Ο ρόλος του προσωπικού ασφαλιστικού συμβούλου

Ο ρόλος του προσωπικού ασφαλιστικού συμβούλου

Την εποχή της τεχνολογίας, ο ανθρώπινος παράγοντας στην παροχή υπηρεσιών φαίνεται να “ξεθωριάζει”.

Στην επιλογή ασφαλιστικού προγράμματος όμως, ο ρόλος του Ασφαλιστικού Συμβούλου είναι πολύ διαφορετικός. Η ευκολία που παρέχει το online σύστημα εύρεσης και επιλογής ασφαλιστικής εταιρείας και πακέτου ασφάλισης, φυσικά δε συγκρίνεται με μια χρονοβόρα δια ζώσης συνάντηση που θα σπαταλήσει τον πολύτιμο και λιγοστό ελεύθερο σου χρόνο.

Όμως παρά το γεγονός του ότι μπορείς να επιλέξεις να ασφαλιστείς online δεν πρέπει να ξεχνάς ότι πίσω από την πλατφόρμα μέσω της οποίας μόλις επέλεξες την ασφάλεια σου, υπάρχει ο Προσωπικός σου Ασφαλιστικός Σύμβουλος.

Εδώ στην Insurance Motors, κάθε αίτηση που λαμβάνουμε, εξετάζεται με προσοχή, προσπαθώντας να συνδυάσουμε πακέτο καλύψεων με προσιτά ασφάλιστρα. Επίσης, σε κάθε ενδοιασμό ή δυσκολία που έχεις να αντιμετωπίσεις είμαστε εδώ για να προσαρμόσουμε το ασφαλιστήριο σου στις προσδοκίες σου ανά περίπτωση.

Τέλος, μη ξεχνάς, ότι για κάθε απρόσμενο γεγονός αναλαμβάνουμε εμείς, όλες τις διαδικασίες. Στο Ασφαλιστικό μας πρακτορείο, ο προσωπικός ασφαλιστικός σύμβουλος έχει ξεχωριστό ρόλο.

Αν έχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να το διαπιστώσεις ο ίδιος. Θα μας βρεις : Λ. Βουλιαγμένης 291, Άγιος Δημήτριος .

Share this post