Εθνική Ασφαλιστική

Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική ιδρύθηκε την 15η Ιουνίου του 1891 και από τότε μετρά πάνω από 126 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο των ασφαλειών. Προσφέρει πάντα στους ασφαλισμένους υπηρεσίες ποιότητας, φροντίζοντας να διαθέτει τα πιο εκσυγχρονισμένα προϊόντα και διαδικασίες ενώ αναπτύσσεται με ρυθμούς μεγαλύτερους από αυτούς της αγοράς διατηρώντας τη θέση της κορυφής στον ασφαλιστικό κλάδο.

Γνώμονας της επιτυχημένης λειτουργίας της, η αξιοπιστία, η κοινωνική ευθύνη και το ήθος που βαραίνει το όνομα της σε αυτή τη μακροχρόνια πορεία της. Τα προγράμματα της απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και επιχειρηματίες φροντίζοντας να κάνει τη καθημερινότητα τους ευκολότερη.

Δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους των ασφαλειών ενώ συνεχώς βελτιώνει τα παλιά προγράμματα ή δημιουργεί καινούργια που να καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες των ασφαλιζόμενων.

Αξιόπιστες Ασφαλιστικές

Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς. Επίλεξε ανάμεσα στις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και διαμόρφωσε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Ειδικά προνόμια για εσάς

Eξασφαλίζουμε για εσάς Εκπτώσεις & Προνόμια. Παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή συνδυάζοντας όλους τους εκπτωτικούς παράγοντες για να έχεις πραγματικό κέρδος.

Προσωπική Εξυπηρέτηση

Είμαστε εδώ για τον κάθε ένα ξεχωριστά άμεσα και υπεύθυνα. Προσφέρουμε άμεση, προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση σε κάθε αίτημα σου.

Ασφαλιστικά Προϊόντα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.

has been added to your cart.
Checkout