Αστική Ευθύνη Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

Αστική Ευθύνη Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

Το να διατηρείς επιχείρηση και ειδικά ξενοδοχειακή ανεξάρτητα από το μέγεθος της ή την πληθώρα των κλινών που διαθέτει γεννά ιδιαίτερες ανάγκες.

Ο κόσμος που φιλοξενείται αλλά και η φυσική φθορά των εγκαταστάσεων μπορούν να δημιουργήσουν απρόσμενες καταστάσεις.

Πριν λοιπόν το “πικ” της καλοκαιρινής σεζόν εξασφάλισε τη ξενοδοχειακή σου επιχείρηση.

Υπάρχουν ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης για ολοκληρωμένες λύσεις για να είσαι ήσυχος όσο περιποιείσαι αυτούς που προτίμησαν το ξενοδοχείο σου για τις αποδράσεις τους.

Τα προγράμματα αυτά σε καλύπτουν από περιπτώσεις ατυχημάτων τρίτων εντός των ασφαλισμένων χώρων και διακρίνονται με βάση το ύψος των παγίων περιουσιακών στοιχείων σε Ασφάλιση Μικρών Ξενοδοχειακών Μονάδων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων και σε Ασφάλιση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων που τα πάγια στοιχεία τους υπερβαίνουν το 1.000.000 ευρώ.

 

Οι καλύψεις ανά πακέτο είναι οι εξής:

 

Η κάλυψη της Γενικής Αστικής Ευθύνης περιλαμβάνει την αστική ευθύνη από τη χρήση πισινών και αθλητικών εγκαταστάσεων και τη λειτουργία εστιατορίου, μπαρ, χώρου εστίασης, την περίπτωση τροφικής δηλητηρίασης και της κλοπής προσωπικών ειδών των πελατών. Τέλος, περιλαμβάνει την αστική ευθύνη του εργοδότη προς τους εργαζόμενους για τυχόν εργατικά ατυχήματα.

 

  • Υπάρχει Απαλλαγή 300 ευρώ και μπορεί να συνδυαστεί με τα προγράμματα ασφάλισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε εδώ.

 

 

Μπορείτε για κάθε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 97 07 047 ή να μας επισκεφθείτε Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος

Share this post