Ασφαλίσου Υπεύθυνα

Ασφαλίσου Υπεύθυνα

Η Online Ασφάλιση μέσω του site μας έχει διευκολύνει αρκετά, όσους ψάχνουν ασφάλεια άμεσα και γρήγορα. Στην εποχή της τεχνολογίας άλλωστε θα ήταν αδύνατο να μην μπορεί κάποιος να πάρει τιμές, να δει πακέτα, να συγκρίνει και να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες μέσω ενός υπολογιστή.

Το Ασφαλιστικό μας Πρακτορείο «Insurance Motors» συνεργάζεται με πολλές ασφαλιστικές εταιρείες με σκοπό την παροχή όσο το δυνατόν περισσότερων επιλογών στους ενδιαφερόμενους. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι στην Οnline Τιμολόγηση δεν εμφανίζονται ακόμα όλες οι εταιρείες με τις οποίος συνεργαζόμαστε.

Γι’ αυτό ετοιμάσαμε μια λίστα και λίγα λόγια για κάθε εταιρεία για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

 

Eurolife Ασφαλιστική

H Eurolife Ασφαλιστική μετράει πάνω από 10 χρόνια επιτυχίας στον Κλάδο των Γενικών Ασφαλειών. Διαθέτει πρωτοποριακές λύσεις που καλύπτουν όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Τα ασφαλιστικά της προγράμματα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να απαλλάσσει τον ενδιαφερόμενο από περιττές διαδικασίες, είναι απλά και κατανοητά από όλους και διαθέτουν ποικιλία επιλογών και συνδυασμών στις παρεχόμενες καλύψεις. 

 

 

 

 

Ορίζων Ασφαλιστική

Η Ορίζων Ασφαλιστική συγκαταλέγεται στις παραδοσιακότερες & οικονομικά σταθερότερες δυνάμεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς καθώς η πορεία της από το 1964 και το γεγονός ότι έχει παραμείνει αμιγώς ελληνική εταιρεία αποδεικνύουν ότι παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Η Oρίζων διαθέτει όλων των ειδών τα ασφαλιστικά πακέτα για να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια για το αυτοκίνητο, το σπίτι, την υγεία σας και άλλα. Σίγουρα η επιλογή της εταιρείας αυτής για να ασφαλιστείτε δεν θα σας απογοητεύσει.

 

 

 

 

Interlife Ασφαλιστική

Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρεία Γενικών Ασφαλειών, η συνεχόμενη ανάπτυξη της οποίας αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ανθρωποκεντρική, πράγμα που οδηγεί στην άριστη εξυπηρέτηση, την καλύτερη δυνατή παροχή με το χαμηλότερο συγκριτικά κόστος. Διαθέτει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τιμολόγιο και ευελιξία στη διαμόρφωση των ασφαλιστικών πακέτων ενώ δε διστάζει να αποδεχθεί συμβόλαια μεγάλων και σοβαρών κινδύνων.

 

 

 

 

 

Υδρόγειος Ασφαλιστική

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δραστηριοποιείται στον κλάδο των γενικών ασφαλειών από το 1973 και αποτελεί αμιγώς ελληνική ασφαλιστική εταιρεία. Διαθέτει ασφαλιστικά πακέτα όλων των κατηγοριών ασφάλισης, αυτοκινήτου, περιουσίας, επιχείρησης, αστικής ευθύνης, για ουσιαστική και ολοκληρωμένη κάλυψη των ενδιαφερόμενων. Στην πορεία της από την ίδρυση της, η αναπτυξιακή πολιτική της δεν έχει σταματήσει ενώ για τον κλάδο της είναι μια από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.

 

 

 

 

Μινέττα Ασφαλιστική

Η Μινέττα Ασφαλιστική αποτελεί μια από τις παλαιότερες Ασφαλιστικές που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1973, παρέχοντας υπηρεσίες και ανταγωνιστικά προγράμματα σε όλους τους κλάδους. Προσφέρει προγράμματα με πλήρεις και πρωτοποριακές καλύψεις που προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες των ασφαλιζόμενων. 

 

 

 

 

Δύναμις Ασφαλιστική

Η Δύναμις Ασφαλιστική είναι ελληνική εταιρεία που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προγραμμάτων. Η μακροχρόνια πορεία της στην ασφαλιστική αγορά έχει αποδείξει πως η ανθρωποκεντρική προσέγγιση που έχει υιοθετήσει από την αρχή της πορείας της έχει εμπνεύσει την εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών της. Στη Δύναμις Ασφαλιστική θα βρεις: Άμεση ανταπόκριση σε κάθε σου πρόβλημα, Δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών, Ανταγωνιστικό τιμολόγιο ασφαλίστρων.

