Γι’ αυτούς που αγαπάς…

Εξασφάλισε την πλήρη φροντίδα της υγείας τους δίνοντας τους πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Ανακάλυψε εδώ το πρόγραμμα ασφάλισης που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

Τα παιδιά μας, θα είναι πάντα η προτεραιότητα μας. Βρες το πρόγραμμα που θα καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού σου για νοσηλεία, εξετάσεις και ιατρούς, όχι μόνο τώρα αλλά και όσο μεγαλώνει.

Για γονείς σούπερ-ήρωες…

Ασφαλίζεις και εξασφαλίζεις εσένα και την οικογένεια σου.

Κάνε το παρόν και το μέλλον σου ασφαλές. Λίγα πράγματα στη ζωή είναι πιο σημαντικά από την προστασία των αγαπημένων σου. Γιατί το να φροντίΖω για το μέλλον όλων μας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στο παρόν μας.

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα

Άμεση πρόσβαση στα καλύτερα Νοσοκομεία της Ελλάδας ή και του Εξωτερικού εξασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες υγείας χωρίς αναμονές. Με το νοσοκομειακό πρόγραμμα καλύπτονται όλα τα έξοδα νοσηλείας που θα προκύψουν ύστερα από ατύχημα ή ασθένεια, οι αμοιβές των θεράποντων ιατρών, αποκλειστική νοσοκόμα, ειδικά επιδόματα και άλλες παροχές.

Εξετάσεις & Ιατρικές Επισκέψεις

Είναι αυτό που θα χρειαστείς πιο συχνά! Απόκτησε πρόσβαση σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες αλλά και στα μεγαλύτερα διαγνωστικά κέντρα, με μηδενικό ή ελάχιστο κόστος. Ταυτόχρονα εξασφαλίζετε δωρεάν ετήσιο έλεγχο (Check Up), Οδοντιατρική και Οφθαλμολογική κάλυψη με όφελος έως και 50%. Γιατί η πρόληψη και η καθημερινή φροντίδα της υγείας μας είναι αυτό που μετράει!

Προσωπικό Ατύχημα

Το πρόγραμμα ασφάλισης προσωπικού αυχήματος σας προσφέρει την δυνατότητα κάλυψης όλων των εξοδών για ιατρική, φαρμακευτική ή άλλη θεραπευτική αγωγή που θα προκληθούν από ατύχημα. Ταυτόχρονα εξασφαλίζετε επίδομα για περιπτώσεις απώλεια ζωής, μόνιμης, μερικής ή ολικής ανικανότητας προς εργασία συνέπεια ατυχήματος και ημερήσια αποζημίωση σε περίπτωση εισαγωγής σε νοσοκομείο από μία ημέρα νοσηλείας έως και δύο μήνες.

Σοβαρές Ασθένειες

Το πρόγραμμα ασφάλισης σοβαρών ασθενειών σας προσφέρει την δυνατότητα καταβολής ασφαλιζόμενου ποσού εφάπαξ σε περίπτωση που ο ασφαλιζόμενος υποστεί δύσκολες καταστάσεις ή προσβληθεί από σοβαρές ασθένειες. Ταυτόχρονα σας εξασφαλίζει για περιπτώσεις, απώλεια ζωής, μόνιμης, μερικής ή ολικής ανικανότητας προς εργασία συνέπεια ατυχήματος ή σοβαρής ασθένειας.

Ασφάλεια ERASMUS

Κατά τη διάρκεια σπουδών σας σε μια ξένη χώρα μείνετε επικεντρωμένοι στη μάθηση. Το πρόγραμμα ασφάλισης για φοιτητές ERASMUS καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας. Ταυτόχρονα καλύπτεται η γενική σας αστική ευθύνη προς τρίτους καθώς και άλλες σημαντικές παροχές.

Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης

Τα ομαδικά προγράμματα ασφάλισης ενισχύουν την παραγωγικότητα και εμπιστοσύνη των εργαζομένων στην επιχείρηση παρέχοντας παράλληλα κίνητρο για την βελτίωση του κύρους και τη φήμης της επιχείρησης στην αγορά. Προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και είναι ευέλικτα, τόσο για την δημιουργία θετικού εργασιακού περιβάλλοντος της επιχείρησης, όσο και για τον εργαζόμενο, συμπληρώνοντας τις παροχές της Κοινωνικής Ασφάλισης τους.

