Ασφάλεια αθλητικών συλλόγων

Ασφάλεια αθλητικών συλλόγων

Το να ασχολείσαι με ένα άθλημα είναι ένας παράγοντας πολύ σημαντικός, καθώς μέσω των αθλημάτων προάγονται αξίες και αρχές όπως η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη. Πέραν όμως της ψυχικής καλλιέργειας που μπορούμε να λάβουμε από μια τέτοια ενασχόληση πρέπει πάντα να είμαστε και να νιώθουμε ασφαλείς στο χώρο που βρισκόμαστε.

Εκτός από την ασφάλεια που παρέχεται στα μέλη του συλλόγου για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε γεγονότος, ο Σύλλογος αναδεικνύει το ρόλο, την υπευθυνότητα και τη φροντίδα του απέναντι σε κάθε αθλητή που τον εμπιστεύεται.

Για να είστε και εσείς και η ομάδα σας  ήρεμοι να αντιμετωπίσετε κάθε απρόσμενο γεγονός έγκαιρα και χωρίς ταλαιπωρία, εμείς σας έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλειας αθλητικών συλλόγων.

Η ασφάλεια για αθλητικούς συλλόγους περιλαμβάνει:

 

 

Στο παραπάνω πρόγραμμα μπορεί να προστεθεί Νοσοκομειακή Περίθαλψη για Ατύχημα & Καταβολή Ποσού για Δωμάτιο και Τροφή.

Τα κεφάλαια κάλυψης μπορεί να είναι είτε 5.000 ευρώ είτε 10.000 ευρώ  για το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης. Συγκεκριμένα μπορούν να ασφαλιστούν οι εξής σύλλογοι ερασιτεχνικών αθλημάτων:

 

Κολύμβηση Σκοποβολή
Στίβος Ξιφασκία
Tennis Πολεμικές Τέχνες
Ενόργανη Ρυθμική Αερόβια Γυμναστική Χόκεϊ επί χόρτου
Μέλη Γυμναστηρίου Baseball
Σχολές Χορού Ιππασία
Ποδόσφαιρο Ιστιοπλοΐα
Basketball Ποδηλασία
Volleyball Κωπηλασία
Handball Water polo
Τοξοβολία Χιονοδρομίες
Ακαδημίες

 

Τα ασφάλιστρα του παραπάνω προγράμματος ξεκινούν από 18 ευρώ/ άτομο, η τελική τιμή όμως εξαρτάται και από τον αριθμό των ατόμων που θα ασφαλιστούν.

Τα προγράμματα ασφάλειας για αθλητικούς συλλόγους ισχύουν μόνο για ερασιτεχνικούς συλλόγους που συμμετέχουν σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια οργανωμένων αγώνων, προπονήσεων και κατά την οργανωμένη μετακίνηση για τη διεξαγωγή αγώνων εντός Ελλάδας. Η διάρκεια ασφάλισης είναι ετήσια και οι καλύψεις ισχύουν για άτομα έως 55 ετών.

 

Τα ομαδικά ασφαλιστήρια είναι σημαντικό να σημειωθεί, πως είναι αρκετά πιο οικονομικά από τα ατομικά, είναι ευέλικτα και προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκάστοτε συλλόγου και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν το σύνολο των ασφαλισμένων σε όλα όσα μπορούν να προκύψουν από τη δραστηριότητα την οποία κάνουν.

 

Υπολογισμός Ασφαλίστρων

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 210 97 07 047 ή να μας επισκεφθείτε στη Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος  (πλησίον σταθμό μετρό Metro Mall)

 

Share this post