 

 

 

 

Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους σύγχρονης ασφάλισης παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρηματίες. Διαθέτει ευέλικτα προγράμματα, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου. Στα 40 χρόνια παρουσίας της στο χώρο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της. Πέραν του κλάδου αυτοκινήτου, διαθέτει αξιόπιστα, ολοκληρωμένα και σύγχρονα προγράμματα και σε άλλους κλάδους, όπως η υγεία, η σύνταξη, η αστική ευθύνη. 

 

Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι η αρχαιότερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, καθώς μετρά πάνω από 120 χρόνια συνεχούς λειτουργίας με έτος ίδρυσης της το 1891. Έχοντας λοιπόν τέτοια μακροχρόνια “εμπειρία” στον κλάδο των ασφαλίσεων παρέχει υπηρεσίες ποιότητα στους ασφαλισμένους της μέσω σύγχρονων προγραμμάτων ασφάλισης και εκσυγχρονισμένων συστημάτων, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το βασικό της στόχο, να αναπτύσσεται γρηγορότερα από τους ρυθμούς της αγοράς. 

 

 

Generali Ασφαλιστική

Η Generali διαθέτει κι αυτή μακροχρόνια πορεία στον κλάδο των ασφαλίσεων, υιοθετώντας ανθρωποκεντρική προσέγγιση στις παρεχόμενες υπηρεσίες της, φροντίζει την παροχή έξυπνων και ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλισης. Σκοπός της είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με δέσμευση στην επίλυση κάθε προβλήματος που μπορεί να προκύψει και την εύρεση του καλύτερου ασφαλιστικού προγράμματος που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όσων την εμπιστεύονται. 

 

 

 

 

Qudos

Η Qudos Ελλάς είναι μια δυναμική εταιρεία, η οποία παρέχει την ασφάλεια που κάθε ασφαλισμένος χρειάζεται. Στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Qudos Insurance Δανίας, η Qudos Ελλάς εκπροσωπεί με Ήθος και Πίστη στο σκοπό της, τη φιλοσοφία της προστασίας του ασφαλισμένου. Διαθέτει ασφαλιστικά πακέτα στους κλάδους αυτοκινήτου, περιουσίας και αστικής ευθύνης.

 

 

 

Evolution

Η εταιρεία Evolution Insurance Company Ltd. ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται κυρίως στους κλάδους Πιστώσεων & Εγγυήσεων Έργων & Υποδομών, Εγγυήσεων Τίτλων Ιδιοκτησίας Χερσαίων Οχημάτων και στις Πρωτασφαλίσεις. Η Evolution έχει άδεια λειτουργίας που εποπτεύεται από την αρμόδια Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Γιβραλτάρ. Για την Ελλάδα μεσολαβεί η Nequs Brokers SA που ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό να εκπροσωπεί στη χώρα μας αλλοδαπούς ασφαλιστικούς ομίλους. Επιλέγοντας να ασφαλίσετε το όχημα σας στην Evolution σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το ανταγωνιστικό της τιμολόγιο αλλά και την αμεσότητα σε οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίσετε.

 

 

 

 

 

Am Trust

Η AmTrust Europe είναι ασφαλιστική εταιρεία που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Για την Ελλάδα αποκλειστικός αντιπρόσωπος της είναι η Expert, η οποία ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων ασφαλιστικών λύσεων. Η AmTrust ειδικεύεται στην ασφάλιση οχημάτων ενώ έχει καταφέρει να μπει στην καρδιά των Ελλήνων αφού έχει στο ενεργητικό της ασφαλισμένα πάνω από 200.000 ελληνικά οχήματα.

 

 

 

 

Euroins Insurance Group

Η Euroins Insurance Group (EIG) είναι μέλος του ομίλου Eurohold και αποτελεί τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο ασφαλιστικό όμιλο στην Κεντρική και Νοτιανατολική Ευρώπη, εκτείνοντας  τις υπηρεσίες της κυρίως σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα και Σκόπια. Διαθέτει ποικιλία ασφαλιστικών προγραμμάτων ενώ στην Ελληνική αγορά εισχώρησε μέσω της Global Insurance Group εν μέσω οικονομικής κρίσης.

