε περίπτωσεις που συντρέχει λόγος.(π.χ εναντίωσης, υπαναχώρησης, μεταβίβασης οχήματος κ.α)

Η διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων είναι ασφαλής;

Όλα τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε μέσω τις ιστοσελίδας μας διατηρούνται σε αρχείο ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουμε κάθε απαραίτητο μέτρο προκειμένου να διαφυλάξουμε την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών αυτών. Επίσης σας διαβεβαιώνουμε ότι τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται μόνο για την έκδοση, ανανέωση, αλλαγή, ακύρωση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων σας από εμάς και την ασφαλιστική εταιρεία που επιλέξατε κατά την online τιμολόγηση με αποκλειστικό σκοπό τη διαχείριση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μου είναι νόμιμο;

Στο email σας λαμβάνεται το πρωτότυπο νόμιμο ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία της ασφαλιστικής εταιρείας που επιλέξατε. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να το τυπώσετε και  να το έχετε μαζί σας.

Πώς μπορώ να μειώσω τ' ασφάλιστρα του συμβολαίου μου;

Επωφελήσου από προνόμια και εκπτώσεις στα ασφάλιστρα σου. Ενημερώσου γι αυτά από τον προσωπικό σου ασφαλιστικό σύμβουλο της Insurance Motors.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την Insurance Motors;

Είμαστε στη διάθεση σου στην οδό Λ. Βουλιαγμένης 291, Άγιος Δημήτριος, στο 210-9707047, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@insurancemotors.gr, στο Facebook https://www.facebook.com/insurancemotorsgr/ και στο Instagram : insurancemotors.gr

Πώς μπορώ να αλλάξω τα προσωπικά μου στοιχεία στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο;

Σε περίπτωση που θες να αλλάξεις κάποια από τα προσωπικά σου στοιχεία (π.χ τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση κλπ) επικοινώνησε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού μηνύματος και θα προβούμε εμείς σε όλες τις απαραίτητες αλλαγές στο ασφαλιστήριο σου.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για όλα τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα απο τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τηλέφωνο / Fax

τηλ.: 210 97.07.047
fax: 210 97.07.089

Email

info@insurancemotors.gr

}}

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 18:00

Σαββάτο 10:00 – 14:00

01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