Ασφάλεια Υγείας

Η φροντίδα όλων των μελών μιας οικογένειας και η εξασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών πρέπει να αποτελεί μέλημα κάθε νοικοκυριού.

 

Παρά το γεγονός ότι η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα όλων των πολιτών μιας κοινωνίας, δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που δεν κατέστη εφικτή η «χρήση» του δικαιώματος αυτού. Φρόντισε την υγεία τη δική σου και των οικείων σου δίνοντας σας τη δυνατότητα πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

 

Για κάθε αιφνίδιο ή μη γεγονός που σχετίζεται άμεσα με τη σωματική σας υγεία και ακεραιότητα, η ασφάλιση της θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη είτε αφορά περίθαλψη είτε αφορά διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς.

Ασφαλίζεις και εξασφαλίζεις εσένα και την οικογένεια σου

Ανακαλύψτε τα προγράμματα ασφάλισης, τα οποία καλύπτουν ευρεία γκάμα γεγονότων και περιστατικών που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της ζωής μας και χρήζουν νοσηλείας ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Με μικρό κόστος εξασφαλίζεις την ποιότητα στην υγεία σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε προγράμματα νοσηλείας, ιατροφαρμακευτικά ή συνδυαστικά.

Για γονείς σούπερ-ήρωες

Ιδιαίτερα για τα παιδιά μας, η μέριμνα για την επιλογή ενός προγράμματος υγείας μας απαλλάσσει από το άγχος, γνωρίζοντας πως ό,τι κι αν συμβεί το παιδί μας θα βρεθεί σε καλά χέρια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η ασφάλιση υγείας προτιμότερο είναι να γίνεται σε μικρή ηλικία, όπου ο ενδιαφερόμενος είναι υγιής – αποκλείοντας με αυτόν τον τρόπο τις περιπτώσεις των εξαιρέσεων- και τα ασφάλιστρα είναι πιο οικονομικά.

Γι’ αυτούς που αγαπάς…

Γιατί το να φροντίΖω για το μέλλον όλων μας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στο παρόν μας.

Για να είναι η υγεία μας πάντα προτεραιότητα

Κάνε το παρόν και το μέλλον σου ασφαλές. Λίγα πράγματα στη ζωή είναι πιο σημαντικά από την προστασία των αγαπημένων σου.

 

Επέλεξε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου εύκολα και γρήγορα και απέκτησε πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας συνδυάζοντας τες με τα πιο προσιτά ασφάλιστρα της αγοράς.

Ασφάλεια Υγείας από 25€ το μήνα

100% Κάλυψη εξόδων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για ατύχημα ή ασθένεια, στο εξωτερικό σε ΗΠΑ και Καναδά
Περιλαμβάνονται, δαπάνες νοσοκομείου, δαπάνες νοσηλείας μιας ημέρας, δαπάνες αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών σε εξωτερικά ιατρεία, Αμοιβή χειρουργών, αναισθησιολόγων και λοιπών ειδικοτήτων.
Δαπάνες Μεταμοσχεύσεων και Παραμονής σε ΜΕΘ/ΜΑΦ
Κάλυψη 100% σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας.
Χημειοθεραπεία, Ραδιοθεραπεία, Ακτινοβολία
Καλύπτονται επίσης, ρομποτική χειρουργική για νεοπλασίες, έξοδα αποκατάστασης και αποθεραπείας, έξοδα προληπτικής μαστεκτομής
Έξοδα πριν και μετά τη νοσηλεία
Διαγνωστικές Εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν πριν και μετά τη χειρουργική πράξη και σχετίζονται με αυτή.
Αμοιβή Αποκλειστικής Νοσοκόμας
Καλύπτονται έξοδα συνοδού και δαπάνες Ασθενοφόρου
Ειδικά επιδόματα
Επίδομα συμμετοχής άλλου φορέα, ημερήσιο επίδομα νοσηλείας, εφάπαξ χειρουργικό επίδομα και εφάπαξ επίδομα για φυσιολογικό τοκετό ή καισαρική τομή.
Ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας (check up)
Συγκεκριμένες και εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις εντός νοσοκομείου.
Μικρή περίοδος αναμονής από την έναρξη του προγράμματος
Συμπεριλαμβανομένων και των συγγενών παθήσεων
Τηλεφωνικό κέντρο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
Πληροφορίες και καθοδήγηση σχετικά με τις ασφαλιστικές καλύψεις κάθε προγράμματος και οδηγίες για τις διαδικασίες πριν και μετά τη νοσηλεία.

Πλήρες Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

Η πρωτοβάθμια περίθαλψη είναι άκρως απαραίτητη για όλους μας καθώς τις παροχές της, τις χρησιμοποιούμε συχνά.

