Ασφάλιση Ξενοδοχειακών Μονάδων

Ασφάλιση Ξενοδοχειακών Μονάδων

 

Η σεζόν για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πλησιάζει επικίνδυνα και όλοι οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών υπηρεσιών προετοιμάζονται πυρετωδώς για να εξυπηρετήσουν όλους εκείνους που θα τους προτιμήσουν. Οι ξενοδοχειακές μονάδες γεννούν ιδιαίτερες ανάγκες και έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις κατά τη λειτουργία τους.

 

Σκοπός η κάλυψη κατά παντός κινδύνου ώστε ο ιδιοκτήτης και η επιχείρηση να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε κάθε πιθανό συμβάν.

 

Οι καλύψεις που περιέχονται στα προγράμματα ποικίλλουν και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι παρεχόμενες καλύψεις μπορούν να είναι :

 

 

Οι παραπάνω καλύψεις αφορούν τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο.

Σε ένα ασφαλιστήριο μπορούμε να καλύψουμε είτε το κτίριο, είτε το περιεχόμενο είτε και τα δυο ταυτόχρονα. Επίσης, οι καλύψεις μπορούν να συμπεριληφθούν όλες ή να διαμορφώσουμε εμείς το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες του εκάστοτε ξενοδοχείου.

 

 

Τα πακέτα ασφάλισης αφορούν είτε μικρές ξενοδοχειακές μονάδες / ενοικιαζόμενα δωμάτια, είτε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

 

 

Ακόμα, ανάλογα με τους χώρους που λειτουργούν σε ένα ξενοδοχείο μπορούμε να προσθέσουμε:

  • Αστική Ευθύνη από τη χρήση πισίνα ή υδάτινων εγκαταστάσεων
  • Τροφική Δηλητηρίαση εντός του ξενοδοχείου

 

 

Αστική Ευθύνη Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων 

Τα προγράμματα αυτά σε καλύπτουν από περιπτώσεις

ατυχημάτων τρίτων εντός των ξενοδοχειακών μονάδων

 

Χρήσιμο τέλος, θα ήταν, η προσθήκη:

  • Γενικής Αστικής Ευθύνης
  • Εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης

ώστε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου να είναι προστατευμένος σε κάθε περίπτωση και από κάθε απρόσμενο γεγονός.

 

Τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται με βάση το ύψος των συνολικών ασφαλιζόμενων κεφαλαίων και των καλύψεων που θα επιλεχθούν. Μπορεί να προστεθεί και η κάλυψη από σεισμό στο πακέτο.

 

 

Κατανοώντας το βάρος της ευθύνης από τη λειτουργία μιας τέτοιου είδους και μεγέθους επιχείρησης είμαστε στη διάθεση σας να διαμορφώσουμε το πακέτο που σας καλύπτει και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

 

 

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι τα ασφάλιστρα ξεκινούν από 0,70 ευρώ ανά 1.000 ευρώ ασφαλιζόμενου κεφαλαίου κτιρίου/περιεχομένου.

 

 

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε προσφορά ασφάλισης της δικής σας επιχείρησης ανάμεσα σε πάνω από 7 ασφαλιστικές εταιρείες που ειδικεύονται στις ασφαλίσεις επιχειρήσεων και να συγκρίνετε πακέτα και ασφάλιστρα.

 

Στην Insurance Motors, σχεδιάζουμε την ασφάλιση σας βήμα-βήμα. Για προσφορά ασφάλισης πατήστε εδώ, συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται και σύντομα μια εξατομικευμένη προσφορά ασφάλισης θα έρθει στο mail σας

Share this post