Ασφάλεια Ιδιωτικής Σύνταξης

Ασφάλεια Αποταμίευσης

Ιδιωτική Σύνταξη

Διαμόρφωσε το πρόγραμμα που θα καλύπτει τις ανάγκες σου, συνδυάζοντας τις καλύψεις με τις πολύ προσιτές τιμές των συνταξιοδοτικών ασφαλιστικών προγραμμάτων.

 • Προγραμματίστε το μέλλον
  Με ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα μπορείτε να γνωρίζετε την μελλοντική οικονομική σας κατάσταση.
 • Διατηρήστε το βιοτικό σας επίπεδο
  Φροντίστε την καθημερινότητα σας όταν δεν θα εργάζεστε πλέον.
 • Εξασφαλίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα
  Αυτοί που αγαπάμε είναι πάντα η προτεραιότητα μας.
Το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα κεφάλαιο για την κάλυψη μελλοντικών υποχρεώσεων, όπως παροχή σύνταξης. Η επένδυση μέσω του προγράμματος δίνει τη δυνατότητα της δημιουργίας ενός ατομικού μηνιαίου εισοδήματος στην ηλικία της συνταξιοδότησης, δίνοντας λύση στην ανησυχία για το μελλοντικό εισόδημα. Επιπλέον μπορεί να εξασφαλίσει οικονομική ενίσχυση στα αγαπημένα σας πρόσωπα σε περίπτωση απώλειας ζωής. Στη λήξη του προγράμματος θα λάβετε σε μηνιαίες καταβολές σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου σας την συνολική αξία που θα έχει δημιουργηθεί.
Η μόνη διαφορά από το πρόγραμμα περιοδικών καταβολών είναι ότι στη λήξη του συμβολαίου η καταβολή του ποσού γίνεται σε μια εφάπαξ δόση. Τα υπόλοιπα προνόμια είναι ίδια και παρέχονται όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα περιοδικών καταβολών.

Ασφάλεια σύμφωνα με τις ανάγκες σου

Σχεδίασε το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, συμπεριλαμβάνοντας τις καλύψεις που χρειάζεσαι και διαμόρφωσε το ασφαλιστήριο σου όπως εσύ το θες.

Έγκυρη σύγκριση τιμών

Σύγκρινε δωρεάν την ασφαλιστική αγορά εύκολα και γρήγορα. Βρες τις καλύτερες προσφορές για την αποταμίευση σου και δες αναλυτικά τι σου προσφέρει η κάθε εταιρεία και πως μπορείς να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου.

Η Ασφάλεια στο mail σου

Στο email σου θα λάβεις αναλυτική σύγκριση των διαθέσιμων πακέτων ασφάλισης, διάλεξε και αγόρασε την ασφάλεια που σου ταιριάζει και θα λάβεις το ασφαλιστήριο ηλεκτρονικά με τον πιο γρήγορο τρόπο της αγοράς.

myΑσφάλεια Online

Ασφάλεια αποταμίευσης, πιο εύκολα από ποτέ.