 

Επισκέψου τον ιατρό ή το διαγνωστικό κέντρο που σε εξυπηρετεί χωρίς αναμονές και επιπλέον ταλαιπωρία. Φρόντισε την υγεία σου άμεσα και αποτελεσματικά. Ανεξαρτήτου ηλικίας ή σημαντικότητας περιστατικού η εξωνοσοκομειακή περίθαλψη είναι η πρώτη επιλογή σε κάθε διαφορά που βλέπουμε στην υγεία μας.

Εξετάσεις και Ιατρικές επισκέψεις με 50€ το χρόνο

Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις
ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις για επείγοντα περιστατικά & προγραμματισμένα ραντεβού σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα, 10€/επίσκεψη για προγραμματισμένα ραντεβού Πανελλαδικά σε Πολυιατρεία & Ιδιώτες Ιατροί, Νοσηλεία κατ’ οίκον με Προνομιακές τιμές για επίσκεψη ιατρού.
Δωρεάν Διαγνωστικές Εξετάσεις
έως 300€ για επείγοντα & Συμμετοχή 25% για προγραμματισμένες, ΜΟΝΟ για προγραμματισμένες εξετάσεις Συμμετοχή 15% με χρήση ΕΟΠΥΥ και Τιμές Δημοσίου χωρίς χρήση ΕΟΠΥΥ, ΔΩΡΕΑΝ Check Up-Αιματολογικό (ετήσιο).
Οδοντιατρικό(ετήσιο) Check Up με 10 €
Οδοντιατρική Κάλυψη έως 50% σε Οδοντιατρικά Κέντρα & Ιδιωτικά Οδοντιατρεία
Οφθαλμολογικό(ετήσιο) Check Up με 10 €
Οφθαλμολογική Κάλυψη έως 50% σε Οφθαλμολογικά Κέντρα.
Λοιπές Ιατρικές Ειδικότητες
Εναλλακτική & Ολιστική Ιατρική σε Συμβεβλημένο Δίκτυο με 40€ η πρώτη επίσκεψη σε Ομοιοπαθητικό με 30€/επίσκεψη, οι επόμενες επισκέψεις & 25€/επίσκεψη σε Βελονιστή Ιατρό, Ψυχολόγος σε Συμβεβλημένο Δίκτυο με 25€/συνεδρία, Λογοθεραπείες σε Συμβεβλημένο Δίκτυο με ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη αξιολόγηση & 20€/συνεδρία
Check Up Γυναικών ετήσιο
Με 12€ για υπέρηχο μαστών, 22€ για ψηφιακή μαστογραφία, 12€ για κολπικό υπέρηχο, 12€ για τεστ ΠΑΠ
Check Up Ανδρών(ετήσιο)
Με 40€ για triplex καρδιάς & εξέταση γιατρού, 25€ για τεστ κοπώσεως, 10€ για υπέρηχο προστάτη, 10€ για PSA.
Διαιτολόγος σε Συμβεβλημένο Δίκτυο με 20€/συνεδρία
Φυσικοθεραπείες σε Συμβεβλημένο Δίκτυο με 15€ / συνεδρία.
Τηλεφωνικό κέντρο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
Πληροφορίες και καθοδήγηση σχετικά με τις ασφαλιστικές καλύψεις κάθε προγράμματος και οδηγίες για τις διαδικασίες πριν και μετά τη νοσηλεία.

Εδώ θα βρεις την καλύτερη ασφάλεια

Άμεση, υπεύθυνη και προσωπική εξυπηρέτηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
Προνομιακές τιμές με περαιτέρω εκπτώσεις έως 20% στην ασφάλεια Αυτοκινήτου, Κατοικίας.
Εκπτώσεις και προνόμια μη ζημίας, σε ειδικές κατηγορίες επαγγελμάτων και δυο ή περισσότερων οχημάτων της ίδιας οικογένειας.
Υπηρεσία διεκπαιρέωσης ζημιάς για εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.
Συμβουλές σε περίπτωση ατυχήματος.
Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρίες.

Online Προσφορά Ασφάλισης

Ενημερωθείτε τώρα για όλα τα προγράμματα ασφάλισης συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο προσωπικός σου ασφαλιστικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

 

Μεταβείτε στην online φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων και λάβετε την προσφορά ασφάλισης άμεσα και γρήγορα στο e-mail σας.

01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
omadiko asfalistirio
Έχεις ομαδικό ασφαλιστήριο;Συμπλήρωσε το!

Πολλές εταιρείες και οργανισμοί έχουνε εξασφαλίσει ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια για τους υπαλλήλους τους. Συνήθως, αυτά τα συμβόλαια καλύπτουν μερικώς τις ανάγκες ενός ατόμου. Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο είναι μικρό ή μπορεί…

who
Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Χθες, 7 Απριλίου, όπως και κάθε χρόνο, ήταν Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.   Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization) βασίζεται στην αρχή ότι όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν…

ygeia
Στα πρόθυρα «ανακοπής» η Υγεία

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα Δημόσια Νοσοκομεία στη χώρα μας είναι πολλές.  Τόσο η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, όσο και τα υλικά και φάρμακα είναι…