Ασφάλεια Άδειας Παραμονής
Απευθύνεται σε πολίτες τρίτων χωρών που αιτούνται χορήγηση ή ανανέωση άδειας διαμονής για κάλυψη πλήρους ασφάλισης ασθένειας και ατυχήματος σύμφωνα με το ΦΕΚ 2962/04.11.2014. Για την έκδοση άδειας παραμονής απαιτείται η προσκόμιση από τον ενδιαφερόμενο, ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο περιλαμβάνει νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική κάλυψη καθώς και κάλυψη σε περίπτωση μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας.
Ταξιδιωτική Ασφάλεια
Εάν σκοπεύεις να ταξιδέψεις στο εξωτερικό φρόντισε να έχεις εξασφαλίσει το ενδεχόμενο ενός επείγοντος ιατρικού περιστατικού που μπορεί να προκύψει σε μία χώρα που δεν γνωρίζεις. Το πρόγραμμα της ταξιδιωτικής ασφάλειας θα σε καλύψει για περιπτώσεις νοσηλείας, ιατροφαρμακευτικών εξόδων, απώλεια συσκευών και άλλες σημαντικές παροχές.
Χρειάζεστε βοήθεια;
Για ο,τιδήποτε σε προβληματίζει, μπορείς να μας καλέσεις στο 210 97 07 047 ή να μας στείλεις email στο info@insurancemotors.gr και εμείς θα βρούμε αυτό που σου ταιριάζει. Στόχος μας η παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων!

Για να είναι η υγεία μας πάντα προτεραιότητα

Επίλεξε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου εύκολα και γρήγορα και απέκτησε πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας συνδυάζοντας τες με τα πιο προσιτά ασφάλιστρα της αγοράς.

Νοσοκομειακό από 22€/μήνα
Εξασφάλισε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας χωρίς αναμονές.
Εξετάσεις & Ιατροί από 50€/έτος
Ευέλικτα προγράμματα με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.
Προσωπικό Ατύχημα από 8€/μήνα
Γιατί ένα ατύχημα μπορεί να σου στερήσει τη δυνατότητα να εργαστείς.
Σοβαρές Ασθένειες από 65€/έτος
Φρόντισε την οικογένεια σου για κάθε ενδεχόμενο.
Ασφάλεια ERASMUS από 60€/τρίμηνο
Για να είσαι ήρεμος στην χώρα που πας για τις σπουδές σου.
Άδεια Παραμονής από 99€/έτος
Για κάλυψη πλήρους ασφάλισης ασθένειας και ατυχήματος.

Συμπλήρωσε και λάβε στο email σου όλες τις διαθέσιμες προσοφρές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Στοιχεία Ασφαλιζόμενου
Νοσοκομειακό ΠρόγραμμαΕξετάσεις & Ιατρικές επισκέψειςΠροσωπικό ΑτύχημαΣοβαρές ΑσθένειεςΑσφάλεια ERASMUSΑσφάλεια Άδειας ΠαραμονήςΤαξιδιωτική ΑσφάλειαΠρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να κάνω ασφάλεια Υγείας;

Ένα ασφαλιστήριο υγείας μπορεί να καλύψει εσένα αλλά και κάθε μέλος της οικογένειας σου (σύζυγο και τέκνο/α), σε περίπτωση νοσηλείας αλλά και για απλές διαγνωστικές εξετάσεις σε συμβεβλημμένα ιδιωτικά θεραπευτήρια και διαγνωστικά κέντρα. Πρέπει να γνωρίζεις ότι με το ασφαλιστήριο αυτό θα μπορείς να επισκεφθείς οποιοδήποτε συμβεβλημμένο ιδιωτικό θεραπευτήριο και τα έξοδα της νοσηλείας και τις αμοιβές των θεράποντων ιατρών τις αναλαμβάνει η ασφαλιστική σου. Σημαντικό βέβαια, είναι να γνωρίζεις τις εξαιρέσεις που μπορεί να περιλαμβάνει το ασφαλιστήριο σου, γι’ αυτό συμβουλέψου τον προσωπικό σου ασφαλιστικό σύμβουλο της Insurance Motors.

Γιατί να προσχωρήσω σε ασφάλεια ζωής όσο ακόμα είμαι νέος;

Μπορεί όσο είμαστε νέοι να νιώθουμε δυνατοί και υγιείς, γι’ αυτό και τα ασφαλιστήρια που συνάπτονται σε μικρή ηλικία είναι πιο οικονομικά με λιγότερες εξαρέσεις καθώς δεν προϋπάρχουν προβλήματα υγείας που μπορεί να εμφανιστούν σε μεγαλύτερη ηλικία.

