Γι’ αυτούς που αγαπάς…

Γι’ αυτούς που αγαπάς…

 

Εάν ψάχνεις ένα πλήρες, οικονομικό και σύγχρονο πρόγραμμα υγείας και πάντα προβληματιζόσουν με τα ψιλά γράμματα και το κόστος, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε ένα πρόγραμμα για να έχεις επιλογές στο MAXIMUM. Σκοπός των προγραμμάτων είναι να προσφέρουν, κάλυψη στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας, αλλά και έγκαιρη και αποτελεσματική βοήθεια σε περίπτωση αιφνίδιας ασθένειας ή ατυχήματος.

 

Το πρόγραμμα παρέχει:

 

 

 

 

Πριν προχωρήσεις κάνε τις επιλογές σου:

 

   Μπορείς να επιλέξεις ανώτατο όριο κάλυψης δαπανών ετησίως είτε 30.000 ευρώ είτε 60.000 ευρώ.

   Το πρόγραμμα καλύπτει το 90% των δαπανών νοσηλείας σε Ελλάδα, Εξωτερικό, ΗΠΑ & Καναδά. Βέβαια, εφ’ όσον ο ασφαλισμένος υποβάλλει τις δαπάνες πρώτα σε άλλο ασφαλιστικό φορέα (δημόσιο ή ιδιωτικό) και αποζημιωθεί από αυτόν με ποσό ίσο ή μεγαλύτερο της συμμετοχής τους και του εκπιπτόμενου ποσού (300 ευρώ), τότε η Εταιρεία θα καταβάλλει το 100% του υπόλοιπου ποσού.

  Έχεις ακόμα τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε Α ή Β θέση νοσηλείας.

 

Μέσω του προγράμματος καλύπτονται :

 

   αμοιβές χειρούργου & αναισθησιολόγου,

   μονάδα εντατικής θεραπείας/αυξημένης φροντίδας,

   έξοδα αποκλειστικής νοσοκόμας εντός νοσοκομείου,

   έξοδα χημειοθεραπείας, ακτινοβολίες, ραδιοθεραπείες,

   αγορά & τοποθέτηση τεχνητών οργάνων,

   O.D.C (Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας) για θεραπείες ή επεμβάσεις

 

Επιπρόσθετα, παρέχεται:

 

  Δωρεάν Γενικό Αιματολογικό Check Up (περιλαμβάνει γενική αίματος & ούρων, τριγλυκερίδια, ΤΚΕ, σάκχαρο, ολική χοληστερόλη, ηπατικό έλεγχο, SGOT, SPGT, γ-GT, σε συμβεβλημένα νοσηλευτικά ιδρύματα & διαγνωστικά κέντρα)

Δωρεάν Ιατρικές Επισκέψεις για επείγοντα περιστατικά (σε συμβεβλημένα νοσηλευτικά ιδρύματα για παθολόγο, καρδιολόγο, ορθοπεδικό, χειρουργό, παιδίατρο και παιδοχειρουργό)

Υγειονομική Μεταφορά (εξαιτίας ατυχήματος ή ασθενείας με ελικόπτερο ή αεροπλάνο η ασθενοφόρο συνοδεία γιατρού)

Ετήσιο Οδοντιατρικό Έλεγχο μόνο με 10 ευρώ (έλεγχο στοματικής κοιλότητας & καθαρισμό για άνω των 14 ετών, έλεγχο στοματικής κοιλότητας & φθορίωσης για κάτω των 14 ετών)

  Ετήσιο Οφθαλμολογικό Έλεγχο μόνο με 10 ευρώ (μέτρηση οξύτητας, τονομέτρηση με Goldman, εξέταση στη σχισμοειδή λυχνία)

Τέλος, παρέχεται Δωμάτιο & Τροφή έως 500 ευρώ ημερησίως.

 

Το συντονιστικό κέντρο λειτουργεί καθημερινά 24 ώρες την ημέρα.

 

Το πρόγραμμα ορίζει ως εκπιπτόμενο ποσό τα 300 ευρώ και ως ποσοστό συμμετοχής του ασφαλισμένου το 10% των εξόδων νοσηλείας.

Ανώτατο όριο εισόδου τα 60 έτη ενώ καλύπτει άτομα από 3 μηνών. Μπορεί να γίνει οικογενειακό πρόγραμμα και τα ανήλικα τέκνα να παραμείνουν στο πρόγραμμα έως τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους ή το 25ο εάν φοιτά σε ανώτερο ή ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Αν οι γονείς επιθυμούν να ασφαλίσουν μόνο τα ανήλικα τέκνα της οικογένειας αυτό είναι εφικτό χωρίς την υποχρέωση ασφάλισης των γονέων με κόστος αυτό του ενηλίκου της 1ης κατηγορίας ηλικιών και με συμμετοχή 20% στη συνολική δαπάνη.

 

    Κι όσο για την πληρωμή; Μην προβληματίζεσαι, υπάρχει η δυνατότητα εφάπαξ καταβολής αλλά και οι άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

 

 

 Τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται με βάση το κεφάλαιο κάλυψης, τη θέση νοσηλείας και την ηλικία του/των ασφαλιζόμενου/ων.

 

 

 

Στόχος του προγράμματος Υγεία MAXIMUM είναι να προσφέρει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, οικονομική στήριξη σε περίπτωση Νοσηλείας από Ασθένεια ή Ατύχημα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καταβάλλοντας τα πραγματοποιηθέντα έξοδα βάσει πρωτότυπων αποδείξεων. Παρέχει στον ασφαλισμένο ή/και στην οικογένειά του την πολυτέλεια μιας ολοκληρωμένης κάλυψης και φροντίδας της υγείας τους 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, σε όλες τις χώρες του κόσμου, συνδυάζοντας ευέλικτα και δυναμικά διάφορες μορφές εξασφάλισης. Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν άτομα ηλικίας από 3 μηνών έως και 60 ετών.

 

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι τα ασφάλιστρα ξεκινούν από 124 ευρώ ετησίως για 30.000 ευρώ κεφάλαιο και από 173 ευρώ ετησίως για 60.000 ευρώ.

Για προσφορά ασφάλισης καλέστε μας στο 210 97 07 047 ή επισκεφθείτε μας Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος ή συμπληρώστε τη φόρμα και πάρτε προσφορά ασφάλισης εδώ. 

 

Share this post