Αλλαγή λαδιών σε 90 δευτερόλεπτα γίνεται;

Αλλαγή λαδιών σε 90 δευτερόλεπτα γίνεται;

Μια νέα πρωτοποριακή τεχνολογία εξελίσσει η Castrol όπου σε ένα πακέτο, συνυπάρχουν φίλτρο λαδιού και λιπαντικό, με την αλλαγή τους να μην απαιτεί πάνω από 90 δλ.

Η τεχνολογία του αυτοκινήτου προχωράει με ασύλληπτους ρυθμούς και όπως θα έχετε διαπιστώσει κι από πρώτο χέρι τα σημερινά αυτοκίνητα δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα της προηγούμενης δεκαετίας.

Αντίστοιχα η τεχνολογία εξελίσσεται και σε άλλους τομείς συνδεδεμένους με την αυτοκίνηση. Ένας εξ αυτών είναι ο τομέας των λιπαντικών. Τα λιπαντικά έχουν φτάσει σε εξαιρετικά επίπεδα αποδοτικότητας και αντοχής, εν αντιθέσει με τα φίλτρα και τον τρόπο αλλαγής του λιπαντικού.

Εδώ έρχεται η Castrol με το Nexcel.

 

To Nexcel ουσιαστικά είναι 2 σε 1, δηλαδή φίλτρο και λιπαντικό μαζί, σε μια συσκευασία. Ο ακριβής τρόπος λειτουργίας του δεν είναι σαφής αλλά αυτή η νέα τεχνολογία έχει δοκιμαστεί σε πλήθος κινητήρων από την Castrol, με την αλλαγή φίλτρου και λιπαντικού να μην διαρκεί πάνω από 90 δλ.

Προς το παρόν η χρήση του είναι αγωνιστική (έχει δοκιμαστεί στην Aston Martin Vulcan), αλλά σύμφωνα με την Castrol αναμένεται να το δούμε εντός 5 χρόνων και σε αυτοκίνητα παραγωγής.

 

 

Σύγκρινε καλύψεις – διάρκεια – τιμές Online σε 1′ και λάβε την ασφάλεια στο mail σου.

 

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 210 97 07 047 ή να μας επισκεφθείτε στη Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος (πλησίον σταθμό μετρό Metro Mall).

 

 

Share this post