Νέα μειωμένα ασφάλιστρα στις επιχειρήσεις

Νέα μειωμένα ασφάλιστρα στις επιχειρήσεις

Η έννοια της επιχειρηματικότητας στις μέρες μας έχει ιδιαίτερη σημασία. Η καινοτομία και η ανάπτυξη κάθε πρωτοβουλίας αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικό “άνοιγμα” για κάθε επιχειρηματία παλιό ή νέο σε κάθε χώρο.

 

 

Βλέπει την επιχείρηση του, σαν κομμάτι του εαυτού του και προσφέρει καθημερινά σε κάθε πελάτη που θα προτιμήσει την επιχείρηση του το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορεί να παράγει.

 

Γι’ αυτό, η ασφάλιση της επιχείρησης με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, σας αφήνει να ασχοληθείτε απερίσπαστοι με την εύρυθμη λειτουργία της και να κάνετε όνειρα για το μέλλον.

 

 

Κατανοώντας τη βαρύτητα που έχει μια επιχείρηση στο σύνολο της, προσμετρώντας τις δυσκολίες των καιρών και θέλοντας ταυτόχρονα να απαλλάξουμε κάθε ασφαλισμένο από ένα επιπλέον πρόβλημα, ενημερώνουμε πως προσφέρονται μειωμένα ασφάλιστρα σε επιχειρηματικά προγράμματα που περιλαμβάνουν τις εξής καλύψεις:

 

 

 Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης επιχειρήσεων που σας δίνει τη δυνατότητα να καλύψετε κτίριο και περιεχόμενο επωφελούμενοι από τις νέες προνομιακές εκπτώσεις στα ασφάλιστρα.

 

 Πιο συγκεκριμένα, θέτοντας ένα παράδειγμα μιας επιχείρησης 90 τ.μ με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο συνολικά για κτίριο και περιεχόμενο 90.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και προαιρετικών καλύψεων : βραχυκυκλώματος κτιρίου και περιεχομένου και ποιοτική αλλοίωσης εμπορευμάτων σε ψυγεία λόγω διάθεση ευπαθών προϊόντων, τα ολικά ασφάλιστρα από 219,25 πέφτουν στα 144,40 χρησιμοποιώντας τη νέα τιμολογιακή πολιτική με έκπτωση που υπερβαίνει το 34% συνολικά.

 

Η μείωση των ολικών ασφαλίστρων στο βασικό πακέτο φτάνει το 25% ενώ στις προαιρετικές μπορεί να αγγίξει και το 60%.

 

 

   Ζητήστε προσφορά ασφάλισης συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ

 

Share this post