Η ασφάλεια μαζί σας, κάθε στιγμή!

Η ασφάλεια μαζί σας, κάθε στιγμή!

Insurancemotors: Ο πιο εύκολος τρόπος για την καλύτερη ασφάλεια..

Το 2023 είναι η χρονιά που στο insurancemotors ανανεώσαμε την εταιρική μας ταυτότητα και τις υπηρεσίες μας. Σας παρουσιάζουμε την ανανεωμένη ηλεκτρονική μας διεύθυνση, με νέο λογότυπο, νέα χρώματα και πολλές νέες καινοτόμες υπηρεσίες.

Παραμένουμε αφοσιωμένοι στη δέσμευση μας, να αναβαθμίζουμε συνεχώς την ασφαλιστική σας καθημερινότητα, προσφέροντας τη σιγουριά και την ικανοποίηση της άμεσης, οικονομικής και αξιόπιστης ασφαλιστικής λύσης. Το νέο μας site είναι σύγχρονο, εύκολο στη χρήση με γρήγορη πλοήγηση και φιλικό προς τον χρήστη, μέσω του οποίου, βελτιώνουμε την αγοραστική σας εμπειρία, την εξυπηρέτηση σας και την ακόμα ταχύτερη απόκτηση ασφάλειας.

Ανακαλύπτω περισσότερα..

 • Συνεχίζουμε να δημιουργούμε καινοτόμες λειτουργικότητες, αξιοποιώντας τα τεχνολογικά εργαλεία και την εμπειρία μας για την εξυπηρέτηση σας, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τους μηχανισμούς που διευκολύνουν την καθημερινότητα σας, σχεδιάζοντας νέα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ασφαλιστικές σας ανάγκες.
 • Επιπλέον, μέσω του νέου πρωτότυπου ηλεκτρονικού καταστήματος που έχουμε δημιουργήσει για όλους τους κλάδους ασφάλισης, βοηθάμε να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου μέσω της αναλυτικής σύγκρισης των ασφαλιστικών προϊόντων της αγοράς, προσφέροντας σας πάντα την πιο συμφέρουσα λύση.

Στο insurancemotors.gr βρισκόμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή με πραγματική και ουσιαστική βοήθεια και καθοδήγηση σε κάθε σας βήμα, αναλαμβάνοντας τη διεκπεραίωση των γραφειoκρατικών διαδικασιών και την διευθέτηση της αποζημίωση σας.

Συνεργαζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες

Στο insurancemotors.gr συνεργαζόμαστε με πληθώρα ασφαλιστικών εταιρειών, φροντίζοντας οι συνεργασίες μας να είναι μακροχρόνιες, εξασφαλίζοντας για εσάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς, με επιπλέον προνόμια και εκπτώσεις για να βρίσκεις πάντα αυτό που χρειάζεσαι.

Με μια ματιά…
σας προσφέρουμε τη δυνατότητα

 • Ασφάλεια Οχημάτων
  για να βρεις σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι μέσα από πληθώρα ασφαλιστικών προγραμμάτων και ασφαλιστικών εταιρειών
 • Ασφάλεια Κατοικίας
  για να προστατεύσεις το σπίτι και την περιουσία σου
 • Ασφάλεια Υγείας
  για να εξασφαλίσεις άμεση πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας χωρίς αναμονές
 • Ασφάλεια Επιχείρησης
  για να δημιουργείς εκτελώντας απερίσπαστος το έργο σου
 • Ασφάλεια Σκάφους
  για ξέγνοιαστες θαλάσσιες βόλτες όλο το χρόνο
 • Ασφάλεια Αποταμίευσης
  για να εξασφαλίσεις το μέλλον το δικό σου και της οικογένειας σου
 • Τεχνικές Ασφάλειες
  για να έχει κάθε έργο τη σιγουριά της ασφάλισης που χρειάζεται έως την ολοκλήρωση του
 • Ασφάλεια Μεταφορών
  για να έχεις ασφαλείς μεταφορές των προϊόντων από την αρχή έως το τέλος
 • Άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση
  με Online διαδικασίες επικοινωνίας, προσφοράς και αγοράς
 • Διαθέτουμε όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής
  για να επιλέξετε αυτόν που σας διευκολύνει.

Insurancemotors – Γεώργιος Φ. Κλάδης..
Η ασφάλεια μαζί σας, κάθε στιγμή!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για όλες τις νέες ψηφιακές δυνατότητες και τα ασφαλιστικά προϊόντα που έχετε στη διάθεση σας κάνοντας πράξη τη δέσμευση μας για την πιο δυνατή εμπειρία εξυπηρέτησης που είχατε ποτέ, προσφέροντάς σας,  τη σιγουριά και την ικανοποίηση της άμεσης, οικονομικής και αξιόπιστης ασφαλιστικής λύσης.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Share this post