Apeiron Insurance Project

Apeiron Insurance Project

Η Apeiron Insurance Project δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2018. Είναι η πρώτη M.G.A εταιρεία στην Ελλάδα, με κύριο
σκοπό την αντιπροσώπευση αλλοδαπών ασφαλιστικών εταιρειών και την διανομή κορυφαίων ασφαλιστικών προϊόντων σε όλους τους κλάδους στην καλύτερη τιμή και με την εγγύηση των μεγαλύτερων αντασφαλιστικών οίκων.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά την Zavarovalnica Triglav στην Ελλάδα διαθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης οχημάτων και όλες οι ασφαλιστικές εργασίες της Apeiron Insurance Project καλύπτονται αντασφαλιστικά με την εγγύηση της MunichRE.

Η εταιρία συνεχώς αναβαθμίζει το εύρος ανάληψης κινδύνων με προσιτή τιμολογιακή προσέγγιση, μέσω των εργασιών της, η Apeiron Insurance Project, αποτελεί μια σταθερή και ασφαλή επιλογή.

Αξιόπιστες Ασφαλιστικές

Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς. Επίλεξε ανάμεσα στις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και διαμόρφωσε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Ειδικά προνόμια για εσάς

Eξασφαλίζουμε για εσάς Εκπτώσεις & Προνόμια. Παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή συνδυάζοντας όλους τους εκπτωτικούς παράγοντες για να έχεις πραγματικό κέρδος.

Προσωπική Εξυπηρέτηση

Είμαστε εδώ για τον κάθε ένα ξεχωριστά άμεσα και υπεύθυνα. Προσφέρουμε άμεση, προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση σε κάθε αίτημα σου.

Ασφαλιστικά Προϊόντα

Sort By

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου για να πραγματοποιήσεις τιμολόγηση.

Σύγκρινε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Συμπλήρωσε και στείλε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σου.

Εξόφλησε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παράλαβε το συμβόλαιό σου.