Ορίζων Ασφαλιστική

Ορίζων Ασφαλιστική

Η Ορίζων Ασφαλιστική αποτελεί αμιγώς ελληνική εταιρία με σημαντική παρουσία στο χώρο των ασφαλίσεων από το 1964. Παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών κα φροντίζει για τη διατήρηση της σταθερότητας και αξιοπιστίας της έχοντας υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια.

Διαθέτει ασφαλιστικές λύσεις τόσο για ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις. (Οχήματα, Προσωπικό Ατύχημα, Αστική Ευθύνη, Κατοικίες, Επιχειρήσεις, Σκάφη, Τεχνικές, Μεταφορών). Στους κλάδους κατοικιών και επιχειρήσεων προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα με πλήρη προγράμματα ασφάλισης ενώ στον κλάδο των οχημάτων έχει ποικιλία επιλογών για το συνδυασμό καλύψεων και χαμηλών ασφαλίστρων καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων.

Στην ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε κλάδου, ικανές να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τις ανάγκες κάθε ασφαλισμένου.

Αξιόπιστες Ασφαλιστικές

Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς. Επίλεξε ανάμεσα στις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και διαμόρφωσε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Ειδικά προνόμια για εσάς

Eξασφαλίζουμε για εσάς Εκπτώσεις & Προνόμια. Παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή συνδυάζοντας όλους τους εκπτωτικούς παράγοντες για να έχεις πραγματικό κέρδος.

Προσωπική Εξυπηρέτηση

Είμαστε εδώ για τον κάθε ένα ξεχωριστά άμεσα και υπεύθυνα. Προσφέρουμε άμεση, προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση σε κάθε αίτημα σου.

Ασφαλιστικά Προϊόντα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.

has been added to your cart.
Checkout