Υδρόγειος Ασφαλιστική

Υδρόγειος Ασφαλιστική

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δραστηριοποιείται στον κλάδο των γενικών ασφαλειών από το 1973. Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις για την προστασία του ιδιώτη αλλά και του επιχειρηματία, της περιουσίας και της οικογένειας.

Η άμεση και δίκαιη αποζημίωση, οι ποιοτικές υπηρεσίες, η συνέπεια και διαφάνεια στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αποτελούν στοιχεία που διακρίνουν την Υδρόγειο και που διαχρονικά έχουν χτίσει τη θέση και τη φήμη της στην αγορά. Δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφαλειών Οχημάτων, Περιουσίας, Υγείας, Μεταφορών, Γενικής Αστικής Ευθύνης, Σκαφών Αναψυχής και Τεχνικών Ασφαλίσεων.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προϊόντα που παρέχει, ακολουθώντας τους καιρούς δημιουργεί συνεχώς ασφαλιστικά προγράμματα ανάληψης σύγχρονων κινδύνων, με σεβασμό, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και ακεραιότητα έχει πετύχει να αποτελεί μια από τις πλέον εύρωστες οικονομικά και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες.

Αξιόπιστες Ασφαλιστικές

Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς. Επίλεξε ανάμεσα στις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και διαμόρφωσε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Ειδικά προνόμια για εσάς

Eξασφαλίζουμε για εσάς Εκπτώσεις & Προνόμια. Παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή συνδυάζοντας όλους τους εκπτωτικούς παράγοντες για να έχεις πραγματικό κέρδος.

Προσωπική Εξυπηρέτηση

Είμαστε εδώ για τον κάθε ένα ξεχωριστά άμεσα και υπεύθυνα. Προσφέρουμε άμεση, προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση σε κάθε αίτημα σου.

Ασφαλιστικά Προϊόντα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.

has been added to your cart.
Checkout