Ασφάλεια Αυτοκινήτου, πιο εύκολα από ποτέ!

Ασφάλεια Αυτοκινήτου, πιο εύκολα από ποτέ!

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί παρατηρείται ότι οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να αναζητήσουν την ασφαλιστική λύση των προβλημάτων τους στο διαδίκτυο. Η εξέλιξη της τεχνολογίας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έχει ως βασικό της στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητας μας.

Το καταφέρνει όμως πάντα ή κάποιες φορές την κάνει πιο απαιτητική;

Οι ανάγκες μας συνεχώς πολλαπλασιάζονται ενώ ο χρόνος μας συνεχώς μειώνεται. Ψάχνουμε πάντα την πιο γρήγορη αλλά ταυτόχρονα και ασφαλής λύση για να ικανοποιήσουμε το σύνολο των αναγκών μας άμεσα και υπεύθυνα.

Στο insurancemotors.gr από την αρχή της πορείας μας εξελισσόμαστε, αναπτυσσόμαστε και εφαρμόζουμε καινοτόμα εργαλεία στην παροχή υπηρεσιών μας, ώστε να κάνουμε την εμπειρία σας στην ασφάλιση την καλύτερη που θα μπορούσατε να είχατε, με τα χαμηλότερα ασφάλιστρα της αγοράς.

Αξιοποίησε σήμερα την υπηρεσία άμεσης ασφάλισης και διευκόλυνε την καθημερινότητα και το έργο σου.

 

Μοναδική εμπειρία στην ασφάλιση οχημάτων 

Το ηλεκτρονικό σύστημα τιμολόγησης που παρέχεται μέσω του site μας, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες, να λάβουν προσφορά ασφάλισης για το όχημα τους με ένα click σε 1′.

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία που επιθυμείς, στην οθόνη σου θα εμφανιστεί προσφορά για το δικό σου όχημα. Αν επιλέξεις να προχωρήσεις σε ασφαλιστήριο μπορείς να  να δημιουργήσεις δικό σου λογαριασμό, μέσω του οποίου θα μπορείς να διαχειριστείς τα ασφαλιστήρια σου.

Η συνεργασία μας με ευρεία γκάμα ασφαλιστικών εταιρειών έχει ως σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων, με έμφαση στις προσωποποιημένες ασφαλίσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

Η ασφάλιση οχημάτων θέλουμε να είναι για εσάς εύκολη υπόθεση. Μπορείτε να δείτε τη φόρμα τιμολόγησης εδώ.

Kάνε την ασφάλεια σου στην Insurance Motors

  • Επίλεξε όχημα

Στην αρχική σελίδα του site μας, θα βρεις τη φόρμα τιμολόγησης. Συμπληρώνοντας βασικά στοιχεία του οχήματος σου θα μεταβείς σε 2η οθόνη όπου μπορείς να συγκρίνεις πακέτα ασφάλισης

  • Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου

Συμπληρώνοντας ακριβώς τα στοιχεία που απαιτούνται, η φόρμα σου επιστρέφει προσωποποιημένες λύσεις ασφάλισης για το όχημα σου.

  • Σύγκρινε τιμές και αγόρασε τη δική σου ασφάλεια

Επίλεξε καλύψεις και διάρκεια ασφάλισης, σύγκρινε ασφαλιστικά πακέτα και αγόρασε την ασφάλεια σου. Τώρα, έχεις επιλέξει μόνος σου το πακέτο που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σου ανάγκες.

Επιπλέον παροχές με την ασφάλιση σας

Δωρεάν Αποστολή Εγγράφων

Σας αποστέλλουμε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας καθώς και όλα τα συνοδευτικά έντυπα αυτού απευθείας στο σπίτι σας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Διαχείριση Ζημιών

Είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά τη διάρκεια της ασφάλισης σας. Θα διαχειριστούμε για εσάς οποιαδήποτε ζημιά, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο.

Αποκλειστικές εκπτώσεις από το γραφείο μας

Επωφεληθείτε με επιπλέον έκπτωση στο ασφαλιστήριο σας επιλέγοντας και 2η ασφάλιση σε οποιοδήποτε κλάδο επιθυμείτε. 

Πάντα με ανθρώπινο πρόσωπο όλη η ομάδα μας,  είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε όλες σου τις απορίες και να ανταποκριθούμε ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 

Share this post