Οδηγός Online Ασφάλειας

Η ασφαλιζόμενη αξία του οχήματος αντιστοιχεί στην κατά την κατάρτιση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, τρέχουσα εμπορική αξία αυτού.
Οι ασφαλιστικές εταιρείες κατά καιρούς παρέχουν διαφόρων ειδών δυνατότητες έκπτωσης. Κάποιες κατηγορίες έχουν επιπλέον έκπτωση όπως:
  • Άνεργοι
  • Ένστολοι (στρατιωτικοί κ.λπ.)
  • Δημόσιοι υπάλληλοι
  • Μονογονεϊκές οικογένειες ή μητέρες
  • Οικογένειες με ανήλικα τέκνα
  • Κάτοχοι κάρτας ΜΜΜ
Αν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες μπορείς να μας το δηλώσεις ώστε να λάβεις την ανάλογη έκπτωση.
Όλα τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε μέσω τις ιστοσελίδας μας διατηρούνται σε αρχείο ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουμε κάθε απαραίτητο μέτρο προκειμένου να διαφυλάξουμε την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών αυτών. Επίσης σας διαβεβαιώνουμε ότι τα στοιχεία σας χρησιμοποιούνται μόνο για την έκδοση, ανανέωση, αλλαγή, ακύρωση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων σας από εμάς και την ασφαλιστική εταιρεία που επιλέξατε κατά την online τιμολόγηση με αποκλειστικό σκοπό τη διαχείριση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας.
Μπορείς να το ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή και να γίνει επιστροφή των μη δεδουλευμένων ασφάλιστρων σε περιπτώσεις που συντρέχει λόγος .(π.χ εναντίωσης, υπαναχώρησης, μεταβίβασης οχήματος κ.α)
Υπάρχουν κάποιες καλύψεις που ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερα δικαιολογητικά ή ραντεβού με πραγματογνώμονα. Ενδεικτικά, οι περιπτώσεις αυτές είναι Θραύση Κρυστάλλων, Ολική και Μερική Κλοπή και Ίδιες Ζημιές (Μικτή), εφόσον αυτές οι καλύψεις δεν υπάρχουν σε προηγούμενο συμβόλαιο σε ισχύ.
Με ένα απλό τηλέφωνο στο κατάστημα εξυπηρέτησης θα έχεις το συμβόλαιο σου άμεσα στο email σου.
Αν έχεις ασφαλιστεί μέσω του insurancemotors.gr, θα σε ειδοποιήσουμε 30 ημέρες πριν την λήξη του, μέσω email, sms και τηλεφωνική κλήση για την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σου καθώς και για τυχόν καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις ώστε να έχεις το χρόνο να ολοκληρώσεις τη διαδικασία.
Με ηλεκτρονικό μήνυμα (email). Αν όμως επιθυμείς να το έχεις και σε έντυπη μορφή, μπορούμε να στο αποστείλουμε μέσω ταχυδρομείου απευθείας στο σπίτι σου ή να το παραλάβεις από το κατάστημα εξυπηρέτησης.
Διαθέτουμε όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής για να επιλέξετε όποιον εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε να εξοφλήσετε το ασφαλιστήριο σας με:
  • Online Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα μέσω του site.
  • Μέσω της τράπεζας σας με κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής RF.
  • Κατάθεση μέσω web banking.
  • Με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημα εξυπηρέτησης.
Η ασφαλιστική κάλυψη ξεκινάει ανάλογα με τις επιλογές που έχεις πραγματοποιήσει. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αναγράφουν ακριβής ημερομηνία και ώρα έναρξης ισχύος και λήξης τους. Γενικότερα, με την εξόφληση των ασφαλίστρων, η έναρξη κάλυψης είναι άμεση.