Έκθεση οχημάτων: πώς να ασφαλιστείτε

Έκθεση οχημάτων: πώς να ασφαλιστείτε

Αν λειτουργείτε έκθεση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών σίγουρα θα έχετε στο μυαλό σας να προστατεύσετε τα οχήματα.

 

Εξασφαλίστε την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης φροντίζοντας να ασφαλίσετε την επιχείρηση σας για το περιεχόμενο της πρωτίστως. Δηλαδή, για τα οχήματα που έχετε στην έκθεση.

 

Για την διαμόρφωση των ασφαλίστρων σημαντικό ρόλο παίζει αν ο χώρος σας είναι ανοικτός ή κλειστός και αν διαθέτετε τα απαραίτητα μέτρα κατά της πυρκαγιάς και της κλοπής. Σε κάθε περίπτωση μια έκθεση αυτοκινήτων πρέπει να είναι προστατευμένη από εξωτερικούς κινδύνους, όπως η πυρκαγιά και η κλοπή.  Σίγουρα, οι ανάγκες είναι πολλές γι΄αυτό μπορούμε να διαμορφώσουμε το πακέτο ασφάλισης που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση καλύπτοντας εσάς και την επιχείρηση σας.

 

Οι βασικές καλύψεις που μπορούν να δοθούν σε μια έκθεση αυτοκινήτων είναι :

 

 

 

Επειδή η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, μη διστάσετε να μας ζητήσετε προσφορά ασφάλισης. Ο προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος θα εξετάσει το αίτημα σας και σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες θα δημιουργήσουμε το πρόγραμμα που θα καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

 

  Super Market : ασφάλεια στο έπακρο

Η ασφάλιση τους είναι ανάγκη και όχι επιθυμία. Η ποικιλομορφία

των προϊόντων που διαθέτει…..

Μάθε περισσότερα εδώ

 

Γενικότερα, μπορούν να προστεθούν καλύψεις όπως:

  • Φυσικά Φαινόμενα
  • Τρομοκρατικές Ενέργειες
  • Βραχυκύκλωμα
  • Θραύση Βιτρινών

 

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ για να πάρετε προσφορά ή να μας καλέσετε απευθείας στο 210 97 07 047.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση, επεξήγηση, προβληματισμό,  είμαστε στη διάθεση σας.

 

Σκοπός είναι να προστατεύσουμε την περιουσία σας συνδυάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερες καλύψεις με χαμηλό κόστος ασφάλισης.

 

Share this post