 

 

 

 

Road Safe- Dall Bogg Insurance

Η Dall Bogg Insurance έχει την έδρα της στη Βουλγαρία. Στην ελληνική αγορά δραστηριοποιείται μέσω της Brokins, η οποία αποτελεί μεσιτικό ασφαλιστικό όμιλο εταιρειών με σημαντική εμπειρία και προσφορά στο χώρο των ασφαλειών. Η Dall Bogg Insurance αποτελεί μια από τις οικονομικότερες ασφαλιστικές λύσεις που δραστηριοποιείται στη χώρα μας.

 

 

 

 

Ευρώπη Ασφαλιστική

Η Ευρώπη Ασφαλιστική διαθέτει άδεια λειτουργίας για το σύνολο των κλάδων στις Γενικές Ασφάλειες, ωστόσο η κύρια δραστηριότητά της επικεντρώνεται στον κλάδο Περιουσίας, όπου ειδικεύεται στις ασφαλίσεις των μεγάλων Βιομηχανικών, Εμπορικών και Χρηματοοικονομικών Κινδύνων. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα αναπτύσσει και τον κλάδο Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχημάτων, όπου με νέα, σύγχρονα προϊόντα κερδίζει μερίδια αγοράς, καταγράφοντας σταθερά ανοδική πορεία. Η δραστηριότητα της στηρίζεται σε τέσσερις πυλώνες – φερεγγυότητα, ποιότητα, σεβασμό και υπευθυνότητα- με τους οποίους πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια υπηρετώντας τις αρχές που πρεσβεύει ο θεσμός της ιδιωτικής ασφάλισης.

 

     

 

Apeiron Insurance Project

Η Apeiron Insurance Project αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο του ομίλου Triglav d.d. στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Triglav d.d μετρά 115 έτη ιστορίας στη Σλοβένια και στην περιοχή της Αδριατικής. Αποτελείται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και κυρίως στόχος της είναι η ακρίβεια και η παροχή απλούστερων και φιλικότερων ασφαλιστικών υπηρεσιών. Η Apeiron Insurance Project προς στιγμήν δραστηριοποιείται στις ασφαλίσεις οχημάτων, γενικότερα όμως ο όμιλος δραστηριοποιείται και στους  υπόλοιπους κλάδους ασφαλίσεων. Με “οδικό άξονα” το σεβασμό προς τη διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου, εξειδικεύοντας τις υπηρεσίες της παρέχει αξιόπιστες λύσεις ασφάλισης.

 

  

 

Qatar Insurance Company

Η Qatar Insurance Company ιδρύθηκε το 1964 και αποτέλεσε την πρώτη εγχώρια ασφαλιστική εταιρεία στο κράτος του Qatar. Η Q Brokers Hellas S.A ιδρύθηκε το 2015 και αντιπροσωπεύει την QEL (QIC Europe Limited), η οποία ιδρύθηκε το 2014 ως θυγατρική της Qatar Insurance Company (QIC).  Στόχος της είναι η παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και άκρως ανταγωνιστικά προϊόντα στους Έλληνες καταναλωτές. Η εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της οδηγεί στη δημιουργία καινοτόμων και άκρως ανταγωνιστικών ασφαλιστικών προϊόντων στον κλάδο του αυτοκινήτου με γνώμονα πάντα τον πελάτη.

 

 

 

 

Στην Αρχική Σελίδα του site μας εμφανίζονται τα λογότυπα των ασφαλιστικών εταιρειών, πατώντας πάνω μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για κάθε ασφαλιστική.

 

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η ανωτέρω λίστα είναι ενδεικτική και σκοπεύουμε να την ανανεώνουμε συχνά για την πλήρη ενημέρωση σας σχετικά με τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες. Οι ανάγκες του κάθε ασφαλισμένου είναι για εμάς προτεραιότητα, γι’ αυτό ο προσωπικός ασφαλιστικός σύμβουλος ασχολείται ξεχωριστά με την κάθε περίπτωση για να μπορέσουμε να συνδυάσουμε πακέτο ασφάλισης και τιμή, εκπτώσεις και ειδικά προνόμια καλύπτοντας πλήρως τις προσδοκίες του κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Σύγκρινε καλύψεις – διάρκεια – τιμές Online και λάβε την ασφάλεια στο mail σου.

 

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 210 97 07 047 ή να μας επισκεφθείτε στη Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος.

 

Share this post