Γονείς σούπερ-ήρωες στην ασφάλιση υγείας

Γονείς σούπερ-ήρωες στην ασφάλιση υγείας

 

Οι γονείς στα μάτια των παιδιών τους είναι πάντα οι ήρωες τους, καμιά φορά και σούπερ-ήρωες, ειδικά όταν πάνω από όλα φροντίζουν για την εξασφάλιση τους.

 

Έννοια σου πάντα θα είναι να απαλλάξεις την οικογένεια σου από κάθε πιθανό κίνδυνο. Ο,τιδήποτε κι αν προκύψει λοιπόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν επιθυμούμε την αδυναμία παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στα παιδιά μας.

 

Οι γονείς των σύγχρονων κοινωνιών, προτιμούν να στερηθούν ή να περιορίσουν τα έξοδα τους  προκειμένου να παρέχουν στα παιδιά τους ασφαλιστήριο υγείας. Οι ελλείψεις και οι αναμονές που υπάρχουν στους δημόσιους φορείς υγείας οδηγούν στην ιδιωτική ασφάλιση.

 

 

 

Το κόστος σύναψης ενός ασφαλιστηρίου υγείας για ένα παιδί είναι διαχειρίσιμο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι όσο πιο μικρός κάνεις ασφάλεια υγείας τόσο χαμηλότερα είναι τα ασφάλιστρα. Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν προσαρμόσει τις παροχές των προγραμμάτων τους και τα ασφάλιστρα στα δεδομένα της σημερινής εποχής.

 

Αυτό σημαίνει ότι παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούν στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ένα συμβόλαιο που περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις θα πρέπει να έχει κάλυψη για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγεία.

 

 

Οι επιλογές είναι πολλές γι΄αυτό πρέπει με υπομονή να επιλέξουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δικού μας παιδιού.

 

Τι πρέπει όμως να προσέξουμε σε ένα ασφαλιστήριο που αφορά ανήλικο τέκνο;

 

 #1. Να καλύπτει επείγοντα αλλά και προγραμματισμένα ραντεβού σε παιδίατρο και παιδοχειρουργό

 

#2. Να καλύπτει τις διαγνωστικές εξετάσεις που θα πρέπει να γίνουν στα πλαίσια της νοσηλείας

 

#3. Να υπάρχει τουλάχιστον ένα συμβεβλημένο νοσοκομείο κοντά στην περιοχή που διαμένουμε, ώστε να μπορέσουμε να πάμε με το παιδί γρήγορα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

 

#4. Να γνωρίζουμε εξ αρχής και πριν τη σύναψη του συμβολαίου μας σε τι ακριβώς καλύπτεται το παιδί, τι εξαιρείται και τι απαιτεί χρόνο αναμονής

 

#5. Αν υπάρχει απαλλαγή πόση είναι και αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το δημόσιο ταμείο ώστε η απαλλαγή να μειωθεί ή ακόμα και να μηδενιστεί

 

#6. Σε ποια θέση θα νοσηλευτεί το παιδί αν η περίπτωση χρήζει νοσηλεία

 

 

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι υπάρχουν προγράμματα υγείας για παιδιά από 8 ευρώ το μήνα για νοσοκομειακή περίθαλψη.

 

Όλα τα παραπάνω, εδώ στην Insurance Motors, μπορούμε να τα συζητήσουμε και να τα διευκρινίσουμε άμεσα ώστε να έχουμε σαφή εικόνα του τι ακριβώς ψάχνετε.

 

Μη διστάσετε να ζητήσετε προσφορά ασφάλισης από τον προσωπικό σας ασφαλιστικό σύμβουλο εδώ

 

Share this post