Τι διαφορά έχει ο ασφαλισμένος από το λήπτη της ασφάλισης;

Ασφαλισμένος είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο δικαιούται να κάνει χρήση των παροχών του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Λήπτης της ασφάλισης είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που συνάπτει την ασφαλιστική σύμβαση.

Θα πρέπει να υποβληθώ σε ιατρικές εξετάσεις για να κάνω ασφάλεια υγείας;

Για να συνάψετε ένα ασφαλιστήριο υγείας πρέπει αρχικά να μας περιγράψετε με ειλικρίνεια την κατάσταση της υγείας σας έτσι ώστε να μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε με ορθότητα και σαφήνεια. Εάν η εταιρεία κρίνει απαραίτητο από το ιατρικό ιστορικό σας να πραγματοποιήσει προασφαλιστικό έλεγχο τότε ναι ίσως χρειαστεί να υποβληθείτε σε ιατρικές εξετάσεις, το κόστος των οποίων βαραίνει την ασφαλιστική και όχι εσάς.

Τι διαφορά έχει ένα ισόβιο ασφαλιστήριο από ένα ετησίως ανανεούμενο;

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας διακρίνονται σε ισόβια και σε ετησίως ανανεωμένα.

Τα ισόβια προγράμματα έχουν το πλεονέκτημα πως η ασφαλιστική εταιρεία που το παρέχει δεν μπορεί να το καταργήσει ή να τροποποιήσει τους όρους που συμφωνήθηκαν στο αρχικό συμβόλαιο. Αντίθετα στα ετησίως ανανεωνόμενα η ασφαλιστική διατηρεί το δικαίωμα της να καταργήσει το συμβόλαιο ή να τροποποιήσει τους όρους για το σύνολο των ασφαλισμένων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ασφάλισης και όχι ατομικά για τον κάθε ασφαλισμένο.

Το πλεονέκτημα των ετησίως ανανεωνόμενων είναι ότι προσφέρουν χαμηλότερα ασφάλιστρα από τα ισόβια προγράμματα.

Οι διαγνωστικές εξετάσεις συμπεριλαμβάνονται στο νοσοκομειακό πακέτο ασφάλισης;

Ένα νοσοκομειακό πακέτο ασφάλισης, από μόνο του, δε διαθέτει διαγνωστικές εξετάσεις παρά μόνο σε περίπτωση επείγοντως περιστατικού. Αυτό όμως δε σημαίνει πως αν το επιθυμείτε δε μπορείτε να συμπεριλάβετε και πακέτο διαγνωστικών εξετάσεων. Το κόστος για τη προσθήκη σ’ ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα το πακέτο των διαγνωστικών δε είναι μεγάλο και σας απαλάσσει από κάθε ταλαιπωρία.

Πως μπορώ να μάθω τα συμβεβλημένα νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα με την ασφαλιστική μου;

Στους όρους ασφάλισης που σας χορηγούνται κατά τη σύναψη του συμβολαίου αναγράφονται αναλυτικά όλα τα συμβεβλημμένα ιδιωτικά θεραπευτήρια και διαγνωστικά κέντρα που μπορείτε να επισκεφθείτε με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας. Πάντα βέβαια μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον προσωπικό σας ασφαλιστικό σύμβουλο, που θα σας παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που απαιτείται η επίσκεψη ή εισαγωγή μου σε νοσοκομείο;

Οι περισσότερες ασφαλιστικές διαθέτουν συντονιστικό κέντρο, το οποίο πρέπει να καλέσει ο ασφαλισμένος και να ενημερώσει για την επιθυμία του να επισκεφθεί κάποιο θεραπευτήριο προκειμένου να γίνει ο σωστός συντονισμός. Αν η κατάσταση είναι επείγουσα μπορείτε να ενημερώσετε το συντονιστικό κέντρο αφότου έχετε επισκεφθεί το νοσοκομείο και σε κάθε περίπτωση πριν πάρετε εξιτήριο. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ενημερώσετε τον προσωπικό σας ασφαλιστικό σύμβουλο και να σας καθοδηγήσει εκείνος για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχει η κάθε ασφαλιστική εταιρεία.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που χάσω την ασφαλιστική κάρτα υγείας μου;

Σε περίπτωση απώλειας της ασφαλιστικής κάρτας υγείας πρέπει να μας ενημερώσετε εγκαίρως για την άμεση αντικατάσταση της.

