Για ό,τι ψάχνεις, θα το βρείς εδώ σε 1′

Για ό,τι ψάχνεις, θα το βρείς εδώ σε 1′

Στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης και της τεχνολογίας, η online ασφάλιση έχει πολλούς λόγους να είναι η επικρατέστερη επιλογή ασφάλισης για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Η αγορά προϊόντων αλλά και υπηρεσιών όπως είναι και οι ασφάλειες όλων των κλάδων έχουν ενταχθεί δυναμικά στις επιλογές των εργαζομένων για εξοικονόμηση χρόνου.

Τα πλεονεκτήματα της Online Ασφάλισης στην Insurance Motors:

1. Ευκολία σύγκρισης

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας μπορούν ήδη από την αρχική σελίδα, καταχωρώντας τα στοιχεία που σας ζητούνται, να πραγματοποιήσετε μόνοι σας έρευνα αγοράς, εφόσον θα σας εμφανιστούν τα ασφάλιστρα από κάθε ασφαλιστική εταιρεία ξεχωριστά, συγκεντρωμένα σε μια μόνο σελίδα. Ταυτόχρονα σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε και να προσαρμόσετε εσείς τη διάρκεια ασφάλισης που σας εξυπηρετεί, και τις καλύψεις που επιθυμείτε να έχετε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα εύκολη και από όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο.

2. Εξυπηρέτηση

Στην Insurance Motors, η εξυπηρέτηση σας είναι προσωπική και άμεση. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάποια ασφάλεια, ο προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος αναλαμβάνει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσει, να λύσει κάθε απορία και να διευκρινίσει τα ψιλά γράμματα των όρων ασφάλισης κάθε συμβολαίου ενώ παράλληλα λαμβάνετε στο email σας όλα τα έγγραφα. Και μετά όμως την ολοκλήρωση της ασφάλισης σας είμαστε δίπλα σας για να αντιμετωπίσουμε κάθε συμβάν, αναλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες πριν από σας για σας, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο.

3. Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος

Η online αγορά ασφάλειας είναι εύκολη γρήγορη. Οι διαδικασίες είναι όσο το δυνατόν πιο αυτοματοποιημένες καθώς η συμπλήρωση των στοιχείων και η αποστολή των δικαιολογητικών γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε ένα μόλις λεπτό. Άλλωστε η ψηφιοποίηση των συμβολαίων σας απαλλάσσει από έννοιες όπως η ανανέωση του εφόσον αναλαμβάνουμε εμείς να σας  ενημερώσουμε εγκαίρως για την ημερομηνία λήξης και το ποσό ανανέωσης ψάχνοντας την οικονομικότερη επιλογή με τις ίδιες καλύψεις. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζουμε προνόμια και εκπτώσεις για εσάς ενώ για συμβόλαια κατοικίας και υγείας φροντίζουμε οι εκπτώσεις που θα έχετε να είναι ακόμα μεγαλύτερες και περισσότερες.

Επιλέγοντας να ασφαλιστείς στην Insurance Motors επιλέγεις 2 σε 1. Online Ασφάλεια με ασφαλιστικό σύμβουλο.

Γιατί παρά την αυτοματοποίηση όλων των συναλλαγών για τον υπολογισμό των ασφαλίστρων, την έκδοση, εξόφληση, ανανέωση ενός συμβολαίου πρέπει να θυμάσαι πως είμαστε υπέρμαχοι των ανθρωπίνων σχέσεων και πάντα θα υπάρχει διαθέσιμος ασφαλιστικός σύμβουλος, ο προσωπικός σου ασφαλιστικός σύμβουλος, να σε εξυπηρετήσει σε όλα τα ζητήματα.

 

Υπολογισμός Ασφαλίστρων

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 210 97 07 047 ή να μας επισκεφθείτε στη Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος  (πλησίον σταθμό μετρό Metro Mall)

 

 

Share this post