Ασφάλεια Σχολικού Λεωφορείου

Ασφάλεια Σχολικού Λεωφορείου

Όταν ακούμε λεωφορείο αυτόματα το μυαλό μας πάει στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όμως λεωφορείο δεν είναι μόνο αυτό.  Στα λεωφορεία συγκατελέγονται και τα σχολικά, τα τουριστικά λεωφορεία καθώς και αυτά που χρησιμοποιούνται από εταιρείες για τη μεταφορά του προσωπικού τους.

Τα σχολικά λεωφορεία υποχρεούνται και αυτά από το νόμο να είναι ασφαλισμένα τουλάχιστον με το βασικό πακέτο ασφάλισης. Άλλωστε η ασφάλεια σχολικού λεωφορείου είναι εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα εφόσον οι κύριοι επιβάτες του είναι παιδιά.

Τα προγράμματα ασφάλισης που προσφέρονται για τα σχολικά λεωφορεία περιλαμβάνουν στις βασικές καλύψεις τους τα εξής:

   Α.Ε για Σωματικές Βλάβες έναντι τρίτων και επιβαινόντων κατ’ άτομο

  Α.Ε για Υλικές Ζημιές έναντι τρίτων κατ’ ατύχημα

  Υλικές Ζημιές από Ανασφάλιστο Όχημα

  Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού

  Φροντίδα Ατυχήματος

Ενώ επιπρόσθετα μπορούν να συμπεριληφθούν στα συμβόλαια ασφάλειας σχολοκών λεωφορείων προαιρετικές καλύψεις όπως:

    Αστική Ευθύνη Διαρροής Καυσίμων

   Αστική Ευθύνη από μετάδοση πυρκαγιάς

 Θραύση Κρυστάλλων

  Νομική Προστασία

   Πυρκαγιά

   Οδική βοήθεια βαρέων οχημάτων

Οι αναφερόμενες καλύψεις καθώς και ο συνδυασμός αυτών μπορεί να διαφοροποιηθεί από εταιρεία σε εταιρεία. Τα ασφάλιστρα ξεκινούν από 170 ευρώ το τρίμηνο.  Τα τελικά ασφάλιστρα διαμορφώνονται σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε οχήματος (έτος πρώτης άδειας, αριθμό θέσεων, ηλικία οδηγού/διπλώματος κ.α).

Ερευνώντας πάντα τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε ανταγωνιστικά πακέτα ασφάλισης που καλύπτουν τις ανάγκες σας βρίσκουμε για εσάς τις πιο συμφέρουσες λύσεις ολοκληρωμένης και αξιόπιστης ασφάλισης.

 

 

Υπολογισμός Ασφαλίστρων

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 210 97 07 047 ή να μας επισκεφθείτε στη Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος  (πλησίον σταθμό μετρό Metro Mall)

 

Share this post