Για να είναι η υγεία των παιδιών μας πάντα προτεραιότητα

Για να είναι η υγεία των παιδιών μας πάντα προτεραιότητα

Αναζητώντας για τα παιδιά μας πάντα το καλύτερο, θέλοντας να δημιουργούμε δεσμούς εμπιστοσύνης, σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα υγείας για παιδιά.

Το συγκεκριμένο ασφαλιστικό πακέτο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους, για να μπορούν να έχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δίπλα σε έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό. Απευθύνεται σε παιδιά από 30 ημερών έως 18 ετών με δυνατότητα ανανέωσης έως τη συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας τους.

Συγκεκριμένα παρέχει τόσο Νοσοκομειακή Περίθαλψη όσο και Ιατρικές επισκέψεις σε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων κλινικών που περιλαμβάνει :

 

-Ευρωκλινική Παίδων

-Ευρωκλινική Αθηνών

– Euromedica Θεσσαλονίκης

– Ιασώ Παίδων

– Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσ/κης

 

Οι παροχές διακρίνονται σε δύο κατηγορίες:

Παιδιά 30 ημερών έως 13 ετών

Επείγοντα Περιστατικά

(Σε Ευρωκλινική Παίδων και Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης)

–          Δωρεάν Απεριόριστες Επισκέψεις 24 ώρες το 24ωρο

(σε Παιδίατρο και Παιδοχειρουργό)

–          Δωρεάν Απεριόριστες Επισκέψεις Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-19:00

  (σε ΩΡΛ και Ορθοπεδικό)

Προγραμματισμένες Ιατρικές Επισκέψεις

(Ορθοπεδικό, Ουρολόγο, Οφθαλμίατρο, ΩΡΛ, Καρδιολόγο, Πνευμονολόγο, Δερματολόγο, Ενδοκρινολόγο, Γαστρεντερολόγο, Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό)

Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις

  • 30 ευρώ για Επιμελητές
  • 50 ευρώ για Διευθυντές
  • 10 ευρώ για Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό

Σε Ευρωκλινική Παίδων και Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

 

 

Παιδιά 14 ετών έως 25 ετών

Επείγοντα Περιστατικά

(Παθολόγο, Καρδιολόγο, Χειρουργό, Ορθοπεδικό)

Απεριόριστες Δωρεάν Επισκέψεις

(Σε Ευρωκλινική Παίδων και Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης)

Προγραμματισμένες Ιατρικές Επισκέψεις

(Ορθοπεδικό, Ουρολόγο, Οφθαλμίατρο, ΩΡΛ, Καρδιολόγο, Πνευμονολόγο, Δερματολόγο, Ενδοκρινολόγο, Γαστρεντερολόγο, Γενικό Χειρουργό, Παθολόγο, Αγγειοχειρούργος, Νευροχειρουργό, Νευρολόγο)

Απεριόριστες Δωρεάν Επισκέψεις

(Σε Ευρωκλινική Παίδων και Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης)

**για τη Θεσ/κη ισχύει επιβάρυνσή 10 ευρώ/ επίσκεψη

 

 

Παρέχονται, ακόμα, Δωρεάν Διαγνωστικές εξετάσεις έως 200 ευρώ για Επείγοντα Περιστατικά και Προγραμματισμένες Εξετάσεις σε Ειδικές Προνομιακές Τιμές, ενώ για μικρές ή πολύ μικρές επεμβάσεις και ιατρικές πράξεις που θα πραγματοποιηθούν στα εξωτερικά ιατρεία παρέχεται έκπτωση 70% για παιδιά από 30 ημερών έως 25 ετών.

 

Ταυτόχρονα καλύπτονται έξοδα νοσηλείας σε Β’ Θέση .

 

Συγκεκριμένα :

  • Αμοιβές Χειρουργού, Αναισθησιολόγου, Βοηθού Αναισθησιολόγου και θεράποντα ιατρού άλλη ειδικότητας.

 

  • Δαπάνες Εντατικής Θεραπείας ή Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας : καλύπτονται δηλαδή, οι δαπάνες για τη νοσηλεία στις Ειδικές Μονάδες

 

  • Δαπάνες για Εξετάσεις : καλύπτονται οι δαπάνες για όλες τις αναγκαίες διαγνωστικές, εργαστηριακές ή απεικονιστικές εξετάσεις που σχετίζονται με τη νοσηλεία.

 

  • Δαπάνες για χρήση ιατρικού υλικού: Καλύπτονται δαπάνες ενδοφλέβιων διαλυμάτων, ενέσεων, ορών, φαρμάκων, υγειονομικού υλικού, αίματος, πλάσματος αίματος, οξυγόνου, απλών & γύψινων επιδέσμων, ναρθήκων και υλικών οστεοσύνθεσης.

 

  • Δαπάνες για την αγορά και τοποθέτηση ειδικών υλικών: Καλύπτονται δαπάνες αγοράς και τοποθέτησης «ειδικών υλικών» που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων, όπως είναι ο βηματοδότης, η καρδιακή βαλβίδα, ο απινιδωτής και τα μοσχεύματα.

 

  • Δαπάνες για χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες: Καλύπτονται δαπάνες για χημειοθεραπείες, πλην του φαρμάκου που απαιτείται για την πραγματοποίηση της χημειοθεραπείας, δαπάνες για ακτινοθεραπείες, οι οποίες πραγματοποιούνται στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου με συμμετοχή του Ασφαλισμένου τριάντα τοις εκατό (30%) στο κόστος αυτών. Σε περίπτωση χρήσης του κύριου ασφαλιστικού φορέα η συμμετοχή του Ασφαλισμένου μειώνεται κατά ποσό ίσο με το ποσό που καλύπτει ο κύριος ασφαλιστικός φορέας.

 

  • Δαπάνες Ασθενοφόρου: Καλύπτονται δαπάνες ασθενοφόρου για μεταφορές εντός του Ν. Αττικής και του Ν. Θεσσαλονίκης.

 

Η νοσοκομειακή περίθαλψη έχει ανώτατο όριο 40.000 ευρώ και απαλλαγή 300 ευρώ ανά νοσηλεία . Το πρόγραμμα είναι ετησίως ανανεούμενο. Λειτουργεί 24ωρο συντονιστικό κέντρο, 365 μέρες τον χρόνο και τα ετήσια ασφάλιστρα ανέρχονται στα 99 ευρώ.

 

Γιατί η υγεία των παιδιών μας θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας.

Share this post