Η ασφάλεια στο mail σου

Η ασφάλεια στο mail σου

Στη σύγχρονη εποχή που ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος, το να «κερδίσεις χρόνο» είναι ευχής έργον.

Μειώνοντας το χρόνο που σπαταλάμε σε υποχρεώσεις ρουτίνας κερδίζουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μια τέτοια διαδικασία ρουτίνας είναι η ασφάλιση όλων των κλάδων. Η αναζήτηση του καλύτερου πακέτου ασφάλισης που θα καλύπτει τις ανάγκες μας στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς δεν είναι πάντα και η πιο απλή υπόθεση.

Η εξέλιξη του διαδικτύου και η ευρεία χρήση του από όλες τις ηλικίες έχει οδηγήσει στην δημιουργία online πλατφορμών ασφάλισης. Το ασφαλιστικό μας πρακτορείο Insurance Motors, λειτουργεί με επιτυχία μια τέτοια πλατφόρμα.

Με αυτόν τον τρόπο έχεις τη δυνατότητα να δεις μόνος τις τιμές της αγοράς, να έχεις πρόσβαση όποια ώρα της ημέρας σε εξυπηρετεί και να λάβεις το ασφαλιστήριο στο mail σου άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.

Αν πάλι δεν προλαβαίνεις ούτε να τιμολογήσεις μόνος σου, κάλεσε μας και ο προσωπικός σου ασφαλιστικός σύμβουλος θα αναλάβει να βρει τη λύση που σου ταιριάζει.

 

Στην Insurance Motors κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά και της δίνεται η ανάλογη σημασία που χρειάζεται πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Χωρίς ψιλά γράμματα, αξιοποιώντας όλα τα προνόμια και τις εκπτώσεις που μπορούμε να εξασφαλίσουμε για εσάς.

Η συνεργασία μας με πληθώρα ασφαλιστικών μας δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευόμαστε για εσάς τους καλύτερους συνδυασμούς καλύψεων και τιμών. Προσφέρουμε στους πελάτες μας το μέγιστο δυνατό, κάνοντας και επιπλέον εκπτώσεις από εμάς σε ασφαλιστήρια κατοικίας και υγείας.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι:

 

Μη ξεχνάς ότι σε κάθε περίπτωση ο προσωπικός σου ασφαλιστικός σύμβουλος αναλαμβάνει να λύσει κάθε σου πρόβλημα απαλλάσσοντας σου από τη γραφειοκρατία και είναι εδώ για:

 να σε βοηθήσει να μεγιστοποιήσεις το κέρδος σου με το χαμηλότερο δυνατό κόστος,

 να σου εξηγήσει και να εξαλείψει κάθε ενδοιασμό κρατώντας σε συνεχώς ενήμερο σε κάθε αλλαγή,

 να σε απαλλάξει από τη γραφειοκρατία κάνοντας όλες τις διαδικασίες για σένα,

να είναι δίπλα σου σε κάθε απρόσμενο γεγονός.

 

Share this post