Ασφαλιστικά Προϊόντα Αποταμίευσης

placeholder image

Οδηγός Ασφάλισης

Οι συνθήκες στη ζωή μας αλλάζουν συνεχώς, επενδύοντας σε ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα μπορείς να δημιουργήσεις ένα κεφάλαιο που θα καλύπτει τις ανάγκες σου μελλοντικά όποιες και αν είναι αυτές. Ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα είναι αρκετά χρήσιμο στις μέρες μας, καθώς αποτελεί μια μέθοδο συστηματικής αποταμίευσης το ύψος της οπαίας καθορίζεται με βάση τις δικές σου ανάγκες.
 • Προσαρμογή των παραμέτρων ασφάλισης στις δικές μου ανάγκες (Διάρκεια- Ύψος Ασφαλίστρων- Ύψος Σύνταξης)
 • Ελευθερία στην επιλογή των παροχών
 • Εγγύηση καταβολής της σύνταξης μου μετά τη λήξη του συμβολαίου
 • Διατήρηση του επιπέδου ζωής μου κατά τη συνταξιοδότηση.
Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζεις ποιες δυνατότητες εξαγοράς έχεις, αν θα είναι μερική ή ολική, ποιο θα είναι το εγγυημένο κεφάλαιο, μετά από πόσο καιρό θα μπορείτε να κάνετε εξαγορά και ποια η χρονική διάρκεια του προγράμματος. Όλα τα παραπάνω είναι παράγοντες που θα συμβάλλουν στο να αποδώσουν τα χρήματα που επενδύετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς.
Τα επενδυτικά προγράμματα, Unit Linked, αποτελούν μια συνδυαστική λύση επένδυσης και ασφάλισης καθώς αυτά τα προγράμματα είναι συνδεδεμένα με επενδυτικά προϊόντα και προσφέρουν μακροπρόθεσμη σταδιακή επένδυση μέσω ενός οργανωμένου συστήματος τακτικών πληρωμών. Τα προγράμματα Unit Linked αφορούν όλους μας καθώς αποτελούν μια εναλλακτική της απλής αποταμίευσης στην οποία επενδύεις μέρος των χρημάτων σου σε ένα επενδυτικό προϊόν μετρίου ρίσκου και μακροχρόνιου επενδυτικού ορίζοντα.
Ανάλογα με το πρόγραμμα και τους όρους του καθώς και την επενδυτική στρατηγική που θα επιλέξεις, υπάρχουν διαφορετικά όρια ηλικίας.
Υπάρχει δυνατότητα μηνιαίας καταβολής σταθερού ποσού ή εφάπαξ καταβολής ασφαλίστρου.
Το πότε θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται χρήματα σαν μηνιαίο ποσό σύνταξης εξαρτάται από τις επιλογές που θα κάνεις κατά την σύναψη του προγράμματος. Το νωρίτερο που μπορεί να ξεκινήσει η καταβολή είναι στο 55ο έτος ηλικίας. Το ποσό που έχει καθοριστεί στο συμβόλαιο μπορεί να καταβάλλεται μηνιαίως ή και ως συνολικό εφάπαξ ποσό. Το πόσα χρήματα θα καταβληθούν εξαρτάται από το πόσα εσείς επιλέξατε κατά τη σύναψη του προγράμματος.
Τα βήματα είναι πολύ εύκολα και απλά.
 • Καταγράφουμε τις ανάγκες σου και τους στόχους που θες να θέσεις.
 • Ερευνούμε πιο πρόγραμμα θα έχει την μεγαλύτερη απόδοση ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου.
 • Δημιουργούμε το προσωπικό σου χαρτοφυλάκιο με επιλογή συγκεκριμένων αμοιβαίων κεφαλαίων. Οι επιλογές θα πρέπει να συμβαδίζουν με το επενδυτικό σας προφίλ και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές κατηγορίες Αμοιβαίων Κεφαλαίων: Διαθεσίμων, Ομολογιακά και Μετοχικά.
 • Στη συνέχεια θα λαμβάνετε ενημέρωση μέσω statements ώστε να έχετε πάντα ενημέρωση για την πορεία των χρημάτων σας.

Επιπλέον παροχές με την ασφάλιση σου

 • Προσωπική Εξυπηρέτηση
  Άμεση, υπεύθυνη και προσωπική εξυπηρέτηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
 • Υποστήριξη
  Συνεχής συμβουλευτική και υποστήριξη σε κάθε περιστατικό.
 • Γρήγορη Αποζημίωση
  Υπηρεσία διεκπεραίωσης ζημιάς για εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.
 • Αποστολή συμβολαίου
  Αποστολή των εγγράφων σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 • Εκπτωτικά προνόμια
  Επωφελήσου από συνεχής εκπτώσεις όλο το χρόνο.
 • Προνομιακές τιμές
  Περαιτέρω εκπτώσεις έως 20% και προνόμια στις λοιπές ασφαλίσεις.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.