Κοσμήματα: μπορείς να τα ασφαλίσεις!

Κοσμήματα: μπορείς να τα ασφαλίσεις!

Πόση τέχνη και φαντασία χρειάζεται ένα κόσμημα;

 

Η ιστορία των κοσμημάτων χάνεται στους αιώνες, αφού από αρχαιοτάτων χρόνων οι γυναίκες επέλεγαν να φορούν κοσμήματα από τα υλικά που διέθεταν ανάλογα την εποχή στην οποία ζούσαν. Το κόσμημα είναι κατ΄εξοχήν δώρο στο γυναικείο φύλο. Ένδειξη αγάπης, σεβασμού και ευγνωμοσύνης ενώ ταυτόχρονα έχει συνδυαστεί με σημαντικές στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας, όπως ο γάμος, η γέννηση ενός παιδιού και άλλα.

 

Τα εργαστήρια κοσμημάτων δαπανούν σημαντικό χρόνο στην κατασκευή ενός κοσμήματος για να γίνει άρτιο. Η δουλειά τους απαιτεί συγκέντρωση και υπομονή αφού πολλές φορές είναι τόσο λεπτεπίλεπτη που μια λάθος κίνηση θα αποτρέψει το σωστό αποτέλεσμα.

 

Aπό την άλλη πλευρά, τα καταστήματα που πωλούν κοσμήματα είναι κι αυτά εξίσου σημαντικά. Έχουν στην κατοχή τους πολλά κοσμήματα αξίας και καθημερινά έρχονται σε επαφή με αρκετό κόσμο. Η φθορά από κάποιο απρόσμενο γεγονός ή ακόμα και η κλοπή μπορεί να κοστίσει στο κατάστημα ακριβά.

 

Σκοπός είναι να κάνεις την δουλειά σου χωρίς φόβο, χωρίς άγχος! Να αφιερώνεσαι σε αυτή και να περνάς την ώρα σου όμορφα και δημιουργικά χωρίς επιπλέον προβληματισμούς.

 

Στην Insurance Motors φροντίζουμε ώστε να επιτελείτε το έργο σας απερίσπαστοι. Η ασφάλεια των εργαστηρίων και των καταστημάτων κοσμημάτων είναι αρκετά ιδιαίτερη καθώς πολλές φορές έχουμε να κάνουμε με μεγάλης αξίας πρώτες ύλες ή τελικά προϊόντα.

Η οποιαδήποτε ζημιά η οποία μπορεί να υποστούν θα κοστίσει στο εργαστήριο ίσως και μια περιουσία.

 

Οι παρεχόμενες καλύψεις  εξαρτώνται άμεσα από τα υλικά τα οποία επεξεργάζονται για να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.

 

Σε γενικές γραμμές παρέχονται σε κτίριο και περιεχόμενο:

  • Πυρκαγιά
  • Σεισμός
  • Φυσικά Φαινόμενα
  • Κακόβουλες Ενέργειες
  • Κλοπή
  • Βραχυκύκλωμα

 

Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Αντιμετωπίζουμε την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά με σεβασμό στο έργο της αναζητώντας πάντα την εύρεση της πιο ολοκληρωμένης ασφαλιστικής λύσης. Η προσφορά ασφάλισης σχεδιάζεται πάντα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε επιχείρησης και τις καλύψεις που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος για τις δικές του ανάγκες.

 

Για προσφορά ασφάλισης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να βρούμε πιο ασφαλιστικό πακέτο θα εξασφαλίσει την επιχείρηση σας στο μέγιστο.

 

Share this post