Ποια η διαδικασία αποζημίωσης σε περίπτωση νοσηλείας;

Η διαδικασία αποζημίωσης διαφέρει από ασφαλιστική σε ασφαλιστική και από νοσοκομείο σε νοσοκομείο. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως για τον τρόπο με τον οποίο θα λάβετε την αποζημίωση ενώ όλη τη διαδικασία για την έκδοση της την αναλαμβάνουμε εμείς.

Ποιος θεωρείται εξαρτώμενο μέλος;

Εξαρτώμενο μέλος θεωρείται μόνο ο/η σύζυγος του κυρίως ασφαλισμένου και το/τα τέκνο/α αυτού.

Τι έγγραφα χρειάζονται σε περίπτωση νοσηλείας μου;

Σε περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτείτε, χρειάζεται η αστυνομική σας ταυτότητα, η προσωπική κάρτα υγείας σας και το βιβλιάριο υγείας του δημόσιου φορέα εαν υπάρχει.

Καλώντας στο συντονιστικό κέντρο τι στοιχεία θα χρειαστώ;

Όταν καλέσετε στο συντονιστικό κέντρο της ασφαλιστικής σας είτε για νοσηλεία είτε για διαγνωστικές εξετάσεις θα σας ζητηθούν: Ονοματεπώνυμο και αριθμός συμβολαίου, τα συμπτώματα που παρουσιάζεται ή οι προτεινόμενες διαγνωστικές εξετάσεις από το θεράποντα ιατρό σας.

Υπάρχει έκπτωση ασφαλίστρων σε περίπτωση ασφάλισης και της οικογένειας μου;

Φυσικά και υπάρχει έκπτωση στα ασφάλιστρα του συμβολαίου σας αν συμπεριλάβετε την οικογένεια σας ως εξαρτώμενα μέλη αλλά κι αν συνάψετε ξεχωριστό ασφαλιστήριο σε κάθε μέλος της οικογένειας σας στην ίδια ασφαλιστική εταιρεία τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από εκπτώσεις και ειδικά προνόμια. Μη διστάσετε να ρωτήσετε τον προσωπικό σας σύμβουλο και να ενημερωθείτε για αυτά.

Μπορώ να νοσηλευτώ σε οποιαδήποτε θέση νοσηλείας ή πρέπει να κάνω προεπιλογή θέσης;

Υπάρχουν ασφαλιστικά προγράμματα που πρέπει να κάνετε προεπιλογή θέσης χωρίς όμως κάτι τέτοιο να είναι δεσμευτικό για εσάς. Δηλαδή, μπορείτε να επιλέξετε Β΄ Θέση Νοσηλείας και αν επιθυμείτε στην πορεία να την αλλάξετε ή αν για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό επιθυμείτε να νοσηλευτείτε σε Α’ Θέση Νοσηλείας έχετε κάθε δικαιώμα, απλά θα κληθείτε να πληρώσετε τη διαφορά.

Κάλυψη Δαπανών σε Ελλάδα & Εξωτερικό

Μπορείτε να επιλέξετε το όριο κάλυψης των δαπανών νοσηλείας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επίσης μπορείτε να ορίσετε αν η ασφαλιστική εταιρεία θα σας καλύψει ολόκληρο το ποσό ή αν θα υπάρχει κάποιο εκπιπτόμενο ποσό που θα επωμιστείτε εσείς κατά την εισαγωγή σας σε νοσοκομείο.

Επιλογή Θέσης Νοσηλείας

Επιλέγετε αν θα νοσηλευτείτε σε μονόκλινο (Α’ Θέση), δίκλινο (Β’ Θέση) ή τρίκλινο (Γ’ Θέση)

Κάλυψη Ειδικών Δαπανών

Καλύπτονται τα έξοδα για νοσηλεία σε μονάδα ενταντικής θεραπείας ή αυξημένης φροντίδας, έξοδα χημειοθεραπείας, ακρινοβολίας, ραδιοθεραπείας και άλλων ειδικών θεραπειών)

Αμοιβή Ιατρών

(Χειρούργων, Αναισθησιολόγων και όλων των θεραπόντων ιατρών)
Η ασφαλιστική σας αναλαμβάνει την αμοιβή των ιατρών όλων των ειδικοτήτων που χρειάστηκαν για την θεραπεία σας. Το ποσό της αμοιβής διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος της επέμβασεις στην οποία υποβληθήκατε.

