2nd Ecomoblity Conference

2nd Ecomoblity Conference

Το 2ο Συνέδριο για την εναλλακτική μετακίνηση “EcoMobility” θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2019, στην Αίγλη Ζαππείου (Αίθουσα “Ολυμπία”). 

από 09:00 έως 17:00

 

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2018, το συνέδριο αποτελεί πλέον θεσμό. Η Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (ΗΑΕΕ) σε συνεργασία με το insider.gr θα πραγματοποιήσουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το σημείο συνάντησης, θεσμικών φορέων, κρατικών οργανισμών και αγοράς. Yπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας,

Οι συγκυρίες φέτος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Σύσσωμοι όλοι οι φορείς προωθούν ιδιαίτερα τη χρήση εναλλακτικών καυσίμων. Από την άλλη πλευρά οι αυτοκινητοβιομηχανίες προωθούν μοντέλα φυσικού αερίου, υγραερίου ή ηλεκτροκίνητα. Η Ελλάδα προχωρά σταθερά προς την υλοποίηση των ευρωπαϊκών στόχων κατά της κλιματικής αλλαγής.

 

Ηλιακά πάνελ στα αυτοκίνητα

Είναι γνωστό και απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια την ανθρωπότητα,

η μόλυνση του περιβάλλοντος από την εκτεταμένη και

αλόγιστη χρήση των αυτοκινήτων.

Διάβασε περισσότερα…

 

 

Η αγορά προετοιμάζεται για την υλοποίηση λύσεων στην ηλεκτροκίνηση, υγραεριοκίνηση και αεριοκίνηση.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τις εξελίξεις, το θεσμικό πλαίσιο, τις υποδομές και τις μελλοντικές κινήσεις πάνω σε εναλλακτικές πηγές μετακίνησης.

Η διοργάνωση θα δώσει το έναυσμα σε επιχειρήσεις, δημόσιους φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση και σε αρμοδίους λήψης αποφάσεων να τοποθετηθούν σχετικά με τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν εταιρείες από τον κλάδο του αυτοκινήτου, της ενέργειας και των καυσίμων.

 

Το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει αναρτηθεί εδώ

Για πραγματοποίηση εγγραφής πατήστε εδώ

 

Λίγα λόγια για την ΗΑΕΕ

“Η HAEE αποτελεί την ελληνική θυγατρική της Διεθνούς Ένωσης για την Ενεργειακή Οικονομία (IAEE), ένας μη κερδοσκοπικός, ερευνητικός και επαγγελματικός οργανισμός που λειτουργεί ως διεπιστημονικό φόρουμ για την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ εμπειρογνωμόνων στον τομέα της ενέργειας. Η HAEE ιδρύθηκε το 2015 στην Ελλάδα και έχει παγκόσμιο προσανατολισμό, καλωσορίζοντας τη συμμετοχή ερευνητών και επαγγελματιών από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για ενεργειακά, περιβαλλοντικά και οικονομικά θέματα.

Η HAEE υποστηρίζεται οικονομικά από τις ετήσιες συνδρομές των μελών της, τις χορηγίες για την υποστήριξη ερευνητικών δραστηριοτήτων εταιρειών και φορέων που εμπλέκονται στον ενεργειακό τομέα, τις αμοιβές για συμμετοχή στα συνέδρια που διοργανώνει και από διάφορες άλλες πρωτοβουλίες. “

 

Πηγή: www.haee.gr

Share this post