Qatar Insurance Company

Qatar Insurance Company

Η Qatar Insurance Company ιδρύθηκε το 1964 και αποτέλεσε την πρώτη εγχώρια ασφαλιστική εταιρεία στο κράτος του Qatar. Η QRep S.A ιδρύθηκε το 2015 και αντιπροσωπεύει την QEL (QIC Europe Limited), με στόχο την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και άκρως ανταγωνιστικών ασφαλιστικών προϊόντων στους Έλληνες καταναλωτές.

Δραστηριοποιείται στον κλάδο των οχημάτων και των σκαφών παρέχοντας προγράμματα ασφάλισης με πλήρη και εξειδικευμένη κάλυψη.

Η QREP S.A. είναι μια Εταιρεία Αξιόπιστη , Φερέγγυα , Υπεύθυνη με Ανθρώπινο πρόσωπο που παραμένει αφοσιωμένη στους πελάτες και στους συνεργάτες της με Σταθερότητα, Ακεραιότητα ,Γνησιότητα και Σεβασμό.

Αξιόπιστες Ασφαλιστικές

Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς. Επίλεξε ανάμεσα στις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και διαμόρφωσε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Ειδικά προνόμια για εσάς

Eξασφαλίζουμε για εσάς Εκπτώσεις & Προνόμια. Παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή συνδυάζοντας όλους τους εκπτωτικούς παράγοντες για να έχεις πραγματικό κέρδος.

Προσωπική Εξυπηρέτηση

Είμαστε εδώ για τον κάθε ένα ξεχωριστά άμεσα και υπεύθυνα. Προσφέρουμε άμεση, προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση σε κάθε αίτημα σου.

Ασφαλιστικά Προϊόντα

Sort By

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.