Επείγοντα περιστατικά

Απεριόριστες επισκέψεις 24ωρες το 24ωρο σε συμβεβλημμένα νοσοκομεία για επείγοντα περιστατικά.

Υγειονομική Μεταφορά

Καλύπτεται η μεταφορά εξαιτίας ατυχήματος ή ασθενείας με ελικόπτερο ή αεροπλάνο ή ασθενοφόρο συνοδεία ιατρού)

Οδοντιατρικός Έλεγχος

Με μειωμένο κόστος καλύπτεται ετήσιο οδοντιατρικό check up και επιπλέον σε συμβεβλημμένα οδοντιατρικά κέντρα μπορεί να καλυφθεί έως και το 80% του κόστους επεμβάσεων.

Οφθαλμολογικός Έλεγχος

Με μειωμένο κόστος καλύπτεται ετήσιο οφθαλμολογικό check up και επιπλέον σε συμβεβλημμένα οφθαλμολογικά κέντρα μπορεί να καλυφθεί έως και το 80% του κόστους επεμβάσεων.

Χειρουργικό Επίδομα

Ποσό το ύψος του οποίου ορίζεταις στο ασφαλιστήριο, το οποίο λαμβάνει ο ασφαλισμένος κατ’όπιν χειρουργικής επέμβασης.

Νομική Προστασία

Προστατεύει κάθε έννομο συμφέρον του ασφαλιζόμενο.

Επίδομα Τοκετού

Οι γυναίκες ασφαλιζόμενες δικαιούνται επίδομα τοκετού ανάλογα με τη θέση νοσηλείας που έχουν επιλέξει, 24 μήνες μετά την έναρξη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Πρόσκαιρη/Μόνιμη Ολική Ανικανότητα

Ο ασφαλισμένος δικαιούται ένα ποσό που ορίζεται από το ασφαλιστήριο σε ποσό πρόσκαιρης/μόνιμης ολικής ανικανότητας του.

Διαγνωστικές Εξετάσεις

Σε συμβεβλημμένα διαγνωστικά κέντρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε διαγνωστική εξέταση με μικρή ή καθόλου συμμετοχή, ανάλογα με το τι ορίζει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας.

Ιατρικές Επισκέψεις

Σε δίκτυο συμβεβλημμένων ιατρών μπορείτε να προγραμματίσετε τα ραντεβού σας με μικρό κόστος.

Όροι Χρήσης & Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρία μας εργάζεαται για τη συνεχή ενημέρωση της ιστοσελίδας με τους γενικούς ή ειδικούς όρους που διέπουν τις ασφαλιστικές συμβάσεις καθώς και τη γνωστοποίηση των γενικών ή ειδικών όρων, που σας παραδίδονται μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 2 παρ. 4 του Ν. 2496/1997 και διέπουν την εκάστοτε συναφθείσα ασφαλιστική σύμβαση.

Οι Όροι Χρήσης και το Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης περιλαμβάνει πληροφορίες για την εταιρία Insurance Motors και τις υπηρεσίες αυτής, τις οποίες πρέπει να παρέχουμε ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πριν τη σύναψη της ασφαλιστικής σύμβασης, βάσει του άρθρου 11 του Π.Δ. 190/2006 και της Πράξης της Τράπεζας της Ελλάδος 86/05.04.2016.

Διάβασε αναλυτικά τους όρους χρήσης εδώ.

 

Δείτε το Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης εδώ.

 

Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας Πατώντας «Ενημερώθηκα και Συμφωνώ» δηλώνεις υπεύθυνα ότι έχεις λάβει γνώση των όρων χρήσης.

Με κάθε online αίτηση ασφάλισης λαμβάνετε στο e-mail σας αναλυτικά τους όρους ασφάλισης του προγράμματος που επιλέξατε.

Τι είναι η άσκηση εναντιώσης;

Ο λήπτης της ασφάλισης σε περίπτωση που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν γνώριζε τους γενικούς και ειδικούς όρους του ασφαλιστηρίου έχει το δικαίωμα της εναντίωσης εντός 14 ημερών από την παραλαβή του συμβολαίου.

Τι είναι το δικαίωμα υπαναχώρησης;

Ο λήπτης της ασφάλισης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του ασφαλιστηρίου.

Τι διαφορά έχει ο ασφαλισμένος με το λήπτη της ασφάλισης;

Ασφαλισμένος είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο δικαιούται να κάνει χρήση των παροχών του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Λήπτης της ασφάλισης είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που συνάπτει την ασφαλιστική σύμβαση.

Τι είναι το ποσό απαλλαγής;

Το ποσό το οποίο με βάση την ασφαλιστική σύμβαση που έχει συναφθεί υποχρεούται να καταβάλλει ο ασφαλισμένος από μόνος του σε κάθε περίπτωση κινδύνου και όπως αυτό έχει συμφωνηθεί από τη σύμβαση. Σε κάθε περίπτωση ο προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας έχει ενημερώσει πριν την κατάρτιση του συμβολαίου για το αν και πόσο είναι το ποσό απαλλαγής.

Πώς μπορώ να πληρώνω το ασφαλιστήριο μου;

Μπορείτε να πληρώνετε σε τριμηνιαία βάση, εξαμηνιαία ή ετήσια. Υπάρχουν ασφαλιστικές βεβαια που με τη χρήση πάγιας εντολής ή πιστωτικής κάρτας δίνουν τη δυνατότητα και μηνιαίων δόσεων.

Μπορώ να ακυρώσω το συμβόλαιο μου;

Μπορείς να το ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή και να γίνει επιστροφή των μη δεδουλευμένων ασφάλιστρων σε περίπτωσεις που συντρέχει λόγος.(π.χ εναντίωσης, υπαναχώρησης, μεταβίβασης οχήματος κ.α)

Η διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων είναι ασφαλής;

Όλα τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε μέσω τις ιστοσελίδας μας διατηρούνται σε αρχείο ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουμε κάθε απαραίτητο μέτρο προκειμένου να διαφυλάξουμε την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών αυτών. Επίσης σας διαβεβαιώνουμε ότι τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται μόνο για την έκδοση, ανανέωση, αλλαγή, ακύρωση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων σας από εμάς και την ασφαλιστική εταιρεία που επιλέξατε κατά την online τιμολόγηση με αποκλειστικό σκοπό τη διαχείριση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μου είναι νόμιμο;

Στο email σας λαμβάνεται το πρωτότυπο νόμιμο ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία της ασφαλιστικής εταιρείας που επιλέξατε. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να το τυπώσετε και  να το έχετε μαζί σας.

Πώς μπορώ να μειώσω τ' ασφάλιστρα του συμβολαίου μου;

Επωφελήσου από προνόμια και εκπτώσεις στα ασφάλιστρα σου. Ενημερώσου γι αυτά από τον προσωπικό σου ασφαλιστικό σύμβουλο της Insurance Motors.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την Insurance Motors;

Είμαστε στη διάθεση σου στην οδό Λ. Βουλιαγμένης 291, Άγιος Δημήτριος, στο 210-9707047, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@insurancemotors.gr, στο Facebook https://www.facebook.com/insurancemotorsgr/ και στο Instagram : insurancemotors.gr

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για όλα τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα απο τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τηλέφωνο / Fax

τηλ.: 210 97.07.047
fax: 210 97.07.089

Email

info@insurancemotors.gr

}}

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 18:00

Σαββάτο 10:00 – 14:00

Αξίζει να διαβάσετε

omadiko asfalistirio
Έχεις ομαδικό ασφαλιστήριο;Συμπλήρωσε το!

Πολλές εταιρείες και οργανισμοί έχουνε εξασφαλίσει ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια για τους υπαλλήλους τους. Συνήθως, αυτά τα συμβόλαια καλύπτουν μερικώς τις ανάγκες ενός ατόμου. Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο είναι μικρό ή μπορεί…

paidiko programma ygeias blog
Ολοκληρωμένη Ασφάλεια Υγείας για παιδιά

Η εξασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας, αποτελεί το σημαντικότερο ίσως παράγοντα για την επιλογή της ασφάλειας υγείας που θα καλύπτει όλες μας τις ανάγκες. Ιδιαίτερα για…

athlimata
Ασφάλεια αθλητικών συλλόγων

Το να ασχολείσαι με ένα άθλημα είναι ένας παράγοντας πολύ σημαντικός, καθώς μέσω των αθλημάτων προάγονται αξίες και αρχές όπως η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη. Πέραν όμως της ψυχικής καλλιέργειας…

Μ’ένα click η ασφάλεια δίπλα σου άμεσα και υπεύθυνα.