Γιατί να έχω “θραύση κρυστάλλων”;

Γιατί να έχω “θραύση κρυστάλλων”;

Μια κάλυψη που δεν πρέπει να παραβλέπεται σε ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο είναι η θραύση κρυστάλλων. Με τη συγκεκριμένη ασφαλιστική κάλυψη καλύπτονται όλες οι γυάλινες επιφάνειες ενός οχήματος εκτός της ηλιοροφής αν δεν έχει δηλωθεί εξ’ αρχής στην ασφαλιστική εταιρεία.

Με αυτόν τον τρόπο, η αντικατάσταση ενός κρυστάλλου το οποίο έχει παρουσιάσει:
– εκτεταμένη ζημιά, μεγάλη ρωγμή ή πολλαπλά σπασίματα
– το σπάσιμο βρίσκεται εντός οπτικού πεδίου του οδηγού
– ή οποιαδήποτε άλλη ζημιά που επηρεάζει την ασφάλεια των επιβαινόντων

Η αντικατάσταση γίνεται άμεσα και χωρίς καμία ταλαιπωρία στο δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών με την ασφαλιστική εταιρεία. Αν η ασφαλιστική κάλυψη της Θραύσης σας καλύπτει για όλο το ποσό της ζημιάς τότε απλά αντικαθίσταται η σπασμένη επιφάνεια, αν πάλι προβλέπει κάποια απαλλαγή τότε πληρώνετε εσείς το ποσό της απαλλαγής και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ασφαλιστική σας.

 Να θυμάστε! 

Ακόμα και ένα μικρό σπάσιμο στο παρμπρίζ ανά πάσα στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλη ρωγμή. Επίσης, η ζημιά είναι αναγκαίο να επισκευασθεί πριν από κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ.

Αν έχετε ήδη συμβόλαιο σε ισχύ αλλά θέλετε να προσθέσετε την κάλυψη της θραύσης είναι πολύ εύκολο και οικονομικό, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 97 07 047 να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο και το κόστος της κάλυψης ανάλογα με το όχημα σας.

Share this post