Οδική Βοήθεια, “από μηχανής Θεός”

Οδική Βοήθεια, “από μηχανής Θεός”

Οδική Βοήθεια, μια ασφαλιστική κάλυψη προαιρετική, εξαιρετικά σημαντική όμως. Τι είναι η Οδική Βοήθεια;

Η Οδική Βοήθεια αναλαμβάνει την επισκευή ή ρυμούλκηση του οχήματος σου όχι μόνο σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και σε περίπτωση μηχανικής βλάβης. Πολλές φορές συγχέεται με τη Φροντίδα Ατυχήματος, κάλυψη η οποία περιλαμβάνεται στο βασικό πακέτο καλύψεων στην πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιρειών.

Η Φροντίδα Ατυχήματος δεν θα σε καλύψει σε περίπτωση μηχανικής βλάβης, ενεργοποιείται μόνο κατ’οπιν ατυχήματος.

Για φαντάσου να βιάζεσαι να φύγεις για τη δουλειά και ανακαλύπτεις πως το αυτοκίνητο σου έχει μέινει από μπαταρία. Καλώντας την Οδική Βοήθεια το πρόβλημα σου θα λυθεί άμεσα. Οπουδήποτε, σε όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι, η Οδική Βοήθεια θα έρθει να επιδιορθώσει όποιο πρόβλημα προκύψει ή να σε μεταφέρει με ασφάλεια όπου χρειάζεται για να μην ξεμείνεις στη μέση του πουθενά μέχρι να επισκευαστεί το όχημα σου.

Επομένως, δεν πρέπει να αμελούμε να συμπεριλάβουμε ή να προσθέσουμε στο ήδη σε ισχύ ασφαλιστήριο μας την κάλυψη της Οδικής Βοήθειας. Με μικρό κόστος θα γλυτώσετε την ταλαιπωρία και η ευκολία που προσφέρει σε περιπτώσεις ανάγκης είναι μεγάλη.

 

Υπολογισμός Ασφαλίστρων

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 210 97 07 047 ή να μας επισκεφθείτε στη Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος. (πλησίον σταθμό μετρό Metro Mall)

 

 

Share this post