Για γονείς σούπερ-ήρωες

Για γονείς σούπερ-ήρωες

Οι γονείς στα μάτια των παιδιών τους είναι πάντα οι ήρωες τους, καμιά φορά και σούπερ-ήρωες, ειδικά όταν πάνω από όλα φροντίζουν για την εξασφάλιση τους.

 

Έννοια σου πάντα θα είναι να απαλλάξεις την οικογένεια σου από άμεσα οικονομικά βάρη. Είτε αυτά προκύψουν από κάποια ασθένεια ή ατύχημα είτε λόγω κάποιου στεγαστικού δανείου, είτε από οποιοδήποτε άλλο παράγοντα που μπορεί να ταράξει την ισορροπία των πραγμάτων γύρω μας. Ο,τιδήποτε κι αν προκύψει λοιπόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν επιθυμούμε τη μείωση του βιοτικού επιπέδου των παιδιών μας.

 

Θέλοντας να είσαι ένα βήμα μπροστά γι’ αυτούς που αγαπάς επέλεξε ένα πρόγραμμα προστασίας της οικογένειας σου το οποίο σου παρέχει:

 

 

Οικονομική Προστασία με εφάπαξ καταβολή κεφαλαίου σε περίπτωση αιφνίδιας απώλειας ζωής από ασθένεια ή ατύχημα κατά τη διάρκεια ισχύος της ασφάλισης

 

Μπορείς να επιλέξεις εσύ τη διάρκεια του προγράμματος και το ύψος του κεφαλαίου ασφάλισης και να καταβάλλεις στην αρχή χαμηλό ασφάλιστρο το οποίο θα αυξηθεί σταδιακά 5%.

 

 

 

Για ενήλικα 40 ετών που επιλέγει διάρκεια προγράμματος τα 10 έτη και ύψος κεφαλαίου τα 50.000 ευρω για ασφάλιση απώλειας ζωής και 100.000 ευρώ για ασφάλιση απώλειας ζωής από ατύχημα ενδεικτικά το ελάχιστο μηνιαίο ασφάλιστρο θα ανέρχεται στα 14 ευρώ. Κατόπιν των αυξήσεων που θα εφαρμοστούν το τελευταίο έτος ασφάλισης τα ασφάλιστρα θα ανέρχονται στα 20 ευρώ μηνιαίως.

 

 

 

 

Συνδυάζοντας το παραπάνω πρόγραμμα, με ένα πρόγραμμα ασφάλισης του σπιτιού σου λόγω στεγαστικού δανείου, είσαι σίγουρος πως τα παιδιά σου θα έχουν μόνο καλά από σένα. Τα προγράμματα ασφάλισης ενυπόθηκων κατοικιών περιλαμβάνουν καλύψεις :

 

  • Πυρκαγιά
  • Σεισμός
  • Πολιτικοί κίνδυνοι
  • Πτώση & πρόσκρουση
  • Έξοδα & αμοιβές
  • Κλοπή
  • Αστική Ευθύνη προς τρίτους από πυρκαγιά ή έκρηξη

 

Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα προσιτά αλλά η τελική τιμή τους εξαρτάται και διαμορφώνεται από το εμβαδόν του ακινήτου και τη ζώνη σεισμικής δραστηριότητας. Αν επιθυμείς, να προσθέσεις καλύψεις και να δημιουργήσεις ένα πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας του ακινήτου σου κι αυτό είναι εφικτό. Ενδεικτικά οι τιμές ξεκινούν από 1,38 ευρώ ανά 1.000 ευρώ κεφαλαίου ασφάλισης.

 

 

 

Εσύ τι λές; Θα γίνεις ο αγαπημένος σούπερ-ήρωας των παιδιών σου;

 

 

 

Για προσφορά ασφάλισης κάλεσε μας στο 210 9707047  ή  επισκέψου μας: Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος

 

Share this post