Ασφάλεια εκπαιδευτηρίων, πιο εύκολα από ποτέ!

Ασφάλεια εκπαιδευτηρίων, πιο εύκολα από ποτέ!

Κάθε αρχή σχολικής χρονιάς, οι ετοιμασίες για τους επαγγελματίες της εκπαίδευσης είναι πολλές.

Οι εγκαταστάσεις αλλά και τα οχήματα που μετακινούν τα παιδιά καθημερινά πρέπει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Άλλωστε και το σχολικό λεωφορείο, αποτελεί “προέκταση” του σχολικού χώρου και είναι μέρος της εικόνας του σχολείου.

Τι θα κάνει τα δικά σας σχολικά λεωφορεία να διαφέρουν;

Σε ένα σχολικό λεωφορείο πολλά είναι εκείνα που το κάνουν να διαφέρει από τα απλά οχήματα, όπως το χρώμα του. Μελέτες έχουν δείξει ότι ανάμεσα στα υπόλοιπα χρώματα το κίτρινο γίνεται γρηγορότερα αντιληπτό. Ταυτόχρονα, αναγράφεται σε ευκρινές σημείο ότι πρόκειται για “ Σχολικό” όχημα και ότι εκτελεί συχνές στάσεις. Σκοπός είναι να γίνεται άμεσα αντιληπτό τόσο από οδηγούς όσο και από πεζούς. Όλα αυτά όμως είναι κοινά χαρακτηριστικά των σχολικών όλων των σχολείων.

Εσάς τι θα σας κάνει να ξεχωρίσετε;

 

Σημαντικό σημείο  στα σχολικά λεωφορεία, είναι η ασφάλιση τους. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, πέραν από υποχρεωτικό που είναι για όλα οχήματα, είναι αυτό που θα βοηθήσει ώστε να μην ταλαιπωρηθούν τα παιδιά σε καμία περίπτωση.

 

Στην Insurance Motors, μπορείτε να βρείτε το ασφαλιστικό πακέτο που χρειάζεστε συνδυάζοντας καλύψεις και ασφάλιστρα, άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.

 

Μη ξεχνάτε πως ακόμα και το σχολικό λεωφορείο δείχνει το “πρόσωπο” του σχολείου σας ενώ αποτελεί και μια συνεχής διαφήμιση καθώς πάνω του αναγράφονται όλα τα στοιχεία του σχολείου.

 

Γι΄αυτό θα πρέπει πάντα να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας!

Έχοντας φροντίσει την ασφάλεια των παιδιών εκτός σχολικού χώρου, πρέπει να φροντίσουμε την ασφάλεια τους και εντός…

Η προστασία των παιδιών όμως στο σχολικό δεν αρκεί. Τα παιδιά και κατ΄επέκταση και οι γονείς που εμπιστεύονται το σχολείο, πρέπει να είναι και να νιώθουν προστατευμένα και μέσα στο χώρο του σχολείου.

Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει πρώτα να νιώθετε εσείς σιγουριά και ασφάλεια.

 

Ένα ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης είναι αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε ήρεμοι και να συνεχίσετε το έργο σας.

 

Με το ασφαλιστήριο αυτό καλύπτεται η Αστική Ευθύνη για Σωματικές Βλάβες και Υλικές Ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους εντός του σχολικού χώρου καθώς και η Αστική Ευθύνη για Ομαδικό Ατύχημα. Στις καλύψεις μπορεί να προστεθεί και Αστική Ευθύνη από Τροφική Δηλητηρίαση.

 

Τα προγράμματα ασφάλισης αστικής ευθύνης εκπαιδευτηρίων άπτονται των πραγματικών αναγκών που δημιουργούνται κατά την σχολική χρονιά, εξασφαλίζοντας τον ιδιοκτήτη του σχολείο από κάθε πιθανό κίνδυνο.

Τα όρια των καλύψεων και τα ασφάλιστρα είναι ευέλικτα και μπορούμε να προσαρμόσουμε κάθε πρόταση ασφάλισης στα δικά σας δεδομένα.

 

Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να μας ρωτήσετε λεπτομέρειες για τα προγράμματα, καθώς μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε ανάγκη!

Share this post