Θερμές Ευχές & Καλές Γιορτές

Θερμές Ευχές & Καλές Γιορτές

Οι άγιες αυτές μέρες που έρχονται, ευχόμαστε ολόθερμα, να φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας και ο καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα.

 

Τις γιορτές αυτές ας τις περάσουμε δίπλα στους ανθρώπους που επιθυμούμε και ας ευχηθούμε όλοι μαζί ο νέος χρόνος μόνο να φέρνει καλά.

 


 

Μικρές χρήσιμες συμβουλές για μετακινήσεις με ασφάλεια.

 

Βροχή

Το νερό της βροχής που πέφτει πάνω στο οδόστρωμα δημιουργεί ένα επίστρωμα ιδιαίτερα ολισθηρό που μειώνει τη σταθερότητα του οχήματος μας. Οδηγούμε με χαμηλή ταχύτητα και φρενάρουμε πατώντας το φρένο με μικρές διαδοχικές πιέσεις.

Χιόνι-Πάγος

 

Η οδήγηση στο χιόνι απαιτεί τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Θυμηθείτε, πως οι αλυσίδες τοποθετούνται μόνο σε οδοστρώματα που δεν έχουν καθαριστεί από το χιόνι ή τον πάγο. 

 Άνεμος

Οι ριπές του ανέμου δυσκολεύουν το φρενάρισμα. Κρατάμε γερά το τιμόνι, προσέχουμε τα άλλα οχήματα και ιδιαίτερα τους μοτοσικλετιστές, έχοντας πάντα στο νου μας ότι ο χρόνος που θα χρειαστεί για να σταματήσουμε είναι πολύ μεγαλύτερος.

Σε όλα τα καιρικά φαινόμενα που μειώνεται η ορατότητα μας, θυμόμαστε πάντα να διατηρούμε τα φώτα του οχήματος ανοικτά και να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας. Πριν φύγουμε για οποιοδήποτε μακρινό προορισμό ελέγχουμε:

Πίεση ελαστικών & ρεζέρβας
Στάθμη Λαδιών & υγρών
Άδεια, Δίπλωμα, Ασφάλεια, ΚΤΕΟ
Φαρμακείο, Τρίγωνο, Πυροσβεστήρας, Αλυσίδες
Φώτα & Φλας

Για να νιώθετε και να είστε ασφαλείς, φροντίστε η ασφάλεια του οχήματος σας να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες.

 

 

 

Παρόλα αυτά επειδή στη σύγχρονη εποχή ,ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος, το να «κερδίσεις χρόνο» είναι ευχής έργον. Μειώνοντας το χρόνο που σπαταλάμε σε υποχρεώσεις ρουτίνας κερδίζουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Επιλέγουμε την ασφάλεια που ταιριάζει στις ανάγκες μας εύκολα και γρήγορα.

Με αυτόν τον τρόπο έχεις τη δυνατότητα να δεις μόνος τις τιμές της αγοράς, να έχεις πρόσβαση όποια ώρα της ημέρας σε εξυπηρετεί και να λάβεις το ασφαλιστήριο στο mail σου άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.

 

Υπολογισμός Ασφαλίστρων

 

Share this post