Ταξιδεύοντας ανοίγεις τους ορίζοντες σου!

Ταξιδεύοντας ανοίγεις τους ορίζοντες σου!

Πλησιάζοντας στην καρδιά του Αυγούστου, οι εξορμήσεις προς οποιοδήποτε προορισμό έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ η Αθήνα έχει αρχίσει να αδειάζει δίνοντας την ευκαιρία σε όσους μένουν πίσω να θυμηθούν ότι είναι ωραία και η πρωτεύουσα όταν δεν είναι βυθισμένη στον πανικό.

Πριν από κάθε ταξίδι και είτε αυτό είναι εντός Ελλάδας είτε εκτός, η γλυκιά προσμονή των διακοπών είναι αυτή που μπορεί να σε αφήσει ξενύχτη να περιμένεις με αγωνία την επίσημη έναρξη της περιόδου ξεκούρασης! Εκτός από όλες τις αποσκευές που πρέπει να χωρέσεις στο όχημα σου, παίρνεις μαζί και τα όνειρα που έκανες γι΄ αυτό το ταξίδι και για κάθε ταξίδι που σχεδιάζεις με τόση υπομονή.

Μπορεί οι αποδράσεις στα πάτρια εδάφη να είναι μαγικές αλλά τα ταξίδια πίσω από αυτά είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Στο εξωτερικό έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι όλα αυτά που άκουγες τόσο καιρό για τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα του λαού που πας να συναντήσεις. Διαπιστώνεις πως κάτι το οποίο για σένα είναι τόσο μικρό και ασήμαντο για εκείνους είναι μεγάλο και σπουδαίο.

Η στιγμή που φεύγεις με νέο προορισμό είναι η στιγμή της παύσης της ρουτίνας σου, ο χρόνος με τον εαυτό σου και η αναθεώρησή της καθημερινότητας σου, θέτοντας νέους στόχους για Σεπτέμβρη, που θα σηματοδοτήσει της “νέας αρχής”.

«Μακάρι να σου δώσει η ζωή την ευκαιρία να ταξιδέψεις παντού, να ανακαλύψεις και να εξερευνήσεις αυτά που μόνο στη φαντασία σου υπάρχουν» διάβασα πρόσφατα και μου φάνηκε πως αποτυπώνεται τόση αλήθεια μέσα σε μια μόνο πρόταση. Κι ότι και αν προκύπτει κατά τη διάρκεια δες το σαν μια γλυκιά περιπέτεια που ήρθε να ταράξει την τόση ηρεμία των καλοκαιρινών διακοπών.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τις αποσκευές σου και τα απαραίτητα έγγραφα για το όχημα σου και να ξεκινήσεις.

 

Τα ταξίδια είναι ο πιο γλυκός εθισμός!

 

Από εμάς bon voyage…!

 

Σύγκρινε καλύψεις – διάρκεια – τιμές Online και λάβε την ασφάλεια στο mail σου.

 

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 210 97 07 047 ή να μας επισκεφθείτε στη Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος.

(πλησίον σταθμό μετρό Metro Mall).

 

Share this post