Επενδύοντας στη μηχανή μου…

Επενδύοντας στη μηχανή μου…

Έχεις μηχανή και θες να απολαμβάνεις τις διαδρομές σου; Φρόντισε πριν από κάθε διαδρομή να έχεις:

Κράνος 

Ειδικός Εξοπλισμός Μηχανής 

Ασφάλεια 

Η ασφάλιση της μηχανής ως επί το πλείστον είναι ιδιαίτερα οικονομική ενώ όπως και του αυτοκινήτου κρίνεται απαραίτητη από το νόμο με το βασικό πακέτο ασφάλισης τουλάχιστον. Η ασφάλεια της -αν ξεπεράσουμε το κομμάτι της υποχρέωσης- θα μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη, αφού μας απαλλάσσει από το άγχος του “αν συμβεί κάτι στο δρόμο τι θα κάνω;” .

Ερώτημα που προβληματίζει όλους όσους χρησιμοποιούμε είτε μηχανή είτε αυτοκίνητο.

 

Το βασικό πακέτο ασφάλισης περιλαμβάνει:

– Σωματικές Βλάβες τρίτων

– Υλικές Ζημιές ανά ατύχημα

– Υλικές Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα

– Ρυμούλκηση συνεπεία ατυχήματος

– Φροντίδα Ατυχήματος

Στο παραπάνω πακέτο μπορεί να προστεθεί :

– Νομική προστασία

– Οδική Βοήθεια

 

Να σημειωθεί ότι και η Νομική Προστασία και η Οδική Βοήθεια αν και προαιρετικές καλύψεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές και με ιδιαίτερη βαρύτητα για τον οδηγό. Η Νομική Προστασία γιατί η ασφαλιστική εταιρεία σας αναλαμβάνει να διεκδικήσει όλες τις νόμιμες αξιώσεις για εσάς ενδίκως ή/και εξωδίκως, ανάλογα με το τι κρίνεται απαραίτητο.  Και η Οδική Βοήθεια, γιατί όπου κι αν βρίσκεστε, θα αναλάβει να μεταφέρει εσάς και τη μηχανή σας αν δεν λειτουργεί λόγω ατυχήματος ή βλάβης, ή θα την επισκευάσει επί τόπου αν αυτό είναι δυνατό για να συνεχίσετε τη διαδρομή σας.

 

 

Οι τιμές ξεκινούν από:

– 30 ευρώ / εξάμηνο για μηχανές έως 50 cc

– 40 ευρώ / εξάμηνο για μηχανές έως 125 cc

– 50 ευρώ / εξάμηνο για μηχανές έως 250 cc

 

Ειδικά αν η μηχανή είναι το κύριο μεταφορικό σας μέσο και τη χρησιμοποιείτε καθημερινά μη διστάζετε να επενδύσετε σε αυτή. Ένας καλός εξοπλισμός και μια καλή ασφάλεια θα σας “προστατεύουν” όσο εσείς απολαμβάνετε τις διαδρομές σας ή προσπαθείτε να προλάβετε όλες σας τις δουλειές.

 

Για να μάθετε συγκεκριμένα ποσό ασφαλίστρων για τη δική σας Μηχανή μπορείτε να τιμολογήσετε ONLINE εδώ ή να μας καλέσετε απευθείας στο 210 97 07 047